همه چیز درباره ی Xbox Live

ها تونستی با free بازی کنی؟:-o

آره بخدا...خودم شاخ در آوردم حتی ایمیلی که اومده واسه اتمام 1 ماه گلد رایگان واسه این اکانتم رو هم دارم.اما نمیدونم چطور میشه که بازی میکنه.

اگه گلد نباشه تو فیفا 12 قسمتی از منو لایو تغییر میکنه یا خاموش میشه؟ از کجا میشه فرقش رو تو خود بازی فهمید که آیا گلد هست یا سیلور؟

برم mw2 رو هم امتحان کنم بیام

شاید باورتون نشه اما mw 2 هم تونستم بازی کنم.

2 حالت داره:

یا اینکه من تا حالا اشتباه فکر میکردم که برای لایو بازی کردن اکانت گلد لازم هست!!!

یا اینکه کلا سیستمش قاطی کرده امروز میتونم بازی کنم.

به هر حال عجیبه واقعا

آخرین ویرایش:
فك كنم اون روز كه تو بازي كردي live فري بوده دقيق يادم نمياد ولي چند روز پيش لايو فري شده بود هر چمد وقت يبار مايكروسافت از
كارا ميكنه !
احتمالا امروز هم از همون روز هاست !

دوستان من به یه مشکلی برخوردم اگه ممکنه کمک کنید:
من دستگاهمو امروز بردم LT2 نصب کردن, همونجام بعد از اپدیت فیرمور بازی جدیدارو تست کرد و اکی بود.
اما وقتی امدم خونه رفتم برم لایو اما دیگه وصل نمیشه و این ارور رو میده:
A problem occurred while signing in. please try again. if the problem persists , visit www.xbox.com/support
حتی زمانی که به قسمت Network setting میرم و بعد قسمت test conecction تا اواسط xbox live هم اون خطه میره بعدش ارور میده ومیگه به اینترنت وصل میشه اما به live نه!!!!!
کمککککککککککککککککککککککک ککککک

آره بخدا...خودم شاخ در آوردم حتی ایمیلی که اومده واسه اتمام 1 ماه گلد رایگان واسه این اکانتم رو هم دارم.اما نمیدونم چطور میشه که بازی میکنه.

اگه گلد نباشه تو فیفا 12 قسمتی از منو لایو تغییر میکنه یا خاموش میشه؟ از کجا میشه فرقش رو تو خود بازی فهمید که آیا گلد هست یا سیلور؟

برم mw2 رو هم امتحان کنم بیام

شاید باورتون نشه اما mw 2 هم تونستم بازی کنم.

2 حالت داره:

یا اینکه من تا حالا اشتباه فکر میکردم که برای لایو بازی کردن اکانت گلد لازم هست!!!

یا اینکه کلا سیستمش قاطی کرده امروز میتونم بازی کنم.

به هر حال عجیبه واقعا
آره فکر کنم همون طور که اون دوستمون گفت اون روز کلا فری بوده. من اینترنتم رو به تموم شدنه وگرنه خودم می رفتم امتحان کردن:d
در ضمن شما اشتبه نکردی برای بازی کردن حتما باید گلد داشته باشی.
از اون جا که آواتارت هست می تونی نگاه کنی بینی گلدی یا نه. پایین اونجا نوشته.

من دستگاهمو امروز بردم LT2 نصب کردن, همونجام بعد از اپدیت فیرمور بازی جدیدارو تست کرد و اکی بود.
A problem occurred while signing in. please try again. if the problem persists , visit www.xbox.com/support
حتی زمانی که به قسمت Network setting میرم و بعد قسمت test conecction تا اواسط xbox live هم اون خطه میره بعدش ارور میده ومیگه به اینترنت وصل میشه اما به live نه!!!!!

دوست عزیز منم دیروز همین مشکل رو داشتم,احتمالا مشکل از لایوه!!!!
(من lt1.91 دارم)

سلام .. من میخوام برا فیفا online pass بگیرم .. موقع خریدن postal code , adress ,, . این چیزا میخواد که هر چی وارد میکنم قبول نمیکنه ... البته اخیرا unban شدم نوشته xbox live free...

بچه من تا حالا به لایو وصل نشدم الان lt2 ریختم نیاز به گلد کارت دارم بعد چه قدر احتمال بن شدن دارم
اگه بار اولته که یه اکانت یک ماهه گلد بهت میده احتمال بن شدنت هم کسی نمیدونه ولی اگر تمامی موارد امنیتی رو رعایت کنی احتمالش خیلی کم میشه

سلام .. من میخوام برا فیفا online pass بگیرم .. موقع خریدن postal code , adress ,, . این چیزا میخواد که هر چی وارد میکنم قبول نمیکنه ... البته اخیرا unban شدم نوشته xbox live free...
ادرس به کنار شما online pass هم بگیری چون اکانت گلد نداری نمیتونی انلاین بازی کنی!!!
منظور از xbox live free همون اکانت سیلوره , اگه دو سه روز قبل هم تونستی بازی کنی به این خاطر بود که لایو کلا فری شده بود .
(احتمالا شما هم مثل من و خیلی از بچه ها بعد از انبن سه ماه گلد رو نگرفتی !!!!)
ادرس درست هم میتونی از سایت www.fakenamegenerator.com بگیری .(فقط به کشوری که انتخاب کردی توجه کن)

سلام دوستان من تا حالا به live وصل نشدم اما تو قسمت xbox live نوشته xbox live free اين يعني اينكه به من سيلور ميده يا ربطي نداره و يك ما اكانت گلد رايگان ميده؟
gamescore لايو با gamescore آفلاين فرق ميكنه؟من كه تا حالا به لايو وصل نشدم مي خوام fia 12 بازي كنم ميگن بايد 800 پپوينت بدم

سلام دوستان من تا حالا به live وصل نشدم اما تو قسمت xbox live نوشته xbox live free اين يعني اينكه به من سيلور ميده يا ربطي نداره و يك ما اكانت گلد رايگان ميده؟
gamescore لايو با gamescore آفلاين فرق ميكنه؟من كه تا حالا به لايو وصل نشدم مي خوام fia 12 بازي كنم ميگن بايد 800 پپوينت بدم
اگه بار اوله که کنسولت به لایو وصل میشه اکانت گلد بهت میده تو همون داشبورد هم مینویسه sign in xbox live gold
نه فرقی نداره!!
دو روز میتونی با اکانت گلد به صورت تست بازی کنید ولی بعدش باید انلاین پس بخری

سلام من یه اسلیم دارم کپی خورش کردم هیچ وقت به لایو وصلش نکردم.اما بازی های کپی باهاش انجام دادم حالا میخوام به حالت ارجینال برشگردونم.ایا به نظر شما بعدا که به لایو وصل بشم مشکلی پیش نمیاد یا بن نمیشم.

وستان من به یه مشکلی برخوردم اگه ممکنه کمک کنید:
اقا منم به همین مشکل خوردم liveخراب لطفا کمک کنید من دفع اولم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or