همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
شرمنده که تو این بخش میپرسم سوالم رو
حقیقت داره که میگن سرور های PSN ضعیف هستن به همین دلیل تو بازی همیشه دچار لگ و پینگ بالا بودن خواهیم شد؟!
چیزی که توی لایو ایکس باکس دیده نمیشه و سرور های بسیار قوی داره

سلام دوستان
من وایرلس دارم و اینترنت رو به وسیله کارت شبکه اول (1) دریافت و اون رو برروی کارت شبکه دوم(2)شیر میکنم و سپس از کارت شبکه 2 میدم به هاب ( هاب من یک مودم adsl شرکت tp-link مدل td-w9801g می باشد) و از هاب به 360 و ps3 حالا میخواستم بدونم چجوری نیتونم nat رو open کنم. در حال حاضر نت مدراتور هسته چه کنم؟؟؟؟؟ لایو اساسین کرید و کال بلک اصلا نمیشناسن.:((

دوست عزیز شما پوینتی که خریدی برای کجا هستش آمریکا/اروپا اگر آمریکا رو خریده باشی باید کشورت رو آمریکا بگذاری تو گیمرتگت و کد رو وارد کنی اگر هم اروپا خریدی یه کشور اروپایی باید کشورت رو انتخاب کنی و کد رو وارد کنی این اولین راه
شما این کد که بهت داده رو باید بدون خط و غیره وارد کنی ، به صورت پشت سرهم بدون فاصله
اطمینان هم پیدا کن که کدی که داده رو درست نوشتی یا نه
دیگه کارای بالا رو انجام دادی نشد حتما کد تقلبی یا اشتباه هستش
امیدوارم مشکلت حل بشه با حرکت های بالا
از راهنمایی ممنون ولی نشد که نشد حالا باسه سایت offgamers یک tiket گزوشتم شاید اونا کد تکراری دادن چون 3 باز سر اکانت world of warcraft هم این طوری شده بود

سلام یه سوال داشتم :

من میخوام ماکروسافت پوینت و گلد از ایران بخرم برای اروپا و امریکاش فرق داره؟

اکه اره از کجا میتونم بفهمم من موقع ثبت نام چی زدم؟:d

سلام یه سوال داشتم :

من میخوام ماکروسافت پوینت و گلد از ایران بخرم برای اروپا و امریکاش فرق داره؟

اکه اره از کجا میتونم بفهمم من موقع ثبت نام چی زدم؟:d

سلام دوست عزیز بله فرق داره اگر شما با گیمرتگتون آنلاین بشید یا برید تو قسمت پروفایلتون کشوری که انتخاب کردین رو ببینید میفهمید ، برای اکانت های آمریکا باید کشورتون رو آمریکا و برای اروپا باید کشورتون رو یکی از کشورهای اروپایی قرار بدید که اکثر دوستان همگی در حال حاضر اکانت آمریکا میخرن
اگر هم با گیمرتگتون آنلاین شدید و ایمیل و پسوورد خودتون رو وارد کردید ، میتونید از طریق سایت Xbox با ایمیل و پسوورد خودتون با کامپیوتر وارد مشخصاتتون بشید و از طریق اینترنت مشخصاتتون رو Edit کنید

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز بله فرق داره اگر شما با گیمرتگتون آنلاین بشید یا برید تو قسمت پروفایلتون کشوری که انتخاب کردین رو ببینید میفهمید ، برای اکانت های آمریکا باید کشورتون رو آمریکا و برای اروپا باید کشورتون رو یکی از کشورهای اروپایی قرار بدید که اکثر دوستان همگی در حال حاضر اکانت آمریکا میخرن
اگر هم با گیمرتگتون آنلاین شدید و ایمیل و پسوورد خودتون رو وارد کردید ، میتونید از طریق سایت Xbox با ایمیل و پسوورد خودتون با کامپیوتر وارد مشخصاتتون بشید و از طریق اینترنت مشخصاتتون رو Edit کنید
کدوم ارزون تره؟:d
یه سوال دیگه تو edit your profile نبود تو xbox.com

آخرین ویرایش:
کدوم ارزون تره؟:d
یه سوال دیگه تو edit your profile نبود تو xbox.com

شما تو قسمت Edit Profile زیر گزینه Enter your location یه جای خالی هستش بنویس توش United States سیو کن بعد برو از منو بالا My Xbox رو انتخاب کن و از توش گزینه Accounts رو بزن و تو لیستی که میبینی گزینه Billing Account Information رو روش کلیک کن و اطلاعات داخلش رو کامل پر کن

در رابطه با پوینت هم ارزون ترینش 1600 پوینتش هستش که درست نمیدونم یا 25 تومان هستش یا 32 البته شاید قیمتش بین این دو باشه ولی همین حدود هستش نه بیشتر

آقا يه سوال ما تازه وارديم تو XBOX360 ميگم من دارم آپديت ميكنم Xbox live و بعد ميخوام بدونم اين همه كار ميكنيم مثل فريمور و Stealth Patch و اينا كه آخر باز براي بازي در شبكه Xbox Live بايد پول بپردازيم؟؟

من یه سه چهار ماهیه نرفتم live الان دوباره می خواستم برم دیدم یه آپدیت جدید اومده ولی از ترس بن شدن آپدیت نکردم . می خواستم ببینم چی کار باید بکنم یعنی آپدیت بکنم یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or