همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام یه سوال داشتم :

من میخوام ماکروسافت پوینت و گلد از ایران بخرم برای اروپا و امریکاش فرق داره؟

اکه اره از کجا میتونم بفهمم من موقع ثبت نام چی زدم؟:d

سلام دوست عزیز بله فرق داره اگر شما با گیمرتگتون آنلاین بشید یا برید تو قسمت پروفایلتون کشوری که انتخاب کردین رو ببینید میفهمید ، برای اکانت های آمریکا باید کشورتون رو آمریکا و برای اروپا باید کشورتون رو یکی از کشورهای اروپایی قرار بدید که اکثر دوستان همگی در حال حاضر اکانت آمریکا میخرن
اگر هم با گیمرتگتون آنلاین شدید و ایمیل و پسوورد خودتون رو وارد کردید ، میتونید از طریق سایت Xbox با ایمیل و پسوورد خودتون با کامپیوتر وارد مشخصاتتون بشید و از طریق اینترنت مشخصاتتون رو Edit کنید

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز بله فرق داره اگر شما با گیمرتگتون آنلاین بشید یا برید تو قسمت پروفایلتون کشوری که انتخاب کردین رو ببینید میفهمید ، برای اکانت های آمریکا باید کشورتون رو آمریکا و برای اروپا باید کشورتون رو یکی از کشورهای اروپایی قرار بدید که اکثر دوستان همگی در حال حاضر اکانت آمریکا میخرن
اگر هم با گیمرتگتون آنلاین شدید و ایمیل و پسوورد خودتون رو وارد کردید ، میتونید از طریق سایت Xbox با ایمیل و پسوورد خودتون با کامپیوتر وارد مشخصاتتون بشید و از طریق اینترنت مشخصاتتون رو Edit کنید
کدوم ارزون تره؟:d
یه سوال دیگه تو edit your profile نبود تو xbox.com

آخرین ویرایش:
کدوم ارزون تره؟:d
یه سوال دیگه تو edit your profile نبود تو xbox.com

شما تو قسمت Edit Profile زیر گزینه Enter your location یه جای خالی هستش بنویس توش United States سیو کن بعد برو از منو بالا My Xbox رو انتخاب کن و از توش گزینه Accounts رو بزن و تو لیستی که میبینی گزینه Billing Account Information رو روش کلیک کن و اطلاعات داخلش رو کامل پر کن

در رابطه با پوینت هم ارزون ترینش 1600 پوینتش هستش که درست نمیدونم یا 25 تومان هستش یا 32 البته شاید قیمتش بین این دو باشه ولی همین حدود هستش نه بیشتر

آقا يه سوال ما تازه وارديم تو XBOX360 ميگم من دارم آپديت ميكنم Xbox live و بعد ميخوام بدونم اين همه كار ميكنيم مثل فريمور و Stealth Patch و اينا كه آخر باز براي بازي در شبكه Xbox Live بايد پول بپردازيم؟؟

من یه سه چهار ماهیه نرفتم live الان دوباره می خواستم برم دیدم یه آپدیت جدید اومده ولی از ترس بن شدن آپدیت نکردم . می خواستم ببینم چی کار باید بکنم یعنی آپدیت بکنم یا نه ؟

100 درصد :d

عجب ماهانه است نه؟؟

پس وقتي ميشه با 30 هزار تومن يه CD KeY‌اورجينال يه بازي PC و خريد و تا ابد هم بازي كرد ديگه چه نيازي هست بيايي و خودت رو با ابن همه آپديت جر واجر كني كه آخرم هم ماهانه پول بدي گلد و سيلور و اينا!!!
/:)

من یه سه چهار ماهیه نرفتم live الان دوباره می خواستم برم دیدم یه آپدیت جدید اومده ولی از ترس بن شدن آپدیت نکردم . می خواستم ببینم چی کار باید بکنم یعنی آپدیت بکنم یا نه ؟

سخه جديد از بازيهاي AP2.5

در تاريخ 29 دي ماه 1389 شركت مايكروسافت آپديت دشبورد جديدي را در محيط شبكه XBOX Live قرار داده است كه از قرار معلوم قفل حفاظتي AP2.5 را بر روي بازيهاي Call Of Duty Black Ops , Halo Reach و
Call Of Duty Modern Warfare 2
فعال مي كند. حال در صورتي كه شما اين بازيها را بر روي شبكه Live بازي مي كنيد و يا دستگاه خود را از طريق شبكه Live به آخرين نسخه از دشبورد آپديت كرده ايد، اين سه بازي بر روي دستگاه شما اجرا نخواهند شد.

براي حل اين مشكل نسخه هاي جديدي از اين سه بازي منتشر شده است كه قابليت اجرا بر روي دستگاه هايي كه فرمور +LT را دارند، دارا مي باشند.

سخه جديد از بازيهاي AP2.5

در تاريخ 29 دي ماه 1389 شركت مايكروسافت آپديت دشبورد جديدي را در محيط شبكه XBOX Live قرار داده است كه از قرار معلوم قفل حفاظتي AP2.5 را بر روي بازيهاي Call Of Duty Black Ops , Halo Reach و
Call Of Duty Modern Warfare 2
فعال مي كند. حال در صورتي كه شما اين بازيها را بر روي شبكه Live بازي مي كنيد و يا دستگاه خود را از طريق شبكه Live به آخرين نسخه از دشبورد آپديت كرده ايد، اين سه بازي بر روي دستگاه شما اجرا نخواهند شد.

براي حل اين مشكل نسخه هاي جديدي از اين سه بازي منتشر شده است كه قابليت اجرا بر روي دستگاه هايي كه فرمور +LT را دارند، دارا مي باشند.
آقا چرا اطلاعات اشتباه میدی
نسخه جدید چیه؟

برای این بازیها پچ ap2.5 اومده و باید مثل اساسین یا ان اف اس پچ شن

آقا چرا اطلاعات اشتباه میدی
نسخه جدید چیه؟

برای این بازیها پچ ap2.5 اومده و باید مثل اساسین یا ان اف اس پچ شن

نوید اینارو خود طرف نگفته NextGen تو سایتش زده :d

از نظر بن چی ؟ من همون LT فرمور دستگامه اگه LT+ کنم تاثیری تو بن نشدنم داره یا فقط برا همین بازی هاست ؟

دوست عزیز برای اجرای بازیهای جدید باید داشبورد شما به روز بشه وقتی که این کار رو میکنید بعضی از بازیها که امنیت AP25 روشون هستش دیگه تو Xbox شما اجرا نمیشه و در صورت گذاشتن این بازیها تو دستگاه ، شما به صورت آفلاین فلگ میشید و در بن ویو شما بن میشید .
برای اجرا این بازیها و بر طرف کردن این مشکل یه فریمور جدید دادن بیرون به نام LT Plus که شما باید فریمور دستگاهتون رو به این تغییر بدید بعد از این کار بازیهایی که امنیت AP25 روشون هستش رو با برنامه های مربوطه پچ کنید یا پچ شده تهیه کنید بعد درون دستگاه بگذارید.

خوب برای Live رفتن هم باید LT Plus بریزید داشبورد دستگاه رو به آخرین ورژن ارتقا بدید و در آخر بازی که میخواهید باهاش Live بازی کنید رو از تمام موارد امنیتیش چک کنید تا براتون مشکلی به وجود نیاره .
موفق باشید.
لیست بازیهایی که این امنیت روشون هستش در حال حاضر :

Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or