HACK3R
کاربر سایت
اگه بازی اورجینال بخرم دیگه بن نمی شم ؟ و از کجا می تونم بازی اورجینال ایکس باکسو بخرم؟
اگه دستگاهت رو کپی خور نکرده باشی و بازی اورجینال بخری هیچ مشکلی برات پیش نمیاد - بازی اورجینال رو هم میتونی از سایت های معتبر بخری.
اگه بازی اورجینال بخرم دیگه بن نمی شم ؟ و از کجا می تونم بازی اورجینال ایکس باکسو بخرم؟
کسی میدونه چرا هر بازی که اجرا میکنم باید آپدیت کنم؟
مثلا اگه امشب مدال بازی کنم باید اپدیتش کنم و اگه فردا دوباره بازی اجرا کنم بازم اپدیت می خواد
در حالی که قبلا نیاز نبود برای هر بار اجرا کردن بازی اپدیت کنم![]()
نه هارد ندارم ولی 100M جا دارم
درضمن اگه جا نداشتم که اپدیت نمی کرد
راستی فلشم امتحان کردم تاثیر نداشت
جالب اینکه وقتی با دوستان بازی میکنم اونا بدون اپدیت میرن تو بازی اونوقت من باید اپدیت کنم)x)x)x)x)x)x)x)x)x
No one????دوستان من قبلا راحت به لایو وصل می شدم اما الان مشکل دارم. تو Test connection to xbox live به اینترنت وصل می شه اما به live نه. تاپیک راهنمای اتصال به لایو رو خوندم، دقیقا همون کارارو می کنم. نکته ای که هست، من فرمور دستگام LT هست و بعد از اون برای اجرای بازی ها، از روش باگ آپدیت کینکت انیمال+آپدیت اسسین استفاده می کنم. البته همیشه فقط واسه دانلود آرکید کانکت می شم و حواسم هست وقتی کانکتم دیسک بازی ها تو درایو نباشه. ممکنه مشکلم از همین باشه و با ریختن LT+ مشکلم حل شه؟ یا می تونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
ممنون.
شما آخرین آپدیت داشبورد را انجام دادید؟دوستان من قبلا راحت به لایو وصل می شدم اما الان مشکل دارم. تو Test connection to xbox live به اینترنت وصل می شه اما به live نه. تاپیک راهنمای اتصال به لایو رو خوندم، دقیقا همون کارارو می کنم. نکته ای که هست، من فرمور دستگام LT هست و بعد از اون برای اجرای بازی ها، از روش باگ آپدیت کینکت انیمال+آپدیت اسسین استفاده می کنم. البته همیشه فقط واسه دانلود آرکید کانکت می شم و حواسم هست وقتی کانکتم دیسک بازی ها تو درایو نباشه. ممکنه مشکلم از همین باشه و با ریختن LT+ مشکلم حل شه؟ یا می تونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
ممنون.
کشور را کجا میزنید دوستای من میزدن ایران بهشون نمیداددوستان چرا جدیدا ایکس باکسو برای اولین بار به لایو وصل میکنی دیگه اکانت گلد نمیده همش free میشه من اینو رو 3 تا ایکس باکس امتحان کردم
اگه منظورتون location میزنم usaکشور را کجا میزنید دوستای من میزدن ایران بهشون نمیداد
نه خیر بن نمیشیدسلام دوستان من اون اپدیت 3 مرحله ای رو انجام دادم lt نکردم حالا باید چکار کنم بیام لایو میگن بن میشم راه حل من چیه چه باید بکنم نجات پیدا میکنم اگه الان lt بزنم دیگه بن نمیشم
سلام دوستان من اون اپدیت 3 مرحله ای رو انجام دادم lt نکردم حالا باید چکار کنم بیام لایو میگن بن میشم راه حل من چیه چه باید بکنم نجات پیدا میکنم اگه الان lt بزنم دیگه بن نمیشم
کسی جواب منو نمیدهدوستان چرا جدیدا ایکس باکسو برای اولین بار به لایو وصل میکنی دیگه اکانت گلد نمیده همش free میشه من اینو رو 3 تا ایکس باکس امتحان کردم
آپدیت 3 مرحله ای فلگ نمیکنهاگه فلگ نشده باشی یه lt+ بزن بازیتم پچ کن حله.