نه آقا مشکلی نی.حالا چرا می خوای اورجینالش کنی؟
سلام
ميخواستم بدونم DLCهاي بازيا xbox مثل PS3 ريجن لاك داره يا نه يعني مثلا من Black ops ريجن پال دارم ولي اكانتم واسه امريكا هست حالا اگه من بخوام DLC ي براش دانلود كنم اگه با اكانت خودم بخرم كار ميكنه يا مجبورم يه اكانت ديگه واسه اروپا بسازم ؟
ممنون
شما اکانتت واسه امریکاست درست؟پس باید پوینت واسه امریکا بخری ولی بعدس میتونی با همون دیسک پال DLC ها رو بازی کنی فقط دقت داشته باش که حتما باید پوینت امریکا رو بخریدوستان جواب مارو هم بدين لطفا ...
خوب اگه هم PAL هستی و هم اکانتت مال آمریکا دیگه مشکلی نیست.جز اینی که دوستمون گفت.پوینت ها حتما باید واسه آمریکا باشن.دوستان جواب مارو هم بدين لطفا ...
اگه شما اون online pass رو با اون پروفایل قدیمیه دانلود کردید و هنوز توی هاردتون موجوده فکر کنم دیگه لازم نیست کاری کنید.من یه Online Pass با یه اکانتی که MS Point توش بوده خیلی وقت پیش خریدم، حالا می خوام با پروفایل ـه جدیدم اون فایل رو دانلود کنم بدون این که مجبور باشم دوباره MS Point خرج کنم. چطوری می تونم اون فایل ـه دانلودی رو از اکانت فرعی ـم Transfer کنم به اکانت ـه اصلیم ؟
فک کنم شما دیگه نمیتونی دیگه از اون انلاین پس استفاده کنی !!!!!!! چون اون خرید واسه اون اکانتت ثبت شده و دیگه کاریش نمیتونی بکنیمن یه Online Pass با یه اکانتی که MS Point توش بوده خیلی وقت پیش خریدم، حالا می خوام با پروفایل ـه جدیدم اون فایل رو دانلود کنم بدون این که مجبور باشم دوباره MS Point خرج کنم. چطوری می تونم اون فایل ـه دانلودی رو از اکانت فرعی ـم Transfer کنم به اکانت ـه اصلیم ؟
شما یا اکانت لایوت گلد نیست یا اینکه اکانتت واسه بازی سن کافی رو نداره مثلا بازی +18 ولی سن اکانت شما 17 ساله اگر تو بازی های ea این مشکل رو داری این روس رو هم تست کن شاید جواب بدهسلام یه سوال داشتم معنی این جمله چیه و برای رفع ارور باید چه کرد؟your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality