همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من قبلا راحت به لایو وصل می شدم اما الان مشکل دارم. تو Test connection to xbox live به اینترنت وصل می شه اما به live نه. تاپیک راهنمای اتصال به لایو رو خوندم، دقیقا همون کارارو می کنم. نکته ای که هست، من فرمور دستگام LT هست و بعد از اون برای اجرای بازی ها، از روش باگ آپدیت کینکت انیمال+آپدیت اسسین استفاده می کنم. البته همیشه فقط واسه دانلود آرکید کانکت می شم و حواسم هست وقتی کانکتم دیسک بازی ها تو درایو نباشه. ممکنه مشکلم از همین باشه و با ریختن LT+ مشکلم حل شه؟ یا می تونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
ممنون.

اگه بازی اورجینال بخرم دیگه بن نمی شم ؟ و از کجا می تونم بازی اورجینال ایکس باکسو بخرم؟

اگه دستگاهت رو کپی خور نکرده باشی و بازی اورجینال بخری هیچ مشکلی برات پیش نمیاد - بازی اورجینال رو هم میتونی از سایت های معتبر بخری.

کسی میدونه چرا هر بازی که اجرا میکنم باید آپدیت کنم؟
مثلا اگه امشب مدال بازی کنم باید اپدیتش کنم و اگه فردا دوباره بازی اجرا کنم بازم اپدیت می خواد:((
در حالی که قبلا نیاز نبود برای هر بار اجرا کردن بازی اپدیت کنم:((:((:((:((:((

کسی میدونه چرا هر بازی که اجرا میکنم باید آپدیت کنم؟
مثلا اگه امشب مدال بازی کنم باید اپدیتش کنم و اگه فردا دوباره بازی اجرا کنم بازم اپدیت می خواد:((
در حالی که قبلا نیاز نبود برای هر بار اجرا کردن بازی اپدیت کنم:((:((:((:((:((

مشکل عجیبیه! هارد نداری؟ احتمالا فضای مورد نیاز برای آپدیت رو ندارید! بهتره که اگر فلش یا هارد ندارید یکی از اونها رو تهیه کنید.

نه هارد ندارم ولی 100M جا دارم:(
درضمن اگه جا نداشتم که اپدیت نمی کرد:(
راستی فلشم امتحان کردم تاثیر نداشت:((
جالب اینکه وقتی با دوستان بازی میکنم اونا بدون اپدیت میرن تو بازی اونوقت من باید اپدیت کنم)x)x)x)x)x)x)x)x)x

نه هارد ندارم ولی 100M جا دارم:(
درضمن اگه جا نداشتم که اپدیت نمی کرد:(
راستی فلشم امتحان کردم تاثیر نداشت:((
جالب اینکه وقتی با دوستان بازی میکنم اونا بدون اپدیت میرن تو بازی اونوقت من باید اپدیت کنم)x)x)x)x)x)x)x)x)x

من درست مشکل شما رو داشتم ! برای هر بازی آپدیت می خواست با خریدن هارد مشکلم حل شد!

درست از USB Flash استفاده می کنید؟

راهنمای استفاده از USB Flash ها در آپدیت 2010 داشبورد X360

دوستان من قبلا راحت به لایو وصل می شدم اما الان مشکل دارم. تو Test connection to xbox live به اینترنت وصل می شه اما به live نه. تاپیک راهنمای اتصال به لایو رو خوندم، دقیقا همون کارارو می کنم. نکته ای که هست، من فرمور دستگام LT هست و بعد از اون برای اجرای بازی ها، از روش باگ آپدیت کینکت انیمال+آپدیت اسسین استفاده می کنم. البته همیشه فقط واسه دانلود آرکید کانکت می شم و حواسم هست وقتی کانکتم دیسک بازی ها تو درایو نباشه. ممکنه مشکلم از همین باشه و با ریختن LT+ مشکلم حل شه؟ یا می تونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
ممنون.
No one????

ممنون.
شما آخرین آپدیت داشبورد را انجام دادید؟
بدون آپدیت که نمی شه به لایو وصل شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or