همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان.
من الان داشبوردم 2.0.13146.0 هست.
اگه داشبوردمو آپدیت کنم، باز کپی خور میپره؟؟؟؟؟
چون میخوام فیفا 12 بازی کنم و نوشتن باید داشبوردت 2.0.13599.0 باشه.
بعد من قبلا یه بار کپی خور درایوم پریده بود داده بودم درست کنن و بعد از اون نه فیرمور رو آپدیت کردم نه داشبوردمو.
الان فیرمور من LT+1.9 هستش؟؟؟؟
خلاصه اینکه برم مغازه بدم آپدیت کنن یا نه؟؟؟؟:d
=((please answer.

سلام دوستان ببخشيد شايد سوال تكراري باشه،من 1 ماه xbox slim گرفتم فكر كنم آپديت درايورم جديد باشه
آخرين بازي كه بازي كردم fifa 12 بود كه راحت آپديت شد و رفت تو بازي
حالا مي خوام واسه اولين بار به xbox live وصل شم بايد چيكار كنم؟ اگه ميشه يه مقدار كامل توضيح بديد ممنون.راستي احتمال بن شدن هم هست؟

آخرین ویرایش:
یک سوالی داشتم سه ما گولد رایگان رو به من داده من نمیدونم آدرس و zip code و city وphone وstate نمی دونم چی بزنم خواهشن راهنمایی کنید
کجا داده:-o یعنی من الان برم نگاه کنم داده؟ (حال ندارم برم سراغش:d)
http://www.fakenamegenerator.com/ از اینجا آدرس بگیر

سلام دوستان ببخشيد شايد سوال تكراري باشه،من 1 ماه xbox slim گرفتم فكر كنم آپديت درايورم جديد باشه
آخرين بازي كه بازي كردم fifa 12 بود كه راحت آپديت شد و رفت تو بازي
حالا مي خوام واسه اولين بار به xbox live وصل شم بايد چيكار كنم؟ اگه ميشه يه مقدار كامل توضيح بديد ممنون.راستي احتمال بن شدن هم هست؟
كسي نيست جواب ما رو بده ؟؟ثواب داره ها:dاز دست ندين اين ثوابه رايگان رو

دوستان.
من الان داشبوردم 2.0.13146.0 هست.
اگه داشبوردمو آپدیت کنم، باز کپی خور میپره؟؟؟؟؟
چون میخوام فیفا 12 بازی کنم و نوشتن باید داشبوردت 2.0.13599.0 باشه.
بعد من قبلا یه بار کپی خور درایوم پریده بود داده بودم درست کنن و بعد از اون نه فیرمور رو آپدیت کردم نه داشبوردمو.
الان فیرمور من LT+1.9 هستش؟؟؟؟
خلاصه اینکه برم مغازه بدم آپدیت کنن یا نه؟؟؟؟:d
=((please answer.

=((please answer.
اول سی دی کی رو بگیرید
داداش با این اپدیتی که در حال حاضر داری اگه بخوای اپدیت پی اس و فیفا 12 رو انجام بدی درایوت از حالت کپی خور خارج میشه و باید از اول فریمور بریزید که خوب 1.91 رو بریزید

فعلا با اخرین داشبورد و فریم ور میشه با خیال راحت رفت لایو؟
چرا نشه؟شما فقط باید از نظر بازیهاتون مطمئن باشید

دوستان من یه پروفایل با 1600 تا پوینت دارم,میخوام پروفایل رو به دوستم بدم از پوینتش استفاده کنه !!! چندتا سوال :
الان این اکانت رو ریکاوری میکنه رو دستگاه خودشه, اگه با این اکانت چیزی بخره میتونه با اکانت اصلی خودش ازش استفاده کنه؟ مخصوصا تو لایو
!!
یکی از بچه ها گفت این کارو کنه بن میشه ؟درسته؟

امروز یه اکانت گلد 3 ماهه خریداری کردم .البته قبلا 3 تا اکانت رایگان رو استفاده کرده بودم .الان ادرس و مشخصات میخواد که هر چی میدم یه قری میاد.ادرس ثابت واسه امریکا وجود نداره؟یعنی بعد دادن کد میره روی تنظیمات biling info

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: he_ghm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or