همه چیز درباره ی Xbox Live

man ham hamin fekro mikonam

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 AM ارسال شده بود ----------

bebakhshid eshtebah neveshtam

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 AM ارسال شده بود ----------

male man ham mesle sina joone goftan baiad LT+3 bedi radif mishe ie bar ham zadam ke baraaie avalin bar be live vasl sham goft baiad update koni kardam kopi khoresh bparid

دوستان من LT.3 رو ریختم و از اکانت گلدم هم استفاده کردم و دیگه هیچ پیش نیازی نداره.بعدش واسه جواب اون دوست بالا که گفته بود گلد مجانی مثل قبلا نیست من خودم دیروز(جمعه)گلد مجانیم رو فعال کردم.
اونایی که LT.3 ندارن با خیال راحت بریزند که وصل شدن به لایو مثل آب خوردنه

ماکروسافت پوینتم پال و یوسی داره؟ حتما باید پوینت پال بگیری برا دستگاه پال؟
شما وقتی که میخوای پوینت بگیری باید پوینتت با کشوری که زمانی که برای اولین بار توی لایو ثبت کردی یکی باشه.مثلا اگه کشور انگلیس رو انتخاب کرده باشی باید پوینت eu رو بخری.

دوستان لطفا یه نفر به من کمک کنه.

من حدود یه ماهی میشه اسلیم گرفتم که lt2 هم هست. حالا بعد چند مدت آفلاین بازی کردن خسته شدم و می خوام آنلاین بزنم.
توی کرمانشاه هم که هستم هیچ خبری از برنرمکس و این چیزا نیست و همه بازی ها97 درصده. خودمم تو این چند مدت با تحقیق کردن یه چیزایی در مورد اینا می دونم و می تونم برنر رایت کنم.
حالا اگه برم lt3 بریزم باید فاتحه ی تمام بازی های قبلی رو بخونم یا فقط xgd3 هارو؟؟ a.p25 چطور؟؟
اینجا بازی برای ال تی 3 هست ولی 97 درصده و فکر نمی کنم از روی هارد اجرا بشه؟؟
تنها بازی که برام خیلی مهم هست MW3 که اونم اگه دانلود کنم مشکل حله؟؟؟
بازی بتل3 چطور اون XGD3 نیست؟؟؟؟
راستی بازی های جدید رو اگه بخوام از روی هارد اجرا کنم باید ایمیج 100 درصد باشه؟؟

کارمون ساختست دیگه

دوست عزیز سلام کامل جواباتو می دم یک اینکه خیر فقط همون یک نوع بازی رو باید پچ کنی + a.p25 فک کنم دانلود می کنی هم باید برای lt3 دانلود کنی چون برای lt2 برای هم هست بازی های بورنر مکس هم فقط قابل ریختن در هارد هست کارتون ساخته نیست هنوز ولی تو ف ی س بوک ایکس باکس نوشتن یک اپدیت می خواد بیاد 1 ماه دیگه که فک کنم اون همرو بن کنهه

کسی تونسته گلد 1 ماهه پیدا کنه؟

تو گوگل سرچ کنی هست ولی این سایتم می فروشه .

http://matrixgame.ir/shop/

دوستان لطفا یه نفر به من کمک کنه.

من حدود یه ماهی میشه اسلیم گرفتم که lt2 هم هست. حالا بعد چند مدت آفلاین بازی کردن خسته شدم و می خوام آنلاین بزنم.
توی کرمانشاه هم که هستم هیچ خبری از برنرمکس و این چیزا نیست و همه بازی ها97 درصده. خودمم تو این چند مدت با تحقیق کردن یه چیزایی در مورد اینا می دونم و می تونم برنر رایت کنم.
حالا اگه برم lt3 بریزم باید فاتحه ی تمام بازی های قبلی رو بخونم یا فقط xgd3 هارو؟؟ a.p25 چطور؟؟
اینجا بازی برای ال تی 3 هست ولی 97 درصده و فکر نمی کنم از روی هارد اجرا بشه؟؟
تنها بازی که برام خیلی مهم هست MW3 که اونم اگه دانلود کنم مشکل حله؟؟؟
بازی بتل3 چطور اون XGD3 نیست؟؟؟؟
راستی بازی های جدید رو اگه بخوام از روی هارد اجرا کنم باید ایمیج 100 درصد باشه؟؟

کارمون ساختست دیگه

دوست عزیز خوب شما اگه lt3 بریزین همه بازی های xgd3 که خریدین دیگه اجرا نمیشن باید برنر بخرینشون .
بعد بازی های 97 درصد برا لایو مناسب نیستن بری بن میشی و بعضی از 97 درصدا رو هارد نصب میشن بعضیا نه .
مدرن و بتل xgd3 هستن و می تونین از سایتایی که می فروشن سفارش بدین براتون بفرستن . به همین راحتی .
بله بازی های جدید باید 100 درصد باشن و به روش برنر رایت شده باشن موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or