همه چیز درباره ی Xbox Live

مرسی‌
یعنی‌ الان وصل شم داشبورد رو آپدیت کنم بعد LT 3 رو نصب کنم مشکلی‌ پیش نمیاد ، تو همون چند مین که می‌خوام آپدیت کنم بن نمی‌شه ؟
این بازیها رو خودم می‌تونم رایت کنم ؟
دوست عزیز شما که همون جا بن نمیشی.اول فلگ میشی بعد بن تازه ماکروسافت چند سالی هست کسی رو بن نکرده.نه نترس بن نمیشی.
رایت بازی هارو خودت میتونی انجام بدی به شرطی که دی وی دی رایتر مناسب و دیسک ورباتین داشته باشی.آموزش رایت هم تو سایت پیدا میشه.

توجه توجه

دوستانی که به لایو وصل هستن اصلا اپدیت نکنن.
من اپ کرده الان هیچ کدوم از بهزیهای ap25 و xgd3 پچ شده رو اجرا نمیکنه .کنسولم سلیم لایتون درایو 0141.
از من میشنوید اپ نکنید
:-b
کلا play dvd میده.
:(

دوست عزیز شما که همون جا بن نمیشی.اول فلگ میشی بعد بن تازه ماکروسافت چند سالی هست کسی رو بن نکرده.نه نترس بن نمیشی.
رایت بازی هارو خودت میتونی انجام بدی به شرطی که دی وی دی رایتر مناسب و دیسک ورباتین داشته باشی.آموزش رایت هم تو سایت پیدا میشه.

مرسی‌
ایشالا که بن نمیشم

سلام

امروز یک آپدیت جدید اومده رو Live. اگر دستگاه رو اپدیت کنم مشکلی برای کپی خور بودنش پیش نمیاد؟ کسی اطلاعاتی از این اپدیت داره ؟

من دیشب ساعت 11 تمام آپدیت های لازم رو روی LT3 انجام دادم و به لایو هم کانکت شدم (برای اولین بار). دیسک های LT2 رو هم دوباره پچ می کنم و اجرا می شه. تنها مشکل اینه که چه جوری می تونم لایو ترایال رو راه بندازم؟

نخیر فقط بازی های 97% دیگه اجرا نمیشه فقط بازی های رایت شده به روش burnermax قابل بازی هست
شايعه بود ، كه رد شد ، اجرا ميشن.
---
من دیشب ساعت 11 تمام آپدیت های لازم رو روی LT3 انجام دادم و به لایو هم کانکت شدم (برای اولین بار). دیسک های LT2 رو هم دوباره پچ می کنم و اجرا می شه. تنها مشکل اینه که چه جوری می تونم لایو ترایال رو راه بندازم؟
به راحتي وقتي از شما سوال ميشه كه گُلد بخريد شما Later رو بزن ، بعد مينويسه كه ميتونيد يك ماه مجاني از گُلد استفاده كنيد ، شما قبول ميكنيد و تمام

نخیر فقط بازی های 97% دیگه اجرا نمیشه فقط بازی های رایت شده به روش burnermax قابل بازی هست
چرا حرف الکی میزنی خودت تست کردی میگی نه!مطمئنی!چرا برای من اجرا شد ولی برای تو نه!
اگه برای تو هم اجرا نشد نباید عمومیت به همه دستگاه ها بدی مثلا باید بگی دستگاه من فلان مدل تاریخ ساخت فلان سال اجرا نمیکنه!
خواهشا تا از حرفی مطمئن نیستین بیان نکنین!

چرا حرف الکی میزنی خودت تست کردی میگی نه!مطمئنی!چرا برای من اجرا شد ولی برای تو نه!
اگه برای تو هم اجرا نشد نباید عمومیت به همه دستگاه ها بدی مثلا باید بگی دستگاه من فلان مدل تاریخ ساخت فلان سال اجرا نمیکنه!
خواهشا تا از حرفی مطمئن نیستین بیان نکنین!

بالاخره آپدیت کنیم یا نه؟ اگه آره لینکشو بدید جان من تا مطمئن نشدین حرف نزنین . مرسی

دوستان فرآیند دانلود یه بازی با حجم مثلا 7GB از لایو چجوریه ؟
لینک Resumable هست یا نه ؟ با این اینترنت که دم به دقیقه قطع و وصل میشه چجوری باید American Nightmare رو دانلود کنیم ؟

عجیبه .
صبح من اپدیت کردم هیچ بازی اجرا نمیشد .همش play dvd.
ولی الان که روشن کردم همه بازیها بدون مشکل اجرا میشد حتی بازیهای 97%.
حتی لایو هم رفتم.

شايعه بود ، كه رد شد ، اجرا ميشن.
---

به راحتي وقتي از شما سوال ميشه كه گُلد بخريد شما Later رو بزن ، بعد مينويسه كه ميتونيد يك ماه مجاني از گُلد استفاده كنيد ، شما قبول ميكنيد و تمام

د نه د. می گه اول اطلاعات کارت اعتباریتو بده بعد××l-)

سلام دوستان.
من یه اسلیم 4 گیگ با هارد 250 خریدم یه هفته ای هست تاریخ ساختشم می 2011 هست با LT2 .
الان به غیر از بازی فورزا4 تمام بازی ها رو اجرا می کنه.
الان من چند تا سوال دارم:
1- من اگه LT3 بریزم بازی های XGD2 مثله رزیدنت اویل5 رو اگه معمولی رایت کنم اجرا میکنه؟ ( آفلاین)
2- کل بازی های xbox360 رو روی حالت آفلاین که به صورت معمولی هم رایت شده باشه اجرا می کنه؟
3- اصلا این LT3 ریسکی داره؟ یعنی مثلا هیچ ریسک و خطری نداره که اگه بریزم دیگه اصلا هیچ بازی ای رو اجرا نکنه؟ ( لطفا حتما این یه سوال رو جواب بدین چون خیلی شک دارم )
4- اگه ال تی 3 بریزم بازی ها در حالت آفلاین از روی هارد اجرا میشه؟
5- اگه LT3 بریزم و آپدین داشبورد جدید رو انجام بدم ، پروفایل آفلاین قبلی پاک نمیشه؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or