همه چیز درباره ی Xbox Live

لطفا یکی کمک کنه چهجوری mw3 رو آنلاین بازی کنم(الان اکانت رو ساختم ولی میخوام join شم کسی نیست

بچه های MW3 میگن دیگه نمیشه با خارجی ها بازی کرد! دلیلشم فکر کنم پینگ مزخرف اینترنتمونه و البته سرور های گند MW3 هستش! البته بهتر شد!

قبلا اصلا Live نرفتم و تازه LT 3 و داشبورد جدید رو ریختم ، همه جور بازی رو گذاشتم تو کنسول بازی های AP2.5 که یک سری آپدیت هارو انجام داده و L.A Noire هم همین طور و بازی های قدیمی
الان کنسول من فلاگ شده ؟ چطوری میشه تشخیص داد ؟

آخرین ویرایش:
قبلا اصلا Live نرفتم و تازه LT 3 و داشبورد جدید رو ریختم ، همه جور بازی رو گذاشتم تو کنسول بازی های AP2.5 که یک سری آپدیت هارو انجام داده و L.A Noire هم همین طور و بازی های قدیمی
الان کنسول من فلاگ شده ؟ چطوری میشه تشخیص داد ؟

خیر شما اگه بازیت مطمئن پچ شده بازی و بازی های XGD3 ت به روش برنر مکس رایت شده باشه هیچ جای نگرانی نیس. دیگه مایکروسافت از فلگ کردن و بن ویو اوومده بیرون چون کمتر از 1 سال به عرضه ی نسل جدیدش مونده.

دوستان مغازه ی اینترنتی سراغ ندارید که بازی برنر مکس و مخصوص لایو رو بفروشه! من بازی ب.ت.ل.ف.ی.لد3 رو میخواستم ولی سایت هایی که میبینم این بازی رو نمیفروشن!
راستی من میخوام یکی از پک های کال بلک آپس رو بخرم! میگه لوکیشن مشخص نیست! هر کاری میکنم نمیخرش! چرا!!!!!!!!؟

رزیدنت اویل که رو شبکه لایو اومده ضمیمه راکون سیتی هست؟نمسیس اسمشه مال پی اس 2 بود قضیه اش چیه کسی میدونه؟خط داستانی داره یا همینطور امتیازی مولتی پلیر هست؟

رزیدنت اویل که رو شبکه لایو اومده ضمیمه راکون سیتی هست؟نمسیس اسمشه مال پی اس 2 بود قضیه اش چیه کسی میدونه؟خط داستانی داره یا همینطور امتیازی مولتی پلیر هست؟
این یه DLC برای بازی هست.

راستی دوستان من دو ماهی هست که اسلیم گرفتم و می خوام به لایو وصل شم.
می خواستم ببینم که خود کنسول که سه ماه گلد رایگان داره برای هر کدوم باید یه پروفایل بسازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or