همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان فرآیند دانلود یه بازی با حجم مثلا 7GB از لایو چجوریه ؟
لینک Resumable هست یا نه ؟ با این اینترنت که دم به دقیقه قطع و وصل میشه چجوری باید American Nightmare رو دانلود کنیم ؟
ریسوم داره هر وقت قطع بشی هر بار کانکت شی ادامشو دانلود میکنه.با 125 کیلو بایت تقریبا5 روز مذام وصل باید باشه با 512 تقریبا 1 روز . الن ویک جدید منظورته اگه نیامده هنوز رو لایو 22 فوریه تاریخ ریلیز اون هست.

---------- نوشته در 09:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

اقا حالا اپذیت کنیم یا نه؟ ما تازه راحت شده بودیم ال تی 3 اومد نزنیم اپدیتشو باز منتظر سی 4 وهک جدیدش بشینیم؟

عجیبه .
صبح من اپدیت کردم هیچ بازی اجرا نمیشد .همش play dvd.
ولی الان که روشن کردم همه بازیها بدون مشکل اجرا میشد حتی بازیهای 97%.
حتی لایو هم رفتم.
سلام
مشکل از اپدیت لایو نیست دستگاههای اسلیم با برد 0401بعد از اپدیت به lt3اینجور میشان بعد از چند بار خاموش روشن کردن دستگاه دوباره بازیهارو میخوانه

سلام بر همگی ..
من هم X360 دارم هم PS3 و میخواستم گیم هام رو انلاین بازی کنم..
سوال:به نظر شما PSN رو کانکت کنم برای انلاین بازی کردن یا Live رو؟
از نظر پینگ و سرعت این طور که من شندیم Xbox live بهتر هست!درسته؟
کلا اساتید کدومش بصرفه تر و بهتر هست؟

سلام بر همگی ..
من هم X360 دارم هم PS3 و میخواستم گیم هام رو انلاین بازی کنم..
سوال:به نظر شما PSN رو کانکت کنم برای انلاین بازی کردن یا Live رو؟
از نظر پینگ و سرعت این طور که من شندیم Xbox live بهتر هست!درسته؟
کلا اساتید کدومش بصرفه تر و بهتر هست؟

از نظر هزینه های تمام شده که مسلما PSN بهتره اما از نظر کیفیت XBL. منظورم از نظر هزینه اینه که برای آنلاین بازی کردن در لایو احتیاج به تهیه ی Gold Membership داری اما پی اس ان، خیر و...
کلا بهتره بیای لایو. چون از نظر امنیت هم بالاتره.

سلام دوستان.
من یه اسلیم 4 گیگ با هارد 250 خریدم یه هفته ای هست تاریخ ساختشم می 2011 هست با LT2 .
الان به غیر از بازی فورزا4 تمام بازی ها رو اجرا می کنه.
الان من چند تا سوال دارم:
1- من اگه LT3 بریزم بازی های XGD2 مثله رزیدنت اویل5 رو اگه معمولی رایت کنم اجرا میکنه؟ ( آفلاین)
2- کل بازی های xbox360 رو روی حالت آفلاین که به صورت معمولی هم رایت شده باشه اجرا می کنه؟
3- اصلا این LT3 ریسکی داره؟ یعنی مثلا هیچ ریسک و خطری نداره که اگه بریزم دیگه اصلا هیچ بازی ای رو اجرا نکنه؟ ( لطفا حتما این یه سوال رو جواب بدین چون خیلی شک دارم )

آخرین ویرایش:
سلام
دیشب من وصل شدم به لایو و اپدیت رو انجام دادم و رفتم فیفا بازی کنم نوشته بود پروفایل شما قادر به انجام بازی نیست در بخش های انلاین ولی وقتی دکمه back رو زدم یه منو باز شد بعد تیم مورد نظرم رو اورد و گفت میتونی دوتا بازی انجام بدی خلاصه 4 تا منو اوردبود پشت سر هم یهو یه بازی بین اودینزه و میلان بود منم ذوق زده شدم ومثله کله خر رفتم تو بازییهو دیدم بازی تو دقیقه 70 هست ویه گل عقبم بای کردم و تونستم مساوی کنم و بازی تموم شد ریمچ زدم وبازی کردم (پیش خودم خیال کردم ان بازیمیکنم) تا اینکه فهمیدم از همون دقیقه شروع میشه مایوس شدم بعدوقتی مخواستم بخوام بایه نوشته قرمز رنگ مواجه شدم در پایی یکی از کادر ها که نوشته بود تا ساعت 12 am فکر کنم نمیه روز باشه تقسیم بندی شما شروع میشه متنش همچین چیزی بود خلاصه
من میخوام فیفا بازی کنم
پوینت بگیرم یا اکانت گلد یا باید اول اکانت گلد بگیرم بعد پوینت بخرم اگه اینجوری باشه که خیلی هزینه بر میداره
راستی با همون اکانت گلد میتونم کا اف رو بزنم
در اخر خیلی ازتون تشکر میکنم

