همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان بازی های آرکید روی ایکس باکس رو چطوری می شه آنلاک کرد؟ چون بازی ها به صورت ترایال هست و فقط یک مرحله ازش بازه
این مایکروسافت پوینت رو از کجا می شه گیر آورد؟

1. برای آنلاک بازی های آرکید در لایو شما نیاز به Microsoft Point دارید . مثلا شما 1600 ماکروسافت پوینت می خرید و می رید 2تا بازی 800 تایی رو آنلاک می کنید .
2. در حال حاضر 2تا سایت رو می شناسم که قیمتاش خیلی خوبه و من خودم همیشه از این 2سایت خرید می کنم . ( سایت ها رو واستون پی ام کردم )

1. برای آنلاک بازی های آرکید در لایو شما نیاز به Microsoft Point دارید . مثلا شما 1600 ماکروسافت پوینت می خرید و می رید 2تا بازی 800 تایی رو آنلاک می کنید .
2. در حال حاضر 2تا سایت رو می شناسم که قیمتاش خیلی خوبه و من خودم همیشه از این 2سایت خرید می کنم . ( سایت ها رو واستون پی ام کردم )
سلام
ممنون میشم آدرس سایت ها رو برای منم پ.خ کنید!:x

MTU

سلام
من نزديك 5 ماه پيش يك ماه اكانت گلد فريم تموم شده و بدون هيچ مشكلي به لايو وصل ميشدم اما الان 3 روزه ميخوام به لايو وصل بشم اما همش تو قسمت xboxlive اين ارور رو ميده :(

your network dosen't have a sufficient MTU setting . xbox live require a minimum MTU setting of 1368

لطفا كمكم كنيد تا مشكلم رو حل كنم :((
اگه سوالم تكراري بود ببخشيد

سلام
من نزديك 5 ماه پيش يك ماه اكانت گلد فريم تموم شده و بدون هيچ مشكلي به لايو وصل ميشدم اما الان 3 روزه ميخوام به لايو وصل بشم اما همش تو قسمت xboxlive اين ارور رو ميده :(

your network dosen't have a sufficient MTU setting . xbox live require a minimum MTU setting of 1368

لطفا كمكم كنيد تا مشكلم رو حل كنم :((
اگه سوالم تكراري بود ببخشيد

درست همین مشکل رو من داشتم پدر منو در آورده بود ببین تو قسمت تنظیمات مودم ADSL یه جایی هستش نوشته MTU و جلوش یه عدد نوشته که میشه تغییرش بدی
الان شما برو تو قسمت تنظیمات و این MTU رو پیدا کن و رقمش رو بیشتر از این رقم 1368 قرار بده (مثلا بگذار 1500) بعد سیو کن دیگه عمرا این مشکل برات پیش نمیاد من از اون موقع رقم رو بردم بالا هیچ وقت دیگه این مشکل برام پیش نیومده
امیدوارم مشکل شما هم مثل من حل بشه. مثلا این رو نگاه کن عکس<<< این عکس برای مودم US Robotics هستش حالا شما اینجا رو تو مودم خودت پیدا کن

آخرین ویرایش:
در بیشتر مواقع با بالا بردن مقدار MTU مشکل حل می شود ولی بعضی از دوستان بودن که با بالا
بردن این مقدار مشکلشان حل نمی شد , بلکه مشکل اصلی این دوستان از ISP آن ها بود . مثل
این که این ISP ها بعضی از پرت ها را Block می کنن . من وقتی خودم به ISP زنگ زدم پروفایل رو تغییر دادن و مشکل درست شد

سلام.

اگه من Gamertag م رو Recover بكنم Gamescore به اون مقداري كه آخرين بار به Live وصل شدم كاهش پيدا ميكنه.

منظورم اينه كه Replace ميكنه Profile م رو؟

xbox live

سلام .
هر کدوم از دوستان که مشکل MTU رو داشتن میشه از همون راهی که دوستمون گفت برین تو تنظیمات مودم و تغییرش بدین ولی بعضی ها هم مثل من توی تنظیمات مودمشون بخش MTU رو ندارن . (من مودمم ZYXEL-RU هست ) تنها راهش اینه که برین و مودمتون رو از حالت routing به حالت bridging تغییر بدین . یعنی مثل dial-up میشه و باید از طریق یک کانکشن به اینترنت وصل شین . برین تو تنظیمات مودم ، بعد برین تو قسمت NAT و بعدش مودمتونو تنظیم کنید . درست میشه . بخواین هم به لایو وصل شین اصلا مهم نیست IP تون رو MANUAL باشه یا اتوماتیک . خودش می فهمه . البته من خودم رو حالت MANUAL گذاشتم و همه چیزاشو خودم تنظیم کردم . ولی باید user name و password تون رو وارد کنید که تب بعد از ip است . (user name و password شرکتی رو که ازش سرویس می گیرین و باهاش وارد اکانتتون توی سایت اون شرکت میشن . اکر هم ندارین زنگ بزنین بهتون می گن . )
توجه : اگر مودمتون رو روی BRIDGING بگذارید باید روی پی سی تون یه کانکشن بسازید .
طریقه ی ساخت کانکشن :
1- میرید توی Network Connection .
2- گزینه create a new connection رو انتخاب کنید .
3- next رو بزنید .
4- گزینه ی connect to internet رو انتخاب کنید .
5- گزینه ی set up my connection manually رو انتخاب کنید .
6- گزینه ی connect using a broadband connection that requires a user name and password
7- یه نامی برای کانکشنتون انتخاب کنید .
8- user name و password تون رو وارد کنید. (user name و password شرکتی رو که ازش سرویس می گیرین و باهاش وارد اکانتتون توی سایت اون شرکت میشن . اکر هم ندارین زنگ بزنین بهتون می گن . )
9- گزینه ی finish رو بزنید .
** : یه نکته ی دیگه . برین توی network connections . بعدش روی local area connection راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید . بعدش روی protocol TCP/IP دو بار کلیک کنید و گزینه ی USE THE FOLLOWING IP ADRESS و USE THE FOLLOWING DNS SERVER رو انتخاب کنید و IP و DNS تون رو خودتون تنظیم کنید . ( از شرکتتون بپرسین )
با تشکر MY G TAG : Sir Abradat:-*

