iranian_ boy
کاربر سایت
سلام...سلام به همه
من مودم لن گرفتم كه بتونم باهاش به لايو وصل شو
مودم رو كانفيگ كردم كه الان با PC ميشه باهاش تو نت رفت امما با XBOX نميشه
وقتي روي XBOX لايو كه كليك مي كنم ميگه Test Conecction و بعدش عكس زير مياد
خوب کار درستی کردی که config کردی... شما به نت وصل شدی همونطوری ککه از عکس پیداست ..پس تا اینجا کار مشکل نیست که نشون میده config درست بوده اما تو بخش live ارور میده که دلایل زیادی داره....
باید بگی که چه اروری داده...؟ عکس ارور یا توضیحات رو بزار ببینم یا حداقل خودت بگو چی مینیویسه....
شما مطمئنی یک ماه پیش بوده؟؟ اگر یک ماه پیش وصل بودی تو این مدت آبدیت جدیدی نیومده پس چطور پیغام آبدیت میده؟سلام من یه مشکل دارم در وصل شدن به لایو من حدود یک ماه پیش یه اکانت ساختم فقط یک دفعه بازی کردم بعد یک ماه که درایو دستگاه رو LTکردم نمیتونم وصل شم رو test connectionکه میزنم به لایو وصل میشه و update میاد وقتی که می خواد اپدیتو دانلود کنه یه status code :1345-0000-676565-8786-787856به این شکل میاد بالاش مینویسه تست کن کنکشن رو حالا چیکار کنم
نکنه این آبدیت جدیده که هنوز بتاست رو ریختی؟هر چند بااین آبدیت جدیده نمیتونی به live وصل شی...
اگر با همین تنظیمات مودم و .... وصل بودی نباید مشکلی باشه... درباره lt نمیدونم چیزی بگم چون نمیدونم طرف چی کرده ولی من باید بدونم چخبر بوده با توجه به اینکه میگی بعد از این lt اتفاق افتاده که جوابت سخت شد....ولی lt نمیتونه ربطی به live وصل شدن داشته باشه.....یخورده بیشتر توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم.... ببین توضیحات چی گفته(تو xbox)؟؟؟؟؟
راستی اگر یک ماه پیش بدون lt وصل بودی که کار xbox ت تمام ...احتمال بن میشه 100%.... هر چند که lt داراش هم هیچ چیزی معلوم نیست که بن شن یا نه ولی اگر احتمال lt 99 % باشه مال شما میشه 100%....
ی چنتا نکته میگم بکار میاد:یه سوال داشتم ممنون میشم کسانی که میدونن پاسخ بدهند:
من چند سال پیش یه با یک پروفایل با نام jack فقط بصورت آفلاین بازی کردم و 15000 گیم اسکور گرفتم و الان حدود دوسال هست که اصلا سراغ این پروفایل نرفتم.
حدود یک سال و خورده ای هست که یک پروفایل دیگه با نام Mohiwing مخصوص لایو ساختم و آنلاین و آفلاین بازی میکنم. و حدود 1600 گیم اسکور دارم
حالا یه سوال دارم
اگر من پروفایل Mohiwing رو پاک کنم و پروفایل jack رو به Mohiwing تغییر بدم که همون 15000 گیم اسکور رو ادامه بدم میشه یا نه؟ اصلا چنین چیزی امکان داره؟
1. پروفایلی که آنلاین ساختی تمام Achivment هاش تو پروفایلت روی سایت xbox سیو شده پس هر دفعه بخوای میتونی روی یک xbox دیگه recoveresh کنی...
2.اگر یک پروفایل داشته باشی با نام player 1 و یک پروفایل با نام player 2 ..... با تغییر نام profile ها مثلا 2 به 1 ، نمیتونی از امکانات 1 استفاده کنی..(Achivment و .....)
پس شما نمیتونی فقط اسم رو تغییر بدی و امکانات پروفایل قبلی رو داشته باشی..... به عبارت دیگه هر پروفایل مجزاست و achivement ها و سیو های مخصوص خود رو دارند...
شما چرا اینکارو میکنی خوب؟ همون پروفایل jack رو آنلاین کن البته قبلش اسمش رو تغییر بده به mohiwing و بعد آنلاینش کن چون اگر آنلاینش کردی و بعدا بخوای تغییر نام بدی یخورده point خرج ور میداره..اینطوری از تمام امکانات پروفایل jack استفاده میکنی ولی خوب دیگه باید قید اون mohiwing قبلی رو بزنی....