همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان .
من صبح یک ساعت به xbl وصل شدم و بازی کردم ,اما الان خواستم وصل شم ازم اپدیت خواست .
ایا برای شما هم اپدیت خواست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا من چی کار کنم؟
میترسم اپدیت کنم دستگاهم اورجینال بشه ......
راهنمایی کنید لطفا....

سلام دوستان .
من صبح یک ساعت به xbl وصل شدم و بازی کردم ,اما الان خواستم وصل شم ازم اپدیت خواست .
ایا برای شما هم اپدیت خواست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا من چی کار کنم؟
میترسم اپدیت کنم دستگاهم اورجینال بشه ......
راهنمایی کنید لطفا....
اقا یکم صبر کنید مشخص بشه این اپدیت چی کار میکنه بعد همه با هم اپدیت میکنیم فعلا از جزییات خبری نیست!

یک بازی جدید ما با مایکرو سافت دوباره شروع شد مال منم آپدید می خواست سایت xbox360iso همگی در مورد ap2.5 صبح میکردند که این بازی ها بعلاوز گیرز3 و فورزا 4 اجرا نمیشه دقیق نیمیدم
جان خودتون یکی دل بزنه به دریا آپدید کنه و بعد هم تست فلگ کنه

یک بازی جدید ما با مایکرو سافت دوباره شروع شد مال منم آپدید می خواست سایت xbox360iso همگی در مورد ap2.5 صبح میکردند که این بازی ها بعلاوز گیرز3 و فورزا 4 اجرا نمیشه دقیق نیمیدم
جان خودتون یکی دل بزنه به دریا آپدید کنه و بعد هم تست فلگ کنه
eeee زرنگی:d

دوستان به هیچ وجه تا اعلام رسمی C4eva به 13604 آپدیت نکنید، موارد امنیتی در این داشبورد آپدیت شده و احتمال این که فرم ویر جدیدی از طرف c4eva ریلیز شه خیلی زیاد هست.

بازی های XGD3 به احتمال خیلی زیاد بعد از آپدیت به داشبورد 13604 باعث فلگ شدن شما می شن.

خوش به حال خودم که هنوز التی نریختم انقدر این ماکروسافت کرم میریزه که اخرش این ایگس باگسو میفروشم یه میکرو میخرم 3ماهه ایگس باگس بازی نکردم بدنم بد جور در میکنه درد خماری بد دردیه

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من الان میخواستم برم اپدیت رودانلود کنم دیدم اپدیت همون اپدیت 13599 بودش اصلا اپدیت جدیدی نیومده اینا همش شایعه است با خیال راحت بازی کنید حالشو ببرید

خوش به حال خودم که هنوز التی نریختم انقدر این ماکروسافت کرم میریزه که اخرش این ایگس باگسو میفروشم یه میکرو میخرم 3ماهه ایگس باگس بازی نکردم بدنم بد جور در میکنه درد خماری بد دردیه

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من الان میخواستم برم اپدیت رودانلود کنم دیدم اپدیت همون اپدیت 13599 بودش اصلا اپدیت جدیدی نیومده اینا همش شایعه است با خیال راحت بازی کنید حالشو ببرید
شایعه کجا بود دوست من ؟
http://www.vg247.com/2011/10/11/new-mandatory-360-dash-update-to-go-live-today/
شاید واسه شما هنوز اپدیت نیومده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or