همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان لایو بوق شد ؟

sorry.xbox live profiles cant be download right now . try again later
80151103
این مشکل تنها برای ایرانی ها نبوده ظاهرا! اما خب خیلی از کاربر های ایرانی به دلیل حالا گرسنگی کوسه بوده یا هر چیز دیگه ای اینترنتشون لنگ در هوا شده! برای بعضی ها هم هیچ مشکلی پیش نیومده اما خیلی ها بی اینترنت شدن!!! انشالله درست شه! صبور باشید

دوستان سلام.
من چند بار دیگه هم این سوالو پرسیدم هیچکس جواب نداد لطفا این بار جوا ب بدین:
اگه الان من که دستگاهم LT2 هست رو LT3 کنم دیگه بازی ها از روی هارد آفلاین هم اجرا نمیشن؟؟
اگه آفلاین بازی میکنی دلیلی نداره که آپدیت کنی! اگه آنلاین بازی آپدیت کن اگه نیستی نکنی از هر لحاظ به سودته! LT+3 بازی هایی که قفل XGD3 دارن حتما باید ورباتیم و برنر مکس رایت بشن تا از روی هارد اجرا شن!

سلام
آقا یه سوال فنی::d

من پروفایلی رو که قبلاً باهاش آفلاین بازی می کردم، 1 ماه پیش به گیمرتک تبدیل کردم و الان باهاش لایو بازی میکنم ولی هیچ امتیاز و رتبه ای به گیمرتک من نمیده و سه تا از ستارهام پره ولی وقتی برای بقیه دوستان را نگاه میکنم اکثراً رتبه 1،2،3 به گیمرتکاشون داده و پنج تا ستارشون پره در صورتی که اسکور و امتیاز بازیهاشون هم از من خیلی کمتره، علتش چیه؟ من باید تو کدوم قسمت برم تا به گیمرتکم امتیاز بده؟ :-/
این امتیاز رو کاربر های شبکه لایو باید به پروفایلتون بدن! با پرفر کردن !
خودم پرفرت می کنم امروز;)

سلام
آقا یه سوال فنی::d

من پروفایلی رو که قبلاً باهاش آفلاین بازی می کردم، 1 ماه پیش به گیمرتک تبدیل کردم و الان باهاش لایو بازی میکنم ولی هیچ امتیاز و رتبه ای به گیمرتک من نمیده و سه تا از ستارهام پره ولی وقتی برای بقیه دوستان را نگاه میکنم اکثراً رتبه 1،2،3 به گیمرتکاشون داده و پنج تا ستارشون پره در صورتی که اسکور و امتیاز بازیهاشون هم از من خیلی کمتره، علتش چیه؟ من باید تو کدوم قسمت برم تا به گیمرتکم امتیاز بده؟ :-/

جان بچتون یکی جواب بده

دوست عزیز اون اعداد شمار سال حضور بچه ها نو لایو رو مشخص می کنه
اون ستاره ها هم وقتی زیاد میشه که تو لایو بازی کنی.بعضی ها از بازیت و رفتارت خوششون میاد پرفرت می کنن
و بعضی ها هم اویدت می کنن که اینا رو اون ستاره ها تاثیر میذاره.

دوستان من برای اولین بار با 360 اسلیم اکانتمو لایو کردمو و گیمر تگ بهم داد . ولی هیچ جای کار نه آدرس پرسید و نه هیچی . الان هم اکانت فری هم داده و گلد نداده ؟

الان من باید یخه کی رو بگیرم ؟
N_aggressive%20(4).gif

چرا بهم گلد نداد ؟

دوستان من برای اولین بار با 360 اسلیم اکانتمو لایو کردمو و گیمر تگ بهم داد . ولی هیچ جای کار نه آدرس پرسید و نه هیچی . الان هم اکانت فری هم داده و گلد نداده ؟

الان من باید یخه کی رو بگیرم ؟
N_aggressive (4).gif

چرا بهم گلد نداد ؟
تنظیمات تکمیلی گیمرتگ مثل آدرس و زیپ کد و غیره باید با رفتن به تنظیمات اکانت پروفایلتون یا در ایکس باکس یا در سایت ایکس باکس انجام داد! اگر انجام ندید نمی تونید پوینت که خریداری کردین رو وارد گیمرتگتون کنید و از لایو خرید کنید! اگه دستگاهتون دست دو نباشه و آک باشه امکان نداره که به شما گلد تعلق نگیره مگر اینکه قبلا استفاده شده باشه!! برای اینکه ببینی گلد داری یا نداری به تنظیمات اکانتت برو! اونجا تاریخ شروع و اتمامشو زده ...

