همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
اگه دستگاه LT3 و آخرین داشبرد و دیسک کامل رایت شده باشه تو لایو بن نمی شیم
لطفا اگه مطمن هستید جواب بدید
نمی خوام این دستگاه هم بر باد بره
مرسی

آپدیت جدید داشبورد به ورژن 2.0.14717.0 منتشر شده و مشکلاتی که ایجاد میکنه رو براتونمینویسم شاید بدرد خورد:
1-RGH بر روی کنسول های phat غیر ممکن میشه و کلا باید بی خیالش بشید.
2-اجرا دیسک های truncrate غیر ممکن می شود!
حالا هر کسی خواست آپدیت کنه فعلا همین قدر اطلاعات هست از کسانی که آپدیت کردن لطفا اگه میتونن مورد دوم رو تست کنند ببینند واقعیت داره یا نه!
ببخشید میشه یه توضیحی در مورد دیسک های RGH و truncrate بدین.
هیچ اطلاعاتی ندارم در این مورد

آپدیت داشبرد به آخرین ورژن و بعد نصب LT 3 و خرید بازیهای رایت شده به روش burner max

مرسی‌
یعنی‌ الان وصل شم داشبورد رو آپدیت کنم بعد LT 3 رو نصب کنم مشکلی‌ پیش نمیاد ، تو همون چند مین که می‌خوام آپدیت کنم بن نمی‌شه ؟
این بازیها رو خودم می‌تونم رایت کنم ؟

مرسی‌
یعنی‌ الان وصل شم داشبورد رو آپدیت کنم بعد LT 3 رو نصب کنم مشکلی‌ پیش نمیاد ، تو همون چند مین که می‌خوام آپدیت کنم بن نمی‌شه ؟
این بازیها رو خودم می‌تونم رایت کنم ؟
دوست عزیز شما که همون جا بن نمیشی.اول فلگ میشی بعد بن تازه ماکروسافت چند سالی هست کسی رو بن نکرده.نه نترس بن نمیشی.
رایت بازی هارو خودت میتونی انجام بدی به شرطی که دی وی دی رایتر مناسب و دیسک ورباتین داشته باشی.آموزش رایت هم تو سایت پیدا میشه.

توجه توجه

دوستانی که به لایو وصل هستن اصلا اپدیت نکنن.
من اپ کرده الان هیچ کدوم از بهزیهای ap25 و xgd3 پچ شده رو اجرا نمیکنه .کنسولم سلیم لایتون درایو 0141.
از من میشنوید اپ نکنید
:-b
کلا play dvd میده.
:(

دوست عزیز شما که همون جا بن نمیشی.اول فلگ میشی بعد بن تازه ماکروسافت چند سالی هست کسی رو بن نکرده.نه نترس بن نمیشی.
رایت بازی هارو خودت میتونی انجام بدی به شرطی که دی وی دی رایتر مناسب و دیسک ورباتین داشته باشی.آموزش رایت هم تو سایت پیدا میشه.

مرسی‌
ایشالا که بن نمیشم

سلام

امروز یک آپدیت جدید اومده رو Live. اگر دستگاه رو اپدیت کنم مشکلی برای کپی خور بودنش پیش نمیاد؟ کسی اطلاعاتی از این اپدیت داره ؟

من دیشب ساعت 11 تمام آپدیت های لازم رو روی LT3 انجام دادم و به لایو هم کانکت شدم (برای اولین بار). دیسک های LT2 رو هم دوباره پچ می کنم و اجرا می شه. تنها مشکل اینه که چه جوری می تونم لایو ترایال رو راه بندازم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or