a1l2i3z4a5h6r7
کاربر سایت
آقا پست منو چرا پاک کردی سوال پرسیدم اون تابیک update می پرسیم میگن برو تو این تاپیک میام این تاپیک میپرسیم پست منو پاک می کنید خوب شما جای من بودی چه کار میکردی
آقا پست منو چرا پاک کردی سوال پرسیدم اون تابیک update می پرسیم میگن برو تو این تاپیک میام این تاپیک میپرسیم پست منو پاک می کنید خوب شما جای من بودی چه کار میکردی
سلام.
من چند وقت رمز اکانت رو یادم رفته و چون خودم درستش نکردم سوال امنیتیشو نمیدونم و برای فرستادن ایمیل هم خرابه.اساتید لطفا یک روش خوب بگه هکی چیزی.
sahmousavi@hotmail.com
نه نمیشه من این کار رو تست کردم.نشدایمیلی که وارد کردید رو یادتونه چی وارد کردید؟
یه روشی دیگر هم از خود ایکس 360 وارد محیط لایو شوید نیاز به یوزر پسورد نداره! از اونجا احتمالا میشه وارد اطلاعات اکانتتون بشید و پسورد رو عوض کنید. (البته من احتمال می دم چون این اتفاق نیفتاده که امتحان کنم!)
دوستان من فرمویرم LT هست و قبل از LT+ از روش باگ آپدیت کینک انیمال+آپدیت Assassin's creed، استفاده کردم و می کنم (یعنی هنوز پلاس نریختم). اگه من به لایو وصل شم و فقط آرکید دانلود کنم، بن میشم؟
ممنون
به نظر شما بهترین کاری که تو لایو میشه با پوینت های خریداری شده انجام داد چیه؟
آره اکانتمو تو فیفا فعال کردماین دیگه چه سوالیه!:d
اگر من بودم می رفتم اکانت EA برای لایو FIFA 11 رو می خریدم!
چیزهای متفاوتی برای خرید هست از DLC بگیر تا بازی آرکید و حتی تغییر نام کاربریتون و و و..
درکل بستگی به خودتون داره!
اوکی، ممنون. وقتی آفلاین باشم و این بازی ها رو (داری پچ امنیتی) انجام بدم که مشکلی نیست؟ در حالت آفلاین اصولا دیتایی برای فلگ یا بن شدن که ذخیره نمی شه؟نه مشکلی نخواهید داشت ولی حواستون باشه که بازیهای داری پچ امنیتی رو کنسولتون نزارید!
اوکی، ممنون. وقتی آفلاین باشم و این بازی ها رو (داری پچ امنیتی) انجام بدم که مشکلی نیست؟ در حالت آفلاین اصولا دیتایی برای فلگ یا بن شدن که ذخیره نمی شه؟
من یه سوال فنی داشتم
من از کسی شنیدم که این اکانتی که تو لایو ساختم یک ماهه هست و بعد یک ماه دیگه نمیتونم با اون به لایو وصل و یا بازی کنم و باید یکی دیگه بسازم و یا شارژش کنم
راستش اصلا متوجه منظورش نشدم کسی نیست بیاد یه توضیح کامل و زیر دیپلوم برام بده؟الگر اینطوریه چطوری باید بفهمم که اکانت مات ثابت هست یا یک ماهه؟
من یه سوال فنی داشتم
من از کسی شنیدم که این اکانتی که تو لایو ساختم یک ماهه هست و بعد یک ماه دیگه نمیتونم با اون به لایو وصل و یا بازی کنم و باید یکی دیگه بسازم و یا شارژش کنم
راستش اصلا متوجه منظورش نشدم کسی نیست بیاد یه توضیح کامل و زیر دیپلوم برام بده؟الگر اینطوریه چطوری باید بفهمم که اکانت مات ثابت هست یا یک ماهه؟