HACK3R
کاربر سایت
کسی نمیدونه از کجا میشه Gold سه ماهه خرید ؟
برای اروپا میخوام![]()
www.game-ir.com
وقتی پول رو به حسابشون واریز کردی همون لحظه کد رو برات E-mail میکنن
کسی نمیدونه از کجا میشه Gold سه ماهه خرید ؟
برای اروپا میخوام![]()
100 درصد :d

من یه سه چهار ماهیه نرفتم live الان دوباره می خواستم برم دیدم یه آپدیت جدید اومده ولی از ترس بن شدن آپدیت نکردم . می خواستم ببینم چی کار باید بکنم یعنی آپدیت بکنم یا نه ؟
آقا چرا اطلاعات اشتباه میدیسخه جديد از بازيهاي AP2.5
در تاريخ 29 دي ماه 1389 شركت مايكروسافت آپديت دشبورد جديدي را در محيط شبكه XBOX Live قرار داده است كه از قرار معلوم قفل حفاظتي AP2.5 را بر روي بازيهاي Call Of Duty Black Ops , Halo Reach و
Call Of Duty Modern Warfare 2 فعال مي كند. حال در صورتي كه شما اين بازيها را بر روي شبكه Live بازي مي كنيد و يا دستگاه خود را از طريق شبكه Live به آخرين نسخه از دشبورد آپديت كرده ايد، اين سه بازي بر روي دستگاه شما اجرا نخواهند شد.
براي حل اين مشكل نسخه هاي جديدي از اين سه بازي منتشر شده است كه قابليت اجرا بر روي دستگاه هايي كه فرمور +LT را دارند، دارا مي باشند.
یعنی چی ؟؟دیگه اکانت گلد مجانی رو هیچ ایکس باکسی نیست ؟؟اکانت گلد مجانی رو (1 ماه به ازای تا 3 پروفایل) رو جدیداً برداشتن!![]()
از نظر بن چی ؟ من همون LT فرمور دستگامه اگه LT+ کنم تاثیری تو بن نشدنم داره یا فقط برا همین بازی هاست ؟
چرا هست کی گفته برداشتن همین دیروز من رفتم xbox دوستم را وصل کردم به لایو و یک ماه مجانی را داد کسایی که یک ماه را نمیگیرند در email خود کشور ایران را ثبت کرده اند بهتره location خود را جایی مثل usa یا uk ثبت کنید مثلا دیروز من گذاشتم Ukیعنی چی ؟؟دیگه اکانت گلد مجانی رو هیچ ایکس باکسی نیست ؟؟
دوست عزیز برای اجرای بازیهای جدید باید داشبورد شما به روز بشه وقتی که این کار رو میکنید بعضی از بازیها که امنیت AP25 روشون هستش دیگه تو Xbox شما اجرا نمیشه و در صورت گذاشتن این بازیها تو دستگاه ، شما به صورت آفلاین فلگ میشید و در بن ویو شما بن میشید .
برای اجرا این بازیها و بر طرف کردن این مشکل یه فریمور جدید دادن بیرون به نام LT Plus که شما باید فریمور دستگاهتون رو به این تغییر بدید بعد از این کار بازیهایی که امنیت AP25 روشون هستش رو با برنامه های مربوطه پچ کنید یا پچ شده تهیه کنید بعد درون دستگاه بگذارید.
خوب برای Live رفتن هم باید LT Plus بریزید داشبورد دستگاه رو به آخرین ورژن ارتقا بدید و در آخر بازی که میخواهید باهاش Live بازی کنید رو از تمام موارد امنیتیش چک کنید تا براتون مشکلی به وجود نیاره .
موفق باشید.
لیست بازیهایی که این امنیت روشون هستش در حال حاضر :
Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2
اگر شما این آپدیت جدید رو انجام بدید AP25 بازیهای COD : Black Ops , MW2 و بازی Halo Reach فعال میشه و شما بعد از انجام این آپدیت دیگه این بازیها که گفتم تو دستگاه نمیان و باید این 3 بازی رو پچ کنید تا مشکل AP25 این بازیها برطرف بشه.اگه این اپدیت رو نصب کنم به مشکل می خورم؟
اگر شما این آپدیت جدید رو انجام بدید AP25 بازیهای COD : Black Ops , MW2 و بازی Halo Reach فعال میشه و شما بعد از انجام این آپدیت دیگه این بازیها که گفتم تو دستگاه نمیان و باید این 3 بازی رو پچ کنید تا مشکل AP25 این بازیها برطرف بشه.
این آپدیت جدید امنیت AP25 این 3 بازی رو فعال میکنه.
موفق باشید.

خو صبر کنسلام دوستان. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
من 800 ماکرو پوینت دارم.
نمیدونم چی کارش کنم.
هر کی میتونه مشورت بده که بین اینا چی رو بگیرم؟
arcade game Or Dlc Or theme Or music Or Film Or
اوکیخو صبر کن
شما هم مثل من از اون دسته آدمهایی هستی که پول تو جیبت باشه باید تا ریال آخرش خرج بشه ها
صبر کن یا بازم پوینت بخر dlc های خوب یا بازیهای آرکید خدا بخر