همه چیز درباره ی Xbox Live

اگر بخوام خیلی ساده بگم , وقتی دیسک در داخل دستگاه نباشه , در قسمتی که Open Try
نوشته , یکی میام دسته چپ , جایی که اواتارتون هست , بعد وارد انجا شده و 2تا برید دسته
چپ . :d

اگه گلد باشی فقط می تونی با دوستات آنلاین بازی کنی یا با غریبه ها شانسی هم میشه؟
این موج بن کی میاد می خوام ببینم اگه بن نشدم گلد بگیرم
شما وقتی گلد هستی با همه میتونی بازی کنید.ban wave هم زمان و تاریخ مشخصی نداره.شما اگر تا حالا لایو وصل نشده که نمیخواد گلد بخری و با دستگاهتون تا 5 بار میتونید 1 ماهه لایو برای هر پروفایل استفاده کنید ولی اگر قبلا وصل شدی و میخوای شارژ کنی اول برو لایو اگر بن نشده بودی بعد برو گلد بخر

شما وقتی گلد هستی با همه میتونی بازی کنید.ban wave هم زمان و تاریخ مشخصی نداره.شما اگر تا حالا لایو وصل نشده که نمیخواد گلد بخری و با دستگاهتون تا 5 بار میتونید 1 ماهه لایو برای هر پروفایل استفاده کنید ولی اگر قبلا وصل شدی و میخوای شارژ کنی اول برو لایو اگر بن نشده بودی بعد برو گلد بخر
من یک سال پیش به لایو وصل شدم اما تا حالا بازی نکردم و لایوم تموم شده حالا کینکت خریدم و می خوام لایو بازی کنم.من شدینم که با اکانت گلد میشه سه تا پروفایل رو گلد کرد

آخرین ویرایش:
یک سوال خیلی مهم . خواهشن جوابم رو سریع بدین
من الان توی داشبورد جدیدم و بلک اپس رو هم توی داشبرد قدیمی بازی کردم و از برادرز هود هم فقط برای آپدیت استفاده شده و حتی در پروفایلم هم اسم برادرز هود نیفتاده آیا اگه موج بن جدید بیاد بن میشم در ضمن روی داشبرد جدید فقط بازی های کینکت اجرا شده

یک سوال خیلی مهم . خواهشن جوابم رو سریع بدین
من الان توی داشبورد جدیدم و بلک اپس رو هم توی داشبرد قدیمی بازی کردم و از برادرز هود هم فقط برای آپدیت استفاده شده و حتی در پروفایلم هم اسم برادرز هود نیفتاده آیا اگه موج بن جدید بیاد بن میشم در ضمن روی داشبرد جدید فقط بازی های کینکت اجرا شده

اینجور که گفتی مشکلی نیست.ban wave هم بارها گفته شده تاریخ دقیق و مشخصی نداره

آقا من یه سوال دارم ولی میدونم اینجا جاش نیست,تو تاپیک مربوط به خودش پست گذاشتم کسی جواب نداد:
من الان مِموریمو زدم به ایکس باکس دوستم,بعد وقتی می خوام پروفایلمو لود کنم,می نویسه corrupted profile ,ولی بقیه پروفایلای توی مموری سالمه و ظهرم داشتم راحت بازی می کردم,اگه میشه یکی راهنمایی کنه....

آقا من یه سوال دارم ولی میدونم اینجا جاش نیست,تو تاپیک مربوط به خودش پست گذاشتم کسی جواب نداد:
من الان مِموریمو زدم به ایکس باکس دوستم,بعد وقتی می خوام پروفایلمو لود کنم,می نویسه corrupted profile ,ولی بقیه پروفایلای توی مموری سالمه و ظهرم داشتم راحت بازی می کردم,اگه میشه یکی راهنمایی کنه....
پروفابلتون خراب شده . باید Recovery بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or