البته تا اونجایی که من میدونم فقط بازیهای EA نیاز به reddem code دارن.پس اینجور که من فهمیدم ما که فیفا لایو بازی می کنیم هم باید پول برای اکانت گلد بدیم و هم برای redeem ؟!
فکر کنم فقط فیفا میخواد.بازیهای دیگش مشکلی ندارن...البته تا اونجایی که من میدونم فقط بازیهای EA نیاز به reddem code دارن.

دوست عزیز ببین این آدرس به کارت میادای بابا رفتیم پوینت خریدیم موقع وارد کردن حالا گیر داده به کد پستی و شهر و billing adress و تلفن ...من انگلیس رو انتخاب کرده بودم اینها رو از کجا پیدا کنم؟
ای تف به این EA و ماکروسافت و ... دیوونه شدم
این مرحله بالا رو کردم حالا خطا زیر را میده:
8016A07B
که فکر کنم خطا مربوط به ناحیه باشه.
هیچی دیگه نزدیک 25 هزار پرید
نترس دوست عزیز. همین ادرس و مشخصاتی که دوستمون بالا برات نوشته رو بزن درست میشه.ای بابا رفتیم پوینت خریدیم موقع وارد کردن حالا گیر داده به کد پستی و شهر و billing adress و تلفن ...من انگلیس رو انتخاب کرده بودم اینها رو از کجا پیدا کنم؟
ای تف به این EA و ماکروسافت و ... دیوونه شدم
این مرحله بالا رو کردم حالا خطا زیر را میده:
8016A07B
که فکر کنم خطا مربوط به ناحیه باشه.
هیچی دیگه نزدیک 25 هزار پرید
نه مشکلی نیست. من نمیدونم منظورتون از کار دیگه چیهمن اون 3 بار اول که مجانی هست رو پروفایل درست کردم و بازی کردم حلا اگه من کارت لایو بخرم و بخوام بازی کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟یعنی مثلا باید اکانت گلد بخرم یا کار دیکه ای کنم؟لطفا جواب بدید

نه مشکلی نیست.
منظورم اینه که اکانت من سیلوره اگه کارت لایو بخرم میتونم بازی کنم دیگه؟من نمیدونم منظورتون از کار دیگه چیه![]()
اره میشه باید اکانت گلد بگیری.منظورم اینه که اکانت من سیلوره اگه کارت لایو بخرم میتونم بازی کنم دیگه؟
متشکر از شما اما نشددوست عزیز ببین این آدرس به کارت میاد
Marble Arch Tower
Bryanston Street
London
کد پستی W1H7AA
تلفن 02078688777
خواهش میکنم دوست عزیزمتشکر از شما اما نشد
مشکل من اینه که اشتباهی کد US را خریدم و حالا قبول نمیکنه کنسول.حتی تو سایت هم رفتم و وارد کردم اما قبول نکرد.کلی هم تو نت گشتم توی ساپورت خود سایت xbox هم گفته شده که این بخاطر اینه که کد خریداری شده برای ناحیه دیگه ای هست.
تو کنسول هم خطای 8016A07B را میده.دیگه این کد الکی موند رو دستم.زنگ زدم به سایت فروشنده اون هم گفت کاری از دستش بر نمی آد
حالا نمی دونم می تونم این کد را به کسی بفروشم یا نه؟
البته نمی دونم آیا اگه تو Billing info در کنسول آدرسی از آمریکا را وارد کنم درست میشه یا نه.شما آدرسی دارید؟
اگه هم نشد من زیر قیمت می فروشمش
تو امضام هم قرار میدم
متشکر از شما
متشکر از شما اما نشد
مشکل من اینه که اشتباهی کد US را خریدم و حالا قبول نمیکنه کنسول.حتی تو سایت هم رفتم و وارد کردم اما قبول نکرد.کلی هم تو نت گشتم توی ساپورت خود سایت xbox هم گفته شده که این بخاطر اینه که کد خریداری شده برای ناحیه دیگه ای هست.
تو کنسول هم خطای 8016A07B را میده.دیگه این کد الکی موند رو دستم.زنگ زدم به سایت فروشنده اون هم گفت کاری از دستش بر نمی آد
حالا نمی دونم می تونم این کد را به کسی بفروشم یا نه؟
البته نمی دونم آیا اگه تو Billing info در کنسول آدرسی از آمریکا را وارد کنم درست میشه یا نه.شما آدرسی دارید؟
اگه هم نشد من زیر قیمت می فروشمش
تو امضام هم قرار میدم
متشکر از شما