بچه هایی که نمی تونن به لایو وصل شن بخاطر اینکه اینترنت های کشور از وضعیت خراب به داغونی رفته ...

سلام

من تازه دیشب به لایو وصل شدم مکه یه ماه اکانت رایگان نداره ؟

چرا وقتی می خوام pes آنلاین بزنم می گه اکانت شما گلد نیست ؟

یه سوال دیگه دستگاه من lt 2 هستش آپدیت جدیده رو هم ریختم چرا هنوز میشه بازی های ap 2.5 رو بازی کرد mw3 , driver , ...... ؟ مگه نمی گفتن آپدیت جدید رو بریزی حتما باید lt3 بریزی تا بتونی اون بازی ها رو انجام بدی؟

ممنون میشم پاسخ بدید

سلام

من تازه دیشب به لایو وصل شدم مکه یه ماه اکانت رایگان نداره ؟

چرا وقتی می خوام pes آنلاین بزنم می گه اکانت شما گلد نیست ؟

یه سوال دیگه دستگاه من lt 2 هستش آپدیت جدیده رو هم ریختم چرا هنوز میشه بازی های ap 2.5 رو بازی کرد mw3 , driver , ...... ؟ مگه نمی گفتن آپدیت جدید رو بریزی حتما باید lt3 بریزی تا بتونی اون بازی ها رو انجام بدی؟

ممنون میشم پاسخ بدید

تو LT3 ریختی دیگه مطمئنی ؟اگه ریختی باید بازیهات رو برنر مکس تهیه کنی تا اجرا بشن

نه lt2 هستش ولی با اینکه آپدیت جدیده رو ریختم بازم بازی های ap 2.5 رو میاره

چرا با این که اولین باره لایو رفتم نمی تونم آنلاین بازی کنم مگه 1 ماه مجانی نیست ؟

نه lt2 هستش ولی با اینکه آپدیت جدیده رو ریختم بازم بازی های ap 2.5 رو میاره

چرا با این که اولین باره لایو رفتم نمی تونم آنلاین بازی کنم مگه 1 ماه مجانی نیست ؟

ووووووووووووووووای LT3 رو نریختی و رفتی لایو؟!! داداش متاسفم که این خبر ناگوار رو من باید بهت بدم. متاسفانه فلگ شدی. به زودی بن میشی دیگه به لایو فکر نکن!

سلام
چطور ميشه با voice توي ايكس باكس لايو با دوستان حرف زد؟يعني سيم هدفون رو من بايد كجا بزنم ؟
ممنون

شما هدست مخصوص لایو باید بخری که به دسته ایکس باکس وصل میشه. قیمتش هم 20 تومن

---------- نوشته در 06:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:04 PM ارسال شده بود ----------

توجه توجه

با توجه به اطلاع رسانی C4 تا اطلاع ثانوی هیچ کسی لایو نرود و آبدیت جدید را انجام ندهد.تا وقتی که C4 این آبدیت را بررسی کند و خبر نهایی را اعلام کند.لطفا به همه اطلاع رسانی کنید که تا اطلاع ثانوی به لایو وصل نشوند.در حال حاضر لایو امنیت ندارد.

متن اصلی سایت C4 به قرار زیر است:

Just a quick heads-up to let everyone know that MS has begun rolling out a SystemUpdate that brings the dash/kernel to version 2.0.14717.0. It appears that it's being deployed in the usual staggered fashion over different regions as some have gotten it and some have not yet been prompted. No official word yet from Microsoft as to what the update is for. As always, c4eva and the team advise you to be cautious and hold off on updating until they've had a chance to analyze it.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or