shayan7
کاربر سایت
نه هیچی نمیشهمن از save که باهاش بازی بدون چ بازی کردم اگه وصل بشم به live بن میشم؟
اگه اکانت خودتو تو کنسول دوستت ریکاور کنی وقتی با کنسول خودت آنلاین شی یه پیغام برات میاد میگه باید پروفایلتو ریکاور کنی یعنی یه پروفایل تو دوتا کنسول نمیشه کار کرددوستان من اگر گیمر تگ خودم رو مثلا در کنسول دوستم ریکاور کنم
اکانت اصلی خودم در کنسول خودم چی میشه ؟
یعنی میشه هم اکانت در کنسول خودم فعال باشه و هم در کنسول دوستم
چون من هم خونه بازی میکنم و هم خونه رفقا
میخوام بدونم میشه اکانت موازی داشت ؟
دوست عزیز صفحه سیاه می شه ولی مشکلی نداره و فلگ نمی شین اگه قبل 3 دقیقه بازی رو خارج کرده باشید و ارور unreadable disc نیومده باشه !!بچه ها یه سوال
خیلی برام مهمه
من نمیدونستم که cod mw 2 رو باید دوباره پچش میکردم و در حالی که به لایو وصل بودم گذاشتم بازی کنم و صفحه سیاه موند و تو بازی نمیرفت
فریم ورم هم التی پلاس هست
حالا من فلگ شده ام ؟ یکی از بچه ها میگفت اگه قبل از 3 دقیقه بازی رو برداشته باشی نشدی
با xval هم نیم ساعت بعدش تست کردم نوشت Secdata is Clean
فکر کنم اون ارورش هم اومد ، الان من دیگه فلگ شدم نه ؟نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1318056:دوست عزیز صفحه سیاه می شه ولی مشکلی نداره و فلگ نمی شین اگه قبل 3 دقیقه بازی رو خارج کرده باشید و ارور unreadable disc نیومده باشه !!
احتمال اینکه فلگ شده باشید و تو بن ویو بن شید زیاده ولی میتونید چک کنید :arrowd:فکر کنم اون ارورش هم اومد ، الان من دیگه فلگ شدم نه ؟
بعد این که من با التی پلاس بازی halo reach رو آفلاین بازی کرده بودم آیا باعث فلگ شدن میشه ؟
یه سوال دیگه :
وقتی بن میشیم آیا گیمرتگ هم از بین میره ؟ مثلاً اکانت گلد و پوینتی که داره چی میشه ؟ آیا میشه با یه کنسول نو ازشون استفاه کرد ؟
بچه ها یه سوال
خیلی برام مهمه
من نمیدونستم که cod mw 2 رو باید دوباره پچش میکردم و در حالی که به لایو وصل بودم گذاشتم بازی کنم و صفحه سیاه موند و تو بازی نمیرفت
فریم ورم هم التی پلاس هست
حالا من فلگ شده ام ؟ یکی از بچه ها میگفت اگه قبل از 3 دقیقه بازی رو برداشته باشی نشدی
با xval هم نیم ساعت بعدش تست کردم نوشت Secdata is Clean
یعنی این که کنسول شناسایی میشه دیگه و در بن ویو بن خواهد شد
منظورم اینه که halo reach رو که پچ شده هم نبوده با ال تی پلاس آفلاین بازی کرده بودم و حالا که به لایو وصل شده ام آیا باعث فلگ شدن میشه یا خیر ؟
ديسك بازي هميشه داراي اهميت بوده و هست و بايد full stealth باشهسلام به همونی که جوابم رو میده
عرضم به حضور شریفت که کنسولی که دو سال پیش رفته لایو اما بن نشده..
امسال با فرمور LT+ بره لایو خطر بن هست؟
برای لایو هنوز هم دیسک بازی مهمه؟ با دیسک معمولی برم ممکنه بن بشم؟