همه چیز درباره ی Xbox Live

قا جون مادرتون کمک کنید ...
الان کانکت شدم بعد Sing in رو زدم و گفت باید آپدیت کنی ... بعد یه چیزی دانلود شد و ریاستارت کرد ... بعدش کل محیط داشبورد تغییر کرد و سیاه و خاکستری شد (خیلی خوشگل شد )
ولی MW2 و 3 رو اجرا نمیکنه و وقتی می خوام برم تو بازی میگه این دیسک ساپورت نمی شود ..... ولی MW1 رو اجرا کرد ...
الان دقیقا چی شده ؟؟ کپی خورم پرید ؟:-s:(
نترس خون سرد باش. این آپدیتی که کردی نمیزاره دیسک های XGD3 رو اجرا کنی مگر اینکه این دیسکا با برنرمکس رایت شده باشن. شما Lt3 رو بریز اگه نریختی ، بعد دیگه باید برای بازی های جدید رو با پچ Lt3 بخری از اون مغازه داری که میخری باید بش بگی. البته فروشگاهای اینترنتی هم هستن.
بازی های قدیمی تر اجرا میشن قبل از Geow3 اینا

ولی آقا MW2 که کلی قبل از gears3 اومد ... اونم اجرا نمیشه ...
اگه لطف کنید و یه توضیح درباره نحوه بن نشدن (!) هم بدید واقعا ممنون میشم ...
اره ولی اونم XGD3 هستش و قفل Ap 2.5 روشه. چندتا بازی هستن که اینطورین مثه fable 3 - AC : BH - Halo :Reach - NFS : HP و ....
بن شدن هم توضیح خاصی نداره یهو میبینی داری بازی میکنی زارتی یه پیام برات میاد که شما بن شدید. به چندتا فاکتور بستگی داره مثه فریمویر و پچ های بازی و بعضی وقت ها هم موج بن که راه میفته یهو .
شما بهتره که چیزایی که میتونید مث فریمویر و بازی امن رو داشته باشید. البته مهمترین چیز فریمویره

ولی آقا MW2 که کلی قبل از gears3 اومد ... اونم اجرا نمیشه ...
اگه لطف کنید و یه توضیح درباره نحوه بن نشدن (!) هم بدید واقعا ممنون میشم ...
برای بن شدن اول شما فلگ میشید بعد در یه تاریخی تمام کسانی که فلگ شدن توسط موج بنی که از مایکروسافت میاد بن میشن
برای دستگاه های کپی احتمال فلگ نشدن هیچوقت 0% نیست
ولی برای اینکه احتمال فلگ شدن کم بشه شما باید همیشه آخرین فریمور رو داشته باشید که الان LT3 هست و بازی ها هم همه باید آخرین پچ رو داشته باشن و بازی های جدید (XGD3) علاوه بر این که باید پچ باشن باید به روش Burner Max رایت بشن

دوستان یه گیمر تگ ساختم ولی وقتی میخوام با پروفایلم sign شم ازم ایمیل و پسورد می خواد ... وقتی وارد می کنم (همونایی که در حین ساخت گیمرتگ داده بودم) بعد یه مدت پیغام خطا میده و میگه بعدا سعی کنید (یه کد اروری هم داره)
چه باید کرد ؟!:d

منم دقیق همین مشکل رو داشتم رفتم یه اکانت درستط کنم ولی نشد اومدم رو مرورگر تست کردم نشد کلا یه چند روزیه سرویس های ایمیل هر کدوم رو بگی با بدبختی میتونیم اونم با اونننن روش های بووووق میتونیم بریم تو احتمالا واسه اینه

منم دقیق همین مشکل رو داشتم رفتم یه اکانت درستط کنم ولی نشد اومدم رو مرورگر تست کردم نشد کلا یه چند روزیه سرویس های ایمیل هر کدوم رو بگی با بدبختی میتونیم اونم با اونننن روش های بووووق میتونیم بریم تو احتمالا واسه اینه
چطوری این مشکل حل کنیم من منم همین مشکل دارم :((

آقا ما همچنان تو کف لایویم !!!( همون مشکل بالا)
دوستان من به لایو وصل شدم که داشبوردو آپدیت کردم و گیمرتگ ساختم ، ولی هنوز بازی نکردم .... حالا اکانت یه ماهه گلد رایگانم داره مصرف و تموم میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or