HACK3R
کاربر سایت
دوستان هر وقت به لایو وصل بشیم، اتوماتیک آخرین آپدیت داشبورد نصب می شه یا می تونیم cancel یا deny کنیم و هیچ آپدیتی نگیریم؟
هم میتونی Accept کنی و هم Cancel کنی.b-)
دوستان هر وقت به لایو وصل بشیم، اتوماتیک آخرین آپدیت داشبورد نصب می شه یا می تونیم cancel یا deny کنیم و هیچ آپدیتی نگیریم؟
من با این آپدیت به Live وصل بشم بن می شم ؟2.0.8955.0
بچه ها یه سایت ایرانی دارید بشه ازش اکانت Gold گرفت ؟ من یه سایت خیلی خوب داشتم ولی الان میرم داخلش از کار افتاده دیگه
اگه بازی اورجینال بخرم دیگه بن نمی شم ؟ و از کجا می تونم بازی اورجینال ایکس باکسو بخرم؟
اگه بازی اورجینال بخرم دیگه بن نمی شم ؟ و از کجا می تونم بازی اورجینال ایکس باکسو بخرم؟
کسی میدونه چرا هر بازی که اجرا میکنم باید آپدیت کنم؟
مثلا اگه امشب مدال بازی کنم باید اپدیتش کنم و اگه فردا دوباره بازی اجرا کنم بازم اپدیت می خواد
در حالی که قبلا نیاز نبود برای هر بار اجرا کردن بازی اپدیت کنم
نه هارد ندارم ولی 100M جا دارم
درضمن اگه جا نداشتم که اپدیت نمی کرد
راستی فلشم امتحان کردم تاثیر نداشت
جالب اینکه وقتی با دوستان بازی میکنم اونا بدون اپدیت میرن تو بازی اونوقت من باید اپدیت کنم)x)x)x)x)x)x)x)x)x
No one????دوستان من قبلا راحت به لایو وصل می شدم اما الان مشکل دارم. تو Test connection to xbox live به اینترنت وصل می شه اما به live نه. تاپیک راهنمای اتصال به لایو رو خوندم، دقیقا همون کارارو می کنم. نکته ای که هست، من فرمور دستگام LT هست و بعد از اون برای اجرای بازی ها، از روش باگ آپدیت کینکت انیمال+آپدیت اسسین استفاده می کنم. البته همیشه فقط واسه دانلود آرکید کانکت می شم و حواسم هست وقتی کانکتم دیسک بازی ها تو درایو نباشه. ممکنه مشکلم از همین باشه و با ریختن LT+ مشکلم حل شه؟ یا می تونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
ممنون.
شما آخرین آپدیت داشبورد را انجام دادید؟دوستان من قبلا راحت به لایو وصل می شدم اما الان مشکل دارم. تو Test connection to xbox live به اینترنت وصل می شه اما به live نه. تاپیک راهنمای اتصال به لایو رو خوندم، دقیقا همون کارارو می کنم. نکته ای که هست، من فرمور دستگام LT هست و بعد از اون برای اجرای بازی ها، از روش باگ آپدیت کینکت انیمال+آپدیت اسسین استفاده می کنم. البته همیشه فقط واسه دانلود آرکید کانکت می شم و حواسم هست وقتی کانکتم دیسک بازی ها تو درایو نباشه. ممکنه مشکلم از همین باشه و با ریختن LT+ مشکلم حل شه؟ یا می تونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
ممنون.