xbox live

سلام.

اگه من Gamertag م رو Recover بكنم Gamescore به اون مقداري كه آخرين بار به Live وصل شدم كاهش پيدا ميكنه.

منظورم اينه كه Replace ميكنه Profile م رو؟

هیچ اتفاقی نمی افته . فقط پروفایلتون رو از حالت خرابی خارج می کنه . (اگه bug داشته باشه )

یه نکته ی دیگه . برین توی network connections . بعدش روی local area connection راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید . بعدش روی protocol TCP/IP دو بار کلیک کنید و گزینه ی USE THE FOLLOWING IP ADRESS و USE THE FOLLOWING DNS SERVER رو انتخاب کنید و IP و DNS تون رو خودتون تنظیم کنید . ( از شرکتتون بپرسین )
با تشکر MY G TAG : Sir Abradat:-*

از دوستان ممنونم كه وقتشون رو رو گزاشتن و راهنماييمون مي كنن
مودم من zyxel : p-660-Ru هستش و از پارس آنلاين
من تمام كارهايي رو كه گفتيد انجام دادم فقط گزينه protocol TCP/IP رو نميتونم پيدا كنم :d
الان وقتي ميخوام به لايو وصل بشم به IP گير ميده كه مطعنا به خاطر انجام ندادن همين مرحله هستش اگه يه كوچو ديگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم

امروز 20 دفعه زنگ زدم شركت آخراش ديگه اسم تموم كسايي كه تلفن رو جواب ميدادم حفظ شدم حتي يه بار وقتي زنگ زدم گفتم لطفا وصل كنيد به اقاي محمدي :d
خلاصه اونا هم همين راهنمايي هاي شما رو گفتن ما انجام داديم اين سايت http://iranline.net/هم بهم دادن گفتن فايل DrTCP رو دانلود كن اينطوري مي توني MTU روي كارت شبكه تعريف كني اين كار رو هم انجام دادم ولي الان مشكلم اين گزينه هستش protocol TCP/IP نميتونم پيداش كنم تا IP رو واسش تعريف كنم :(

با كلي تلاش تونستم Internet protocol TCP/IP توي قستمت This connection use the fowlloing item پدا كنم درسته ديگه ؟!
ولي هرچي روش كليد ميكنم هيچ اتفاقي نميافته حتي تيك بقلش رو هم نميتونم بردارم
مشكل از برنامست يا من دارم اشباه كار ميكنم
لطفا كمك كنيد

سلام من هم چند روزی مثل ادم به live وصل شدم و بازی میکردم که امروز با این مشکل مواجه شدم 3 تا عکس میزارم لطفا کمک کنید در ضمن هم م به ساده ترین روش به لایو وصل میشم یعنی انتن نانو 5 مستقیم به xbox وصله و همه گزینه هاش اتوماتیک توی xbox هم همه گزینه هام اتو ماتیکه ضمنا بگم که شما توی این عکس میبینید که توی تست اتصال بعد از eror میگه که xbox به اینترنت وصل شد ولی در اتصال به xbox live مشکلی هست لطفا مودم رو خاموش و بعد از 30 ثانیه روشن کنید اینم از عکس

1.
2.
3.

سلام دوست عزیز
اول از همه آنتن رو از برق خارج کن
چند دقیقه صبر کن
حالا ایکس باکس رو هم خاموش کن
حالا هر دو رو روشن کن و تنظیمات Network دستگاه XBOX رو به تنظیمات پیش فرض بر گردون
حالت ارتباط رو بر روی Automatic قرار بده
یک بار جهت رو چپ و راست کن تا IP و DNS شما در فیلد های مربوطه نشون داده بشه
حالا از قسمت تنظیمات خارج شو و بدون اینکه test connection رو بزنی
پروفایل خودت رو sign in کن
البته Sign in to xbox live

حتما بعد از 1-2 بار تلاش اتصال انجام میشه

موفق باشی

#:-s#:-s#:-s

دوست عزیز من هم تقریبا همچنین مشکلی دارم که با (چیز پی ان) برطرف میشه
اشکال هم از اونجایی هستش که ازش اینترنت گرفتی
خواستی دستگاهت رو ببر روی یک آی اس پی دیگر و امتحان کن

تشکر من چیز پی ان هم دارم فقط راهنمایی کنید که چطور و کجا:(( ازش استفاده کنم