همه چیز درباره ی Xbox Live

اصلا به لايو وصل نميشه ، تو كانكشن تا لايو ميره بعد يه ضربدر ميزنه روش. مودمم Zyxel ـه و نميشه به MTU دست زد. من تو PSN راحت ميرم اما لايو نميتونم برم ، بچه هايي كه پارس آنلاين داشتن همه اينطوري شدن

وقتی تو لایو صربدر میده شاید یهنی بن شدی وقتی پیام داد y دسته رو برن(همون دکمه زرده) اگه تو Z نوشته باشه 190d کارت تمومه

وقتی تو لایو صربدر میده شاید یهنی بن شدی وقتی پیام داد y دسته رو برن(همون دکمه زرده) اگه تو Z نوشته باشه 190d کارت تمومه

نه اینکار برای فهمیدن فلگ شدنه اگه بن شده باشی موقعی که می خوای وصل شی به لایو می نویسه شما اجازه ی استفاده از لایو روندارید و تا تاریخ ........... از حالت بن در نخواهید آمد. من 2 بار تجربه کردم. قبل از اینکه کلا IxThreme ها بیاند دو بار با کنسول کپی بن شدم.

خوب اينارو كه خودم ميدونم ، راه حل مشكل MTU چيه؟ من چند وقت پيش ديدم يكي از بچه هايي كه پارس آنلاين داشت گفت يه كاري كرد و رفت يادم نيست چي بود چند صفحه هم گشتم ولي پيدا نكردم

Test connection رو میزنی هیچ اروری نمیده!؟ اگه ارور نمیده تو این قسمت یکبار پروفایلتو دانلود یا همون ریکاوری کن! برای ریکاوری به ایمیلی که برای گیمرتگت دادی به علاوه پسوردی که برای گیمرتگ دادی نیاز داری.

اون مشکل حل شد. پروفایلم رو دانلود کردم ولی الان میگه نمیتونی با این اکانت آنلاین بازی کنی در حالی که صبح همون روز داشتم بازی می کردم

اون مشکل حل شد. پروفایلم رو دانلود کردم ولی الان میگه نمیتونی با این اکانت آنلاین بازی کنی در حالی که صبح همون روز داشتم بازی می کردم
خب شاید گلدت تمام شده! برو تو اکانت ستینگ نگاه کن ببین گلد داری یا نداری

میگم هر بازی رو که میخوای تو لایو بازی کنی باید پچ کنی؟من تا الان فکر مکردم فقط بازی های Xgd3 ap2.5 باید پچ شن .من 6 ماه دارم بازی های معمولی اجرا میکنم الان یکی از دوستان گفت اگه از بازی هایی معمولی و بدون پچ استفاده میکنی فلگ شدی:دی

خوب اينارو كه خودم ميدونم ، راه حل مشكل MTU چيه؟ من چند وقت پيش ديدم يكي از بچه هايي كه پارس آنلاين داشت گفت يه كاري كرد و رفت يادم نيست چي بود چند صفحه هم گشتم ولي پيدا نكردم
بچه ها كمك كنيد

میگم هر بازی رو که میخوای تو لایو بازی کنی باید پچ کنی؟من تا الان فکر مکردم فقط بازی های Xgd3 ap2.5 باید پچ شن .من 6 ماه دارم بازی های معمولی اجرا میکنم الان یکی از دوستان گفت اگه از بازی هایی معمولی و بدون پچ استفاده میکنی فلگ شدی:دی
راست گفته !;)

بچه ها یه سوال من دیروز دستگاهمو اپدیت 14699 با یو اس بی زدم اپویت شد ولی بازی ها از رو هارد اجرا نمیشه با سی دی اجرا میشه ولی وقتی میریزی تو هارد وقتی میخوای بری تو بازی لنز دستگاه هی جیر جیر میکنه بعد که تو بازی میره یه ارور میده وقتی ارور رو اوکی میکنم دسگاه خاموش میشه عجب غلطی کردم اپدیت کردم میخوام بدونم راهی هست که درست شه ایا با التی 3 بازی ها از رو هارد اجرا میشن یا هنوز با سی دی بازی اجرا میشههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها یه سوال من دیروز دستگاهمو اپدیت 14699 با یو اس بی زدم اپویت شد ولی بازی ها از رو هارد اجرا نمیشه با سی دی اجرا میشه ولی وقتی میریزی تو هارد وقتی میخوای بری تو بازی لنز دستگاه هی جیر جیر میکنه بعد که تو بازی میره یه ارور میده وقتی ارور رو اوکی میکنم دسگاه خاموش میشه عجب غلطی کردم اپدیت کردم میخوام بدونم راهی هست که درست شه ایا با التی 3 بازی ها از رو هارد اجرا میشن یا هنوز با سی دی بازی اجرا میشههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فک نکنم به اپدیت ربط داشته باشه قبل از این آپدیت بازی ها بدون دیسک از رو هارد اجرا میشد؟

تا قبل از نصب اپدیت 14699 اجرا میشد از رو هارد ولی الان اگه بازی رو هارد نباشه یا سی دی بازی کنی اجرا میشه ولی اگه تو هازد باشه داخل بازی میره ولی ارور میده خاموش میشه

تا قبل از نصب اپدیت 14699 اجرا میشد از رو هارد ولی الان اگه بازی رو هارد نباشه یا سی دی بازی کنی اجرا میشه ولی اگه تو هازد باشه داخل بازی میره ولی ارور میده خاموش میشه
شما باید LT3 رو نصب کنی و بازی هایی که قفل XGD3 دارن رو به صورت ورباتیم و Burner max رایت کنی یا بخری تا از روی هارد اجرا شه! اگه آفلاین بازی میکردی دلیلی نداشت آپدیت کنی که دچار چالش شی تو این گرونی!!:d

یعنی من اگه التی 3 بریزم بازی هام از رو هارد اجرا میشه؟بعدم من افلاین اپدیت کردم تا حالا به لایو وصل تشدم

---------- نوشته در 09:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 AM ارسال شده بود ----------

من نمیخواستم اپدیت کنم این مغازه داره گفتش اپدیت کن بازی های جدید رو هم بیاره

Last edited by a moderator:
یعنی من اگه التی 3 بریزم بازی هام از رو هارد اجرا میشه؟بعدم من افلاین اپدیت کردم تا حالا به لایو وصل تشدم

شما اگه lt3 بریزن و بازی هاتونم به روش برنر مکس رایت کنین بله میتونین راحت تو هاردتون نصب کنین و از بازی هاتون لذت ببری موفق باشین .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or