همه چیز درباره ی Xbox Live

ببین بالاخره باید LT3 رو میریختی چه آفلاین باز باشی چه انلاین باید یه روز میریختی چون بازیهای بعدی که در راه هست فقط با LT3 اجرا میشن.ولی خب اگه میخوای بازیها رو روی هارد نصب کنی باید دیسک برنر مکس بخری که تقریبا 3 برابر قیمت بازی معمولی هستش.پیشنهاد من خرید همین دیسکهای معمولی و ریختن پچشون به هارد و اجرای بازی بدون نصب هستش;)
6500 من خریدم. خیلی زیاد نیست. مگه چندتا بازی آدم می خره؟!
یک سوال:آدم می تونه بازی orig رو بریزه تو هارد و از هارد اجرا کنه و با اون بره تو live? اصلا واسه اینکه بازی از رو هارد اجرا بشه فقط کافیه بری تو قسمت install بذاری کارش تموم شه؟ من چند بار این کارو کردم(قدیما)ولی می زد که بایست دیسک رو بذاری تو دستگاه.

6500 من خریدم. خیلی زیاد نیست. مگه چندتا بازی آدم می خره؟!
یک سوال:آدم می تونه بازی orig رو بریزه تو هارد و از هارد اجرا کنه و با اون بره تو live? اصلا واسه اینکه بازی از رو هارد اجرا بشه فقط کافیه بری تو قسمت install بذاری کارش تموم شه؟ من چند بار این کارو کردم(قدیما)ولی می زد که بایست دیسک رو بذاری تو دستگاه.

خیر دوست عزیز
بازی وقتی میره توی هارد بعدش برای اجرا به دیسک نیاز دارد .اجرای بازی از هارد باعث سالم موندن بیشتر عمر درایو کنسول میشود.اگر بازی اورجینال میخوای بازی کنی باید حتما کنسولت کپی خور نباشه.

خیر دوست عزیز
بازی وقتی میره توی هارد بعدش برای اجرا به دیسک نیاز دارد .اجرای بازی از هارد باعث سالم موندن بیشتر عمر درایو کنسول میشود.اگر بازی اورجینال میخوای بازی کنی باید حتما کنسولت کپی خور نباشه.
اشکالی نداره اگه کنسول کپی خور باشه! بازیا اجرا میشن!

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

یعنی من اگه التی 3 بریزم بازی هام از رو هارد اجرا میشه؟بعدم من افلاین اپدیت کردم تا حالا به لایو وصل تشدم

---------- نوشته در 09:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 AM ارسال شده بود ----------

من نمیخواستم اپدیت کنم این مغازه داره گفتش اپدیت کن بازی های جدید رو هم بیاره
مغازه دار شما رو دچار چالش بی بازی کرده الان! تنها راهشم اینکه شم بری پیش همون مغازه دار که شما رو دچار چالش کرده:d
بگید LT3 رو نصب کنه واست تا از چالش بیای بیرون:d البته من اگه جای تو بودم دیگه پیش این مغازه دار نمیرفتم چون امکان داره باز دچار یه چالش دیگه بشی!:d
چه میکنه این چالش:d:))

خیر دوست عزیز
از چه لحاظ نباید کپی خور باشه؟ واسه اجرا؟ یا واسه اجرا از hard ؟

از چه لحاظ نباید کپی خور باشه؟ واسه اجرا؟ یا واسه اجرا از hard ؟

من واسه امنیت تو لایو میگم.شما وقتی کنسولت کپی خور باشه دیگه چه دلیلی داره بازی اوریج بندازی حلق دستگات؟حتی اگر بریزی تو هارد باید بازم دیسک بازی رو بذاری تو درایو کنسول لذا بعد از وصل شدن به لایو حتما فلگ میشی.پس اگر میخوای اوریج بازی کنی باید دستگات کپی خور نشده باشه حالا فرقی نداره که چه از هارد بازی کنی چه بدون هارد.

من واسه امنیت تو لایو میگم.شما وقتی کنسولت کپی خور باشه دیگه چه دلیلی داره بازی اوریج بندازی حلق دستگات؟حتی اگر بریزی تو هارد باید بازم دیسک بازی رو بذاری تو درایو کنسول لذا بعد از وصل شدن به لایو حتما فلگ میشی.پس اگر میخوای اوریج بازی کنی باید دستگات کپی خور نشده باشه حالا فرقی نداره که چه از هارد بازی کنی چه بدون هارد.

من اول فک کردم منظورت اینه که اصلا دیگه orig اجرا نمیشه! حرف شما کاملا متین هست:)

سلام
دوستان من تا حالا به لایو وصل نشدم و اگه بخوام با مودم adsl به صورت مستقیم کانکت شم هیچ تنظیمی رو تو داشبورد نباید عوض کنم و خودش کانکت میشه ؟

و سوال مهم : من فقط می خوام MW3 بازی کنم ... اگه یه پروفایل جدید بسازم (فقط برا لایو) و با اون بیام لایو خطر بن یا فلگ شدن نداره ؟

ممنون:d

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

آقا جون مادرتون کمک کنید ...
الان کانکت شدم بعد Sing in رو زدم و گفت باید آپدیت کنی ... بعد یه چیزی دانلود شد و ریاستارت کرد ... بعدش کل محیط داشبورد تغییر کرد و سیاه و خاکستری شد (خیلی خوشگل شد )
ولی MW2 و 3 رو اجرا نمیکنه و وقتی می خوام برم تو بازی میگه این دیسک ساپورت نمی شود ..... ولی MW1 رو اجرا کرد ...
الان دقیقا چی شده ؟؟ کپی خورم پرید ؟:-s:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or