من از دیروز تا حالا وقتی می خوام battle field:bc2 بازی کنم میگه "هیچ بازی ای پیدا نشد..." kinect sports هم می خوام بازی کنم روی match making میمونه و هیچی پیدا نمیکنهٰ.(بازی های دیگرو امتحان نکردم)کسی میدونه مشکل چیه و ما رو از سر در گمی نجات بده؟!
این 2gig رو آفلاین نمیشه دانلود کرد؟!بازی Battle F.. 2 رو باید آپدیت کنید که آپدیتش نزدیک به 2 گیگ هست . در مورد Kinect Sport ممکنه به خاطر این Connection باشه .
دوستان من آپدیت 2.0.12625.0 رو انجام بدم یا نه؟ الان آپدیت 2.0.12611.0 رو دارم... می خواستم بدونم تو بازی های آینده اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاره؟ الان قفل 2.5 فعال هست رو دستگام یا آپدیت کنم فعال میشه؟
ممنون از اساتیدی که کمکم می کنن
ممنون از جوابتون دوست عزیز حالا الان که قفل امنیتی فعال نیست چه کاریه این آپدیت رو بریزم که فعال شه؟ +LT هم دارم... شما میگید چیکار کنم؟نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1321780:
دوست عزیز اگه +Lt داری انجام بده , با آپدیت جدید داشبورد و LT+، تمامی بازی ها رو به راحتی آفلاین و آنلاین می تونین بازی کنید ولی فعلا 6 تا بازی هست که باید پچ کنی بعد بازی کنی ( این اپدیت پچ امنیتی Ap 2.5 رو بعضی بازی ها فعال میکنه )
لیســـت بازیهــــای دارای قفـل امنیتــی AP 25
این آپدیت بیشتر برای بن کردن تو لایو بود شما اگه آپدیت نکنید تو بازی ها ( Bulletstorm ) این آپدیت رو قرار میدن که شما مجبورید , وقتی شما اپدیت کردید بازی های Halo reach , MW2 , Cod bo و 3تا دیگه ( تو لیست بود ) رو وقتی بزارید صفحه سیاه و فلگ میشید ( 3دقیقه وقت دارید تا بازی رو خارج کنید ) که باید حتما پچ کنید بعد بازی کنید !ممنون از جوابتون دوست عزیز حالا الان که قفل امنیتی فعال نیست چه کاریه این آپدیت رو بریزم که فعال شه؟ +LT هم دارم... شما میگید چیکار کنم؟
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1321836:این آپدیت بیشتر برای بن کردن تو لایو بود شما اگه آپدیت نکنید تو بازی ها ( Bulletstorm ) این آپدیت رو قرار میدن که شما مجبورید , وقتی شما اپدیت کردید بازی های Halo reach , MW2 , Cod bo و 3تا دیگه ( تو لیست بود ) رو وقتی بزارید صفحه سیاه و فلگ میشید که باید حتما پچ کنید بعد بازی کنید !
این متن رو هم بخون .
تا اونجایی که میدونم 360 فرمت mkv راساپورت نمیکنهسلام
میخاسم بدونم اگه بخام با 360 فرمث mkvنگاه کنم باید به لایو وصل بشم؟؟
کسی راه حلی نداره؟؟!دوستان من به یه مشکلی برخوردم
دیروز dlc first strike رو خریداری کردم برای این بازی و زمانی که خواستم بازی کنم در قسمت انلاین مپهای جدید این ارور رو بهم داد که ریجن بازیت به محتویات dlc نمیخوره
اخه ریجن بازی فری هست و من مارکت لایوم مال المان هستش
حالا باید چه کار کنم؟ باید یه بازی ریجن المان گیر بیارم یا اینکه میشه با ساخت پروفایل جدید حلش کرد؟ یا اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید
دوستان من به یه مشکلی برخوردم
دیروز dlc first strike رو خریداری کردم برای این بازی و زمانی که خواستم بازی کنم در قسمت انلاین مپهای جدید این ارور رو بهم داد که ریجن بازیت به محتویات dlc نمیخوره
اخه ریجن بازی فری هست و من مارکت لایوم مال المان هستش
حالا باید چه کار کنم؟ باید یه بازی ریجن المان گیر بیارم یا اینکه میشه با ساخت پروفایل جدید حلش کرد؟ یا اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید