دوست عزیز من نمی خوام برنر بخرم اصلا نیست که بخرم یعنی این جا ندارن.تو گوگل سرچ کنی هست ولی این سایتم می فروشه .
دوست عزیز خوب شما اگه lt3 بریزین همه بازی های xgd3 که خریدین دیگه اجرا نمیشن باید برنر بخرینشون .
بعد بازی های 97 درصد برا لایو مناسب نیستن بری بن میشی و بعضی از 97 درصدا رو هارد نصب میشن بعضیا نه .
مدرن و بتل xgd3 هستن و می تونین از سایتایی که می فروشن سفارش بدین براتون بفرستن . به همین راحتی .
بله بازی های جدید باید 100 درصد باشن و به روش برنر رایت شده باشن موفق باشین .
دوست عزیز من نمی خوام برنر بخرم اصلا نیست که بخرم یعنی این جا ندارن.
من می خوام اگه بشه ایمیج بازی های 97 رو به 100 درصد تبدیل کنم.
یا اگرم نشد باید دانلود کنم دیگه.
---------- نوشته در 10:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 AM ارسال شده بود ----------
راستی یه چیز دیگه بازی های کینکت فرقی نداره ال تی 2 یا 3؟؟؟ برای آنلاین چطور باید دانلود کنم؟؟؟
و این که روش پچ کردن ap2.5 با xgd3 فرق داره؟؟
به غیر از این بازی ها بقیه ی بازی ها رو دیگه لازم نیست از اول دانلود کنم؟؟؟/
سلام دوستان.من اسلیم با lt3 و داشبورد 699دارم.این آپدیت جدید(719رو} همین طوری رو همینا می شه ریخت یا باید دوباره اول استوک کرد بعد داشبورد رو آپدیت کرد و، بعد lt3 ریخت؟؟؟؟؟؟![]()
برای انلاین بازی کردن کینکت باید اکانت گلد فامیلی داشته باشی یعنی این اکانت گلد هیچیراستی یه چیز دیگه بازی های کینکت فرقی نداره ال تی 2 یا 3؟؟؟ برای آنلاین چطور باید دانلود کنم؟؟؟
و این که روش پچ کردن ap2.5 با xgd3 فرق داره؟؟
به غیر از این بازی ها بقیه ی بازی ها رو دیگه لازم نیست از اول دانلود کنم؟؟؟/
سلام ببخشید توی تهران کجا بازی برنر مکس با قیمت ارزون داره؟؟
دی وی دی خام ورباتیم چطور؟؟
قیمت برنر ها چقدره؟؟شما برین پشت شهرداری پره بازیه و همم برنر مکس و ورباتینم اونجا هست خاستین پکی بگیرین موفق باشین .
من وقتی میخوام بتل شیلد 3 بازی کنم یه اپدیت 169mg وقتی هم دان نمیکنم از لایو میپره بیون (بقیه بازی ها مشکلی ندارن)دان کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اون آپدیت که بعد از اجرا شدن هر بازی در شبکه لایو به شما داده میشه برای وصل شدن و استفاده از سرور های بازی ست! باید اون آپدیت رو انجام بدید تا بتونید بازی کنید. دلیل حجم بالای بتل بخاطر برطرف کردن یه سری از باگ های بازی ست. ضمن اینکه یه آپدیت 2.5گیگ دیگر هم داره که البته این یکی به دلخواه ست اما پیشنهاد میکنم این رو هم آپدیت کنی...تورو خدا یکی جواب مارو بده تو کفیم......
یکی به من کمک کنه ابان بدون آپ LT3می تونم لا یو برم با سی دس orginal
---------- نوشته در 07:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------
ببخشید منظور (الان) بود نه ابان
و یکی جواب بده چون : یا باید قید لایو رو بزنم یا 52تا سی دی قبلیم
سلام دوستان من تا حالا لایو نرفتم اگه بخوام یه dlc رو دانلود کنم باید ایکس باکسو همون جوری بزارم یا می تونم همین که داره دانلود می کنه آنلاین بازی کنم؟؟
---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------
قیمت برنر ها چقدره؟؟