همه چیز درباره ی Xbox Live

ای بابا رفتیم پوینت خریدیم موقع وارد کردن حالا گیر داده به کد پستی و شهر و billing adress و تلفن ...من انگلیس رو انتخاب کرده بودم اینها رو از کجا پیدا کنم؟ :(

ای تف به این EA و ماکروسافت و ... دیوونه شدم
این مرحله بالا رو کردم حالا خطا زیر را میده:
8016A07B
که فکر کنم خطا مربوط به ناحیه باشه.
هیچی دیگه نزدیک 25 هزار پرید

آخرین ویرایش:
ای بابا رفتیم پوینت خریدیم موقع وارد کردن حالا گیر داده به کد پستی و شهر و billing adress و تلفن ...من انگلیس رو انتخاب کرده بودم اینها رو از کجا پیدا کنم؟ :(

8016A07B
دوست عزیز ببین این آدرس به کارت میاد

Marble Arch Tower
Bryanston Street
London
کد پستی W1H7AA
تلفن 02078688777

8016A07B
نترس دوست عزیز. همین ادرس و مشخصاتی که دوستمون بالا برات نوشته رو بزن درست میشه.

من اون 3 بار اول که مجانی هست رو پروفایل درست کردم و بازی کردم حلا اگه من کارت لایو بخرم و بخوام بازی کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟یعنی مثلا باید اکانت گلد بخرم یا کار دیکه ای کنم؟لطفا جواب بدید

من اون 3 بار اول که مجانی هست رو پروفایل درست کردم و بازی کردم حلا اگه من کارت لایو بخرم و بخوام بازی کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟یعنی مثلا باید اکانت گلد بخرم یا کار دیکه ای کنم؟لطفا جواب بدید
نه مشکلی نیست. من نمیدونم منظورتون از کار دیگه چیه:-/

دوست عزیز ببین این آدرس به کارت میاد

Marble Arch Tower
Bryanston Street
London
کد پستی W1H7AA
تلفن 02078688777
متشکر از شما اما نشد
مشکل من اینه که اشتباهی کد US را خریدم و حالا قبول نمیکنه کنسول.حتی تو سایت هم رفتم و وارد کردم اما قبول نکرد.کلی هم تو نت گشتم توی ساپورت خود سایت xbox هم گفته شده که این بخاطر اینه که کد خریداری شده برای ناحیه دیگه ای هست.
تو کنسول هم خطای
8016A07B را میده.دیگه این کد الکی موند رو دستم.زنگ زدم به سایت فروشنده اون هم گفت کاری از دستش بر نمی آد
حالا نمی دونم می تونم این کد را به کسی بفروشم یا نه؟
البته نمی دونم آیا اگه تو Billing info در کنسول آدرسی از آمریکا را وارد کنم درست میشه یا نه.شما آدرسی دارید؟
اگه هم نشد من زیر قیمت می فروشمش
تو امضام هم قرار میدم
متشکر از شما

آخرین ویرایش:
متشکر از شما اما نشد
مشکل من اینه که اشتباهی کد US را خریدم و حالا قبول نمیکنه کنسول.حتی تو سایت هم رفتم و وارد کردم اما قبول نکرد.کلی هم تو نت گشتم توی ساپورت خود سایت xbox هم گفته شده که این بخاطر اینه که کد خریداری شده برای ناحیه دیگه ای هست.
تو کنسول هم خطای 8016A07B را میده.دیگه این کد الکی موند رو دستم.زنگ زدم به سایت فروشنده اون هم گفت کاری از دستش بر نمی آد
البته نمی دونم آیا اگه تو Billing info در کنسول آدرسی از آمریکا را وارد کنم درست میشه یا نه.شما آدرسی دارید؟
تو امضام هم قرار میدم
متشکر از شما
خواهش میکنم دوست عزیز

آدرس آمریکا (این عدد زیر رو اول آدرس بنویسید)

1250
san carlos Ave , 2nd Fl
شهر San carlos
ایالت کالیفرنیا CA
کد پستی 94070
تلفن 6506371936

راستی مگه نمیشه یه اکانت US بسازی و کدی که خریدی رو اونجا استفاده کنی؟؟؟

متشکر از شما اما نشد
تو کنسول هم خطای
8016A07B را میده.دیگه این کد الکی موند رو دستم.زنگ زدم به سایت فروشنده اون هم گفت کاری از دستش بر نمی آد
تو امضام هم قرار میدم
متشکر از شما

سلام!
شما یا باید کشورتو بکنی آمریکا یا باید یه پروفایل دیگه بسازی(اگه پروفایلت برات مهم نیست) !!!
البته در مورد تغییر کشور مطمئن نیستم ولی امتحان کن.
توی آدرس ها هم فقط به postal code گیر میده که اونم تو گوگل سرچ کن گیرت میاد.

بابت راهنمایی شما متشکرم
اما مثل اینکه مشکل نمی خواد دست از سرم برداره
اکنت جدید ساختم از کشور آمریکا.اطلاعات محلی را هم وارد کردم اما حالا که کد redeem را وارد می کنم اینبار ارور 801613fb را میده که در ساپورت سایت ایکس باکس نوشته باید 24 ساعت صبر کنید بعد وارد کنید اگه نشد باید این کار را بکیند:
Status code: 801613fb: Wait 24 hours and try again. If the card does not work 24 hours after purchase, please take the card back to the retailer and ask them to activate it.

جالبه دو روزه سرکارم شدید :d
همه همین مشکلات را دارید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or