من هم همین مشکل رو دارم و الیت دارم ولی گلد نداد . کشور رو هم US زدم.دوستان چرا جدیدا ایکس باکسو برای اولین بار به لایو وصل میکنی دیگه اکانت گلد نمیده همش free میشه من اینو رو 3 تا ایکس باکس امتحان کردم
کمک فوری
من از OFFGAMERS یک ماکروسافت پوینت 2100 خریدم وقتی میرم ADD کنم توی REDEEMCODE وقتی کد رو میزنم میگه این کد قبلا استفاده شده دلیلش چی هست ترو خدا کمک ؟؟؟؟؟
نه عزیز پروفایل جدید تو ایکس باکس آکبند میسازم دیگه گلد نمیده فکر کنم این اتفاقا بعد از آپدیت کینکت افتادهاز پروفایل تکراری یعنی قبلا گلدش رو مصرف کردی که استفاده نمی کنی؟
بعید می دونم که همچین چیزی باشه! باید بهت Free بده.!نه عزیز پروفایل جدید تو ایکس باکس آکبند میسازم دیگه گلد نمیده فکر کنم این اتفاقا بعد از آپدیت کینکت افتاده
اکانت گلد مجانی رو (1 ماه به ازای تا 3 پروفایل) رو جدیداً برداشتن!نه عزیز پروفایل جدید تو ایکس باکس آکبند میسازم دیگه گلد نمیده فکر کنم این اتفاقا بعد از آپدیت کینکت افتاده
سلام به همه دوستان
من یه سوال دارم اونم اینکه شنیدم patch جدید واسه CoD:BO اومده.
ممنون میشم اگر میشه یکی upload کنه یا اگر تو سایت هست یه آدرس به ما بدید تا پیداش کنیم.:d
از راهنمایی ممنون ولی نشد که نشد حالا باسه سایت offgamers یک tiket گزوشتم شاید اونا کد تکراری دادن چون 3 باز سر اکانت world of warcraft هم این طوری شده بوددوست عزیز شما پوینتی که خریدی برای کجا هستش آمریکا/اروپا اگر آمریکا رو خریده باشی باید کشورت رو آمریکا بگذاری تو گیمرتگت و کد رو وارد کنی اگر هم اروپا خریدی یه کشور اروپایی باید کشورت رو انتخاب کنی و کد رو وارد کنی این اولین راه
شما این کد که بهت داده رو باید بدون خط و غیره وارد کنی ، به صورت پشت سرهم بدون فاصله
اطمینان هم پیدا کن که کدی که داده رو درست نوشتی یا نه
دیگه کارای بالا رو انجام دادی نشد حتما کد تقلبی یا اشتباه هستش
امیدوارم مشکلت حل بشه با حرکت های بالا