Pythonistas
کاربر سایت
بعید می دونم که همچین چیزی باشه! باید بهت Free بده.!نه عزیز پروفایل جدید تو ایکس باکس آکبند میسازم دیگه گلد نمیده فکر کنم این اتفاقا بعد از آپدیت کینکت افتاده
بعید می دونم که همچین چیزی باشه! باید بهت Free بده.!نه عزیز پروفایل جدید تو ایکس باکس آکبند میسازم دیگه گلد نمیده فکر کنم این اتفاقا بعد از آپدیت کینکت افتاده
اکانت گلد مجانی رو (1 ماه به ازای تا 3 پروفایل) رو جدیداً برداشتن!نه عزیز پروفایل جدید تو ایکس باکس آکبند میسازم دیگه گلد نمیده فکر کنم این اتفاقا بعد از آپدیت کینکت افتاده

سلام به همه دوستان
من یه سوال دارم اونم اینکه شنیدم patch جدید واسه CoD:BO اومده.
ممنون میشم اگر میشه یکی upload کنه یا اگر تو سایت هست یه آدرس به ما بدید تا پیداش کنیم.:d

از راهنمایی ممنون ولی نشد که نشد حالا باسه سایت offgamers یک tiket گزوشتم شاید اونا کد تکراری دادن چون 3 باز سر اکانت world of warcraft هم این طوری شده بوددوست عزیز شما پوینتی که خریدی برای کجا هستش آمریکا/اروپا اگر آمریکا رو خریده باشی باید کشورت رو آمریکا بگذاری تو گیمرتگت و کد رو وارد کنی اگر هم اروپا خریدی یه کشور اروپایی باید کشورت رو انتخاب کنی و کد رو وارد کنی این اولین راه
شما این کد که بهت داده رو باید بدون خط و غیره وارد کنی ، به صورت پشت سرهم بدون فاصله
اطمینان هم پیدا کن که کدی که داده رو درست نوشتی یا نه
دیگه کارای بالا رو انجام دادی نشد حتما کد تقلبی یا اشتباه هستش
امیدوارم مشکلت حل بشه با حرکت های بالا
سلام یه سوال داشتم :
من میخوام ماکروسافت پوینت و گلد از ایران بخرم برای اروپا و امریکاش فرق داره؟
اکه اره از کجا میتونم بفهمم من موقع ثبت نام چی زدم؟:d
کدوم ارزون تره؟:dسلام دوست عزیز بله فرق داره اگر شما با گیمرتگتون آنلاین بشید یا برید تو قسمت پروفایلتون کشوری که انتخاب کردین رو ببینید میفهمید ، برای اکانت های آمریکا باید کشورتون رو آمریکا و برای اروپا باید کشورتون رو یکی از کشورهای اروپایی قرار بدید که اکثر دوستان همگی در حال حاضر اکانت آمریکا میخرن
اگر هم با گیمرتگتون آنلاین شدید و ایمیل و پسوورد خودتون رو وارد کردید ، میتونید از طریق سایت Xbox با ایمیل و پسوورد خودتون با کامپیوتر وارد مشخصاتتون بشید و از طریق اینترنت مشخصاتتون رو Edit کنید
کدوم ارزون تره؟:d
یه سوال دیگه تو edit your profile نبود تو xbox.com
آقا يه سوال ما تازه وارديم تو XBOX360 ميگم من دارم آپديت ميكنم Xbox live و بعد ميخوام بدونم اين همه كار ميكنيم مثل فريمور و Stealth Patch و اينا كه آخر باز براي بازي در شبكه Xbox Live بايد پول بپردازيم؟؟