T Elite x
کاربر سایت
سلام
اقا ینی ماهم که ال تی داریم و استیل پچ امکانش هست بن شیم
اصلا قضیه بن ویو چیه
هممون بن میشیم

سلام
اقا ینی ماهم که ال تی داریم و استیل پچ امکانش هست بن شیم
اصلا قضیه بن ویو چیه

آقا الان این درسته؟قبلا هم این کارو کردم اما نتیجه ندادتوی virtual server وارد کن...
پورت های 88 و 3074
اینم عکسش:
![]()
اینم لینک عکس:
http://www.myspaceimagecodes.net/images/6210xboxnat.jpg
![]()
![]()

firewall رو چک کردی؟ تو همون config کردن باید غیر فعالش کنی....آقا الان این درسته؟قبلا هم این کارو کردم اما نتیجه نداد
الان اگه بخوام fire wall رو غیر فعال کنم تو این صفحه کدوم رو باید بزنم؟firewall رو چک کردی؟ تو همون config کردن باید غیر فعالش کنی....
nat درست تنظیم کردی.... راستی ... 88 و 3074 رو روی UDP و TCP باز کن.... من الان خودم 88 و 30744 رو هر دو روی UDP وTCP باز کردم.
اگر باز هم جواب نداد علاوه بر اینها پورت 80 رو هم باز کن.
نتیجش رو همین جا بگو....

سلام.....الان اگه بخوام fire wall رو غیر فعال کنم تو این صفحه کدوم رو باید بزنم؟
در ضمن چرا dnsی که شرکت به من داد با dnsی که تو device info نوشته عدد آخرش فرق داره؟
برنامه Xval بیشتر برای اینکه شما یه کنسول رو تست کنی ببینی بن شده هست یا نه مثلاً می خوای یک کنسول دست دوم بخری. وقتی این برنامه پیغام clean می ده به این معنی هست که کنسول بن نشده ولی تضمینی نداره که شناسایی یا flagged نشده باشه کنسول.سلام به تمامی دوستان. من کنسول خودم رو با برنامه XVal 2.0 چک کردم و در نهایت پیغام Secdata is Clean رو گرفتم. حالا من اگه بازی های Non Stealth در محیط لایو اجرا کنم ولی بصورت آنلاین هیچ بازی رو انجام ندم امکانش هست کنسول در لیست بن قرار بگیره یا خیر؟ ممنون می شم از دوستان با تجربه یکی پاسخ بده.
:dاگر کلا کنسول را از اینترنت قطع کنیم و بازی کنیم چی ؟
هیچ گزینه ای وجود نداره...اما اگه تو همون صفحه ای که گذاشتم ppp ip extension رو بزنم nat و firewall هر دو disable میشنسلام.....
firewall توی این صفحه نیست ... تو صفحه بعد یا قبل باید باشه(میدونم تو یکی از صفحه هاست حالا بالا پایین داره.... ولی مثل همین هاست باید تیکش رو ورداری (disable کنی)...
اگر مودم رو config کنی مسلما نیازی به وارد کردن dns نیست و مودم بطور auto مقدار رو میشناسه.... هرچیزی شناخت همون ملاکه.... احتمالا اشتباه بت گفته یا تو متوجه نشدی... همونی که مودم شناخته درسته....

:d
خوب دیگه اینترنتی نداری که بن بشی !
هیچ گزینه ای وجود نداره...اما اگه تو همون صفحه ای که گذاشتم ppp ip extension رو بزنم nat و firewall هر دو disable میشن
در ضمن در مورد dns یک نفر که از شرکت واسه راه اندازی اومده بود این dnsرو(217.218.127.104)
به من داد توی internet protocol هم همینو وارد کرد.توی device info مودم مثل اینکه عدد dns primary و secendory برعکس وارد کرده
یه مسیله ی دیگه اینکه من مشترک adsl 512 ام هما چرا dspeed رو 256 زده؟یعنی یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست؟
چی؟ای نفس کش!پدرشونو در میارم.می رم از اونجا قطع می کنم از شاتل می گیرمتو تب ADVANCE برید نت رو فعال کنید , upnp هم فعال. پورت هایی را که هم گفتم باز کنید.
بله ای اس پی سرعت شما را 256 ثبت کردن. زنگ بزنید سروصدا. از این دزدی بازی ها در میارن.... حقتون رو حتما بگیرید.

:boxing::censored:
:ranting::gunner::headband::coolgun:چی؟ای نفس کش!پدرشونو در میارم.می رم از اونجا قطع می کنم از شاتل می گیرم
با اون پینگشون که 500!دانلود شبانه هم آزاد نیست:boxing::censored:
:ranting::gunner::headband::coolgun: