همه چیز درباره ی Xbox Live

اگه گلد باشی فقط می تونی با دوستات آنلاین بازی کنی یا با غریبه ها شانسی هم میشه؟
این موج بن کی میاد می خوام ببینم اگه بن نشدم گلد بگیرم
شما وقتی گلد هستی با همه میتونی بازی کنید.ban wave هم زمان و تاریخ مشخصی نداره.شما اگر تا حالا لایو وصل نشده که نمیخواد گلد بخری و با دستگاهتون تا 5 بار میتونید 1 ماهه لایو برای هر پروفایل استفاده کنید ولی اگر قبلا وصل شدی و میخوای شارژ کنی اول برو لایو اگر بن نشده بودی بعد برو گلد بخر

شما وقتی گلد هستی با همه میتونی بازی کنید.ban wave هم زمان و تاریخ مشخصی نداره.شما اگر تا حالا لایو وصل نشده که نمیخواد گلد بخری و با دستگاهتون تا 5 بار میتونید 1 ماهه لایو برای هر پروفایل استفاده کنید ولی اگر قبلا وصل شدی و میخوای شارژ کنی اول برو لایو اگر بن نشده بودی بعد برو گلد بخر
من یک سال پیش به لایو وصل شدم اما تا حالا بازی نکردم و لایوم تموم شده حالا کینکت خریدم و می خوام لایو بازی کنم.من شدینم که با اکانت گلد میشه سه تا پروفایل رو گلد کرد

آخرین ویرایش:
یک سوال خیلی مهم . خواهشن جوابم رو سریع بدین
من الان توی داشبورد جدیدم و بلک اپس رو هم توی داشبرد قدیمی بازی کردم و از برادرز هود هم فقط برای آپدیت استفاده شده و حتی در پروفایلم هم اسم برادرز هود نیفتاده آیا اگه موج بن جدید بیاد بن میشم در ضمن روی داشبرد جدید فقط بازی های کینکت اجرا شده

یک سوال خیلی مهم . خواهشن جوابم رو سریع بدین
من الان توی داشبورد جدیدم و بلک اپس رو هم توی داشبرد قدیمی بازی کردم و از برادرز هود هم فقط برای آپدیت استفاده شده و حتی در پروفایلم هم اسم برادرز هود نیفتاده آیا اگه موج بن جدید بیاد بن میشم در ضمن روی داشبرد جدید فقط بازی های کینکت اجرا شده

اینجور که گفتی مشکلی نیست.ban wave هم بارها گفته شده تاریخ دقیق و مشخصی نداره

آقا من یه سوال دارم ولی میدونم اینجا جاش نیست,تو تاپیک مربوط به خودش پست گذاشتم کسی جواب نداد:
من الان مِموریمو زدم به ایکس باکس دوستم,بعد وقتی می خوام پروفایلمو لود کنم,می نویسه corrupted profile ,ولی بقیه پروفایلای توی مموری سالمه و ظهرم داشتم راحت بازی می کردم,اگه میشه یکی راهنمایی کنه....

آقا من یه سوال دارم ولی میدونم اینجا جاش نیست,تو تاپیک مربوط به خودش پست گذاشتم کسی جواب نداد:
من الان مِموریمو زدم به ایکس باکس دوستم,بعد وقتی می خوام پروفایلمو لود کنم,می نویسه corrupted profile ,ولی بقیه پروفایلای توی مموری سالمه و ظهرم داشتم راحت بازی می کردم,اگه میشه یکی راهنمایی کنه....
پروفابلتون خراب شده . باید Recovery بشه .

دوستان من اگر گیمر تگ خودم رو مثلا در کنسول دوستم ریکاور کنم
اکانت اصلی خودم در کنسول خودم چی میشه ؟

یعنی میشه هم اکانت در کنسول خودم فعال باشه و هم در کنسول دوستم
چون من هم خونه بازی میکنم و هم خونه رفقا

میخوام بدونم میشه اکانت موازی داشت ؟

من از save که باهاش بازی بدون چ بازی کردم اگه وصل بشم به live بن میشم؟
نه هیچی نمیشه
کلا بره سیو کسی بن نمیشه
دوستان من اگر گیمر تگ خودم رو مثلا در کنسول دوستم ریکاور کنم
اکانت اصلی خودم در کنسول خودم چی میشه ؟

یعنی میشه هم اکانت در کنسول خودم فعال باشه و هم در کنسول دوستم
چون من هم خونه بازی میکنم و هم خونه رفقا

میخوام بدونم میشه اکانت موازی داشت ؟
اگه اکانت خودتو تو کنسول دوستت ریکاور کنی وقتی با کنسول خودت آنلاین شی یه پیغام برات میاد میگه باید پروفایلتو ریکاور کنی یعنی یه پروفایل تو دوتا کنسول نمیشه کار کرد

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال
خیلی برام مهمه

من نمیدونستم که cod mw 2 رو باید دوباره پچش میکردم و در حالی که به لایو وصل بودم گذاشتم بازی کنم و صفحه سیاه موند و تو بازی نمیرفت
فریم ورم هم التی پلاس هست
حالا من فلگ شده ام ؟ یکی از بچه ها میگفت اگه قبل از 3 دقیقه بازی رو برداشته باشی نشدی
با xval هم نیم ساعت بعدش تست کردم نوشت Secdata is Clean

بچه ها یه سوال
خیلی برام مهمه

من نمیدونستم که cod mw 2 رو باید دوباره پچش میکردم و در حالی که به لایو وصل بودم گذاشتم بازی کنم و صفحه سیاه موند و تو بازی نمیرفت
فریم ورم هم التی پلاس هست
حالا من فلگ شده ام ؟ یکی از بچه ها میگفت اگه قبل از 3 دقیقه بازی رو برداشته باشی نشدی
با xval هم نیم ساعت بعدش تست کردم نوشت Secdata is Clean

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1318056:
دوست عزیز صفحه سیاه می شه ولی مشکلی نداره و فلگ نمی شین اگه قبل 3 دقیقه بازی رو خارج کرده باشید و ارور unreadable disc نیومده باشه !!
فکر کنم اون ارورش هم اومد ، الان من دیگه فلگ شدم نه ؟
بعد این که من با التی پلاس بازی halo reach رو آفلاین بازی کرده بودم آیا باعث فلگ شدن میشه ؟
یه سوال دیگه :
وقتی بن میشیم آیا گیمرتگ هم از بین میره ؟ مثلاً اکانت گلد و پوینتی که داره چی میشه ؟ آیا میشه با یه کنسول نو ازشون استفاه کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or