hosein_center
کاربر سایت
بچه من تا حالا به لایو وصل نشدم الان lt2 ریختم نیاز به گلد کارت دارم بعد چه قدر احتمال بن شدن دارم
اگه بار اولته که یه اکانت یک ماهه گلد بهت میده احتمال بن شدنت هم کسی نمیدونه ولی اگر تمامی موارد امنیتی رو رعایت کنی احتمالش خیلی کم میشهبچه من تا حالا به لایو وصل نشدم الان lt2 ریختم نیاز به گلد کارت دارم بعد چه قدر احتمال بن شدن دارم
ادرس به کنار شما online pass هم بگیری چون اکانت گلد نداری نمیتونی انلاین بازی کنی!!!سلام .. من میخوام برا فیفا online pass بگیرم .. موقع خریدن postal code , adress ,, . این چیزا میخواد که هر چی وارد میکنم قبول نمیکنه ... البته اخیرا unban شدم نوشته xbox live free...
اگه بار اوله که کنسولت به لایو وصل میشه اکانت گلد بهت میده تو همون داشبورد هم مینویسه sign in xbox live goldسلام دوستان من تا حالا به live وصل نشدم اما تو قسمت xbox live نوشته xbox live free اين يعني اينكه به من سيلور ميده يا ربطي نداره و يك ما اكانت گلد رايگان ميده؟
gamescore لايو با gamescore آفلاين فرق ميكنه؟من كه تا حالا به لايو وصل نشدم مي خوام fia 12 بازي كنم ميگن بايد 800 پپوينت بدم
یه مبلغی رو باید بدین که باید پوینت بخرید وبدیدخوب دوستان یه سوال دارم ..الان اگه من یه اکانت لایو 3ماهه بگیرم بازیهای مثل کشتی کج و بوکس که اولی مال thqودومی مال ea هست رو میتونم تنها توجه کنین تنها با اکانت لایو بازی کنم یا باید بجز اکانت لایو یه پولی هم به سرور eaبدم چون من الان یه ماه گلد رایگان دارم و وقتی میخوام بوکس یا mmaرو بازی کنم 7روز بیشتر trialنمیده و میخوام بدونم بخاطر اینکه یک ماه گلد رایگان هست اینطوره یا نه بجز اکانت گلد باید یه مبلغی هم برا هر بازی به سرور اون شرکت بدم؟
کسی نیست جواب بدهسلام من یه اسلیم دارم کپی خورش کردم هیچ وقت به لایو وصلش نکردم.اما بازی های کپی باهاش انجام دادم حالا میخوام به حالت ارجینال برشگردونم.ایا به نظر شما بعدا که به لایو وصل بشم مشکلی پیش نمیاد یا بن نمیشم.
نه آقا مشکلی نی.حالا چرا می خوای اورجینالش کنی؟کسی نیست جواب بده
مطمئنی؟یه مبلغی رو باید بدین که باید پوینت بخرید وبدید