سلام به عزیزان مشکل آپدیت جدید حل شد یعنی مشکلی نبود که حل بشه . امروز تیم c4eva که قربونشون بشم بالاخره log آپدیت جدید که خودشون هم تست کردن نوشتن که مشکلی نیست و تغییرات جدید که مربوط به بشه به ما در کار نیست و کاملا امنه برین حال کنین فقط برای کنسول های fat مشکل برای jtag کردن داره که اونم به زودی حل میشه انشاالله برین حال کنین

2012-02-18

04:40AM UTC #c4e <c4eva> Livelog complete on new dash! No changes, same checks, safe

>:d

سلام دوستان.
من یه اسلیم 4 گیگ با هارد 250 خریدم یه هفته ای هست تاریخ ساختشم می 2011 هست با LT2 .
الان به غیر از بازی فورزا4 تمام بازی ها رو اجرا می کنه.
الان من چند تا سوال دارم:
1- من اگه LT3 بریزم بازی های XGD2 مثله رزیدنت اویل5 رو اگه معمولی رایت کنم اجرا میکنه؟ ( آفلاین)
2- کل بازی های xbox360 رو روی حالت آفلاین که به صورت معمولی هم رایت شده باشه اجرا می کنه؟
3- اصلا این LT3 ریسکی داره؟ یعنی مثلا هیچ ریسک و خطری نداره که اگه بریزم دیگه اصلا هیچ بازی ای رو اجرا نکنه؟ ( لطفا حتما این یه سوال رو جواب بدین چون خیلی شک دارم )
یکی ما رو آدم حساب کنه

یه سوال از دوستانی که وارد هستن !

من میخوام انلاین بازی کنم مثلا بازی Red Dead یا همین UFC جدیده که اومده ؟ اخرین اپدیت هم هست LT3 هم ریختم ای دی هم دارم اما نمیدونم چه طوری یکی هست یه راهنمایی درستو درمون بهمون بده ! ؟

1. بله اجرا میشه.ولی 6 بازی اجرا نمیشن (ap25).
2. قدیمیها که بدون مشکل اجرا میشن ولی xgd3 ها رو باید دوباره پچ کرد.
3.دوست عزیز lt3 یکی از بهترینهاست .هیچ ریسکی هم نداره. همه هم زدن.:x
ممنون که جواب دادین یه چند تا سوال دیگه هم دارم.
1- این 6 بازی کدوم اند؟؟ اگه به روش برنر مکس رایت بشن چی؟
2- منظورت از پچ همون برنر مکسه؟؟ اگه نه با چه نرم افزاری باید این کار رو کرد؟؟
3-نگفتین بازی های برنر مکس از روی هارد اجرا میشن یا نه؟؟ ( چه آفلاین و چه آنلاین )

یه سوال از دوستانی که وارد هستن !

من میخوام انلاین بازی کنم مثلا بازی Red Dead یا همین UFC جدیده که اومده ؟ اخرین اپدیت هم هست LT3 هم ریختم ای دی هم دارم اما نمیدونم چه طوری یکی هست یه راهنمایی درستو درمون بهمون بده ! ؟
برای آنلاین بازی کردن باید شما اول گیمرتگ بسازید بعد به شما اگه دستگاهتون آک باشه یک ماه گلد رایگان میده که می تونید تو این مدت از شبکه لایو استفاده کنید! برای انجام بازی در لایو باید دیسک هایی که استفاده میکنید امن باشن! به تایپیک رعایت نکات امنیتی دیسک بازی سر بزنید ....

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:23 PM ارسال شده بود ----------

ممنون که جواب دادین یه چند تا سوال دیگه هم دارم.
1- این 6 بازی کدوم اند؟؟ اگه به روش برنر مکس رایت بشن چی؟
2- منظورت از پچ همون برنر مکسه؟؟ اگه نه با چه نرم افزاری باید این کار رو کرد؟؟
3-نگفتین بازی های برنر مکس از روی هارد اجرا میشن یا نه؟؟ ( چه آفلاین و چه آنلاین )
ببین یه سری از بازی ها هست که قفل AP2.5 دارن! مثل MW2 یا AC brotherhood یا COD: Black ops و چند تا بازی دیگه که باید با برنامه ABGX 360 پچ بشن تا قابل اجرا و امن باشن برای لایو! این نوع بازی ها که قفل AP2.5 دارن نیازی به برنر مکس ندارن و با رایت معمولی کامل رایت میشن.
بازی های جدید دارای قفل XGD3 هستن! ضمن اینکه باید با برنامه ABGX360 پچ بشن تا امن باشه برای لایو باید به روش برنرمکس رایت بشن!
روش برنرمکس با رایتر های مخصوص فلش شده استفاده میشه ! اگه رایت بازی ورباتیم انجام بشه بازی از روی هارد هم اجرا میشه چه آفلاین و چه آنلاین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or