همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
ميخواستم بدونم DLCهاي بازيا xbox مثل PS3 ريجن لاك داره يا نه يعني مثلا من Black ops ريجن پال دارم ولي اكانتم واسه امريكا هست حالا اگه من بخوام DLC ي براش دانلود كنم اگه با اكانت خودم بخرم كار ميكنه يا مجبورم يه اكانت ديگه واسه اروپا بسازم ؟
ممنون

خوب دوستان یه سوال دارم ..الان اگه من یه اکانت لایو 3ماهه بگیرم بازیهای مثل کشتی کج و بوکس که اولی مال thqودومی مال ea هست رو میتونم تنها توجه کنین تنها با اکانت لایو بازی کنم یا باید بجز اکانت لایو یه پولی هم به سرور eaبدم چون من الان یه ماه گلد رایگان دارم و وقتی میخوام بوکس یا mmaرو بازی کنم 7روز بیشتر trialنمیده و میخوام بدونم بخاطر اینکه یک ماه گلد رایگان هست اینطوره یا نه بجز اکانت گلد باید یه مبلغی هم برا هر بازی به سرور اون شرکت بدم؟

خوب دوستان یه سوال دارم ..الان اگه من یه اکانت لایو 3ماهه بگیرم بازیهای مثل کشتی کج و بوکس که اولی مال thqودومی مال ea هست رو میتونم تنها توجه کنین تنها با اکانت لایو بازی کنم یا باید بجز اکانت لایو یه پولی هم به سرور eaبدم چون من الان یه ماه گلد رایگان دارم و وقتی میخوام بوکس یا mmaرو بازی کنم 7روز بیشتر trialنمیده و میخوام بدونم بخاطر اینکه یک ماه گلد رایگان هست اینطوره یا نه بجز اکانت گلد باید یه مبلغی هم برا هر بازی به سرور اون شرکت بدم؟
یه مبلغی رو باید بدین که باید پوینت بخرید وبدید

کمک

سلام من یه اسلیم دارم کپی خورش کردم هیچ وقت به لایو وصلش نکردم.اما بازی های کپی باهاش انجام دادم حالا میخوام به حالت ارجینال برشگردونم.ایا به نظر شما بعدا که به لایو وصل بشم مشکلی پیش نمیاد یا بن نمیشم.
کسی نیست جواب بده

یه مبلغی رو باید بدین که باید پوینت بخرید وبدید
مطمئنی؟
پس فروش اکانت گلد این وسط جریانش چیه؟
اینکه اندازه یه کنسول باید خرج کنیم تا بتونیم لایو بازی کنیم که!!!
پول اکانت لایو +پول پوینت =عجب جونوری این ماکروسافت هم از اب خور میخوره هم از استبل..

سلام من میخام با وایمکس وصل بشم با کابل اترنت ولی نمیدونم چرا نمیشه IPرو وارد کردم نمیشه یکی راهنمایی کنه اصلا کسی با وایمکس ایرانسل تا حالا وصل شده؟​

من اکانت 1 ماهه رایگانم رو استفاده کردم.
جدیدا یه دستگاه الیت خریدم که تا به حال به لایو وصل نشده.
پروفایلم رو به دستگاه جدید انتقال دادم ولی هر کاری میکنم نمیتونم اکانت گلد 1 ساله رایگانش رو فعال کنم
از اساتید و صاحبنظران درخواست میکنم لطفا راهنمایی کنن.

سلام
ميخواستم بدونم DLCهاي بازيا xbox مثل PS3 ريجن لاك داره يا نه يعني مثلا من Black ops ريجن پال دارم ولي اكانتم واسه امريكا هست حالا اگه من بخوام DLC ي براش دانلود كنم اگه با اكانت خودم بخرم كار ميكنه يا مجبورم يه اكانت ديگه واسه اروپا بسازم ؟
ممنون

دوستان جواب مارو هم بدين لطفا ...

دوستان جواب مارو هم بدين لطفا ...
شما اکانتت واسه امریکاست درست؟پس باید پوینت واسه امریکا بخری ولی بعدس میتونی با همون دیسک پال DLC ها رو بازی کنی فقط دقت داشته باش که حتما باید پوینت امریکا رو بخری

• Like
Reactions: .:Metallica:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or