سلام.امسال بن ویو داریم یا نه؟
آگه داریم شروع شده یا نه؟
شک نکن که هست.همین روزا ایشالا شروع میشه.باید خیلی مراقب بود.
سلام.امسال بن ویو داریم یا نه؟
آگه داریم شروع شده یا نه؟
منم همین مشکلو دارم مودمم هم tp-link هستش ولی به لایو وصل میشم و بازی می کنم مشکلی خاصی هم نیست اما اگه بگید مشکل چیه و باید چیکار کنم ممنون می شمسلام به همه
من می خواستم برای اولین بار به live وصل بشم و کارهایی که لازم بود برای وصل شدن به live ودر پست ها گفته شده بود هم انجام دادم ولی به live وصل نشد و مودم من xyxel هست و پسورد اینترنت هم داخلش تعریف شده و دیه احتیاجی به کانکشن نداره ینی خودش همیشه به اینترنت کانکت هست. حتی dns هم از شرکتی adsl ازش گرفتم پرسیدم که این شماره هارو داد یکی 85.15.1.10 , یکی دیگه 85.15.1.12 . این اعداد هم وارد کردم ولی باز نشد. وقتی برای تست live میرم دستگاه به اینترنت وصل میشه ولی وقتی خط سبزرنگ live پر میشه وسط خط یه مثلث زرد رنگ میاد و ارور میده که عکس ارور رو براتون گذاشتم.
لطفا راهنمایی کنید.
منم همین مشکلو دارم مودمم هم tp-link هستش ولی به لایو وصل میشم و بازی می کنم مشکلی خاصی هم نیست اما اگه بگید مشکل چیه و باید چیکار کنم ممنون می شم
سلام..منم همین مشکلو دارم مودمم هم tp-link هستش ولی به لایو وصل میشم و بازی می کنم مشکلی خاصی هم نیست اما اگه بگید مشکل چیه و باید چیکار کنم ممنون می شم
شک نکن که هست.همین روزا ایشالا شروع میشه.باید خیلی مراقب بود.
توی virtual server وارد کن...پورت هارو قبلا دادم،پست اول هم خوندم
اما یه مشکلی هست:تو تنظیمات مودمم قسمت nat سه بخش داره:virtual servers,port triggering,dmz host
حالا تو port triggering باید وارد کنم یا تو virtual servers ؟
در ضمن اون عکسی که پورت هارو نوشته بود دیگه واسه من نمیاد یکی بی زحمت پورت هارو به من بده
سلام
اقا ینی ماهم که ال تی داریم و استیل پچ امکانش هست بن شیم
اصلا قضیه بن ویو چیه
آقا الان این درسته؟قبلا هم این کارو کردم اما نتیجه ندادتوی virtual server وارد کن...
پورت های 88 و 3074
اینم عکسش:
اینم لینک عکس:
http://www.myspaceimagecodes.net/images/6210xboxnat.jpg
firewall رو چک کردی؟ تو همون config کردن باید غیر فعالش کنی....آقا الان این درسته؟قبلا هم این کارو کردم اما نتیجه نداد
الان اگه بخوام fire wall رو غیر فعال کنم تو این صفحه کدوم رو باید بزنم؟firewall رو چک کردی؟ تو همون config کردن باید غیر فعالش کنی....
nat درست تنظیم کردی.... راستی ... 88 و 3074 رو روی UDP و TCP باز کن.... من الان خودم 88 و 30744 رو هر دو روی UDP وTCP باز کردم.
اگر باز هم جواب نداد علاوه بر اینها پورت 80 رو هم باز کن.
نتیجش رو همین جا بگو....
سلام.....الان اگه بخوام fire wall رو غیر فعال کنم تو این صفحه کدوم رو باید بزنم؟
در ضمن چرا dnsی که شرکت به من داد با dnsی که تو device info نوشته عدد آخرش فرق داره؟
برنامه Xval بیشتر برای اینکه شما یه کنسول رو تست کنی ببینی بن شده هست یا نه مثلاً می خوای یک کنسول دست دوم بخری. وقتی این برنامه پیغام clean می ده به این معنی هست که کنسول بن نشده ولی تضمینی نداره که شناسایی یا flagged نشده باشه کنسول.سلام به تمامی دوستان. من کنسول خودم رو با برنامه XVal 2.0 چک کردم و در نهایت پیغام Secdata is Clean رو گرفتم. حالا من اگه بازی های Non Stealth در محیط لایو اجرا کنم ولی بصورت آنلاین هیچ بازی رو انجام ندم امکانش هست کنسول در لیست بن قرار بگیره یا خیر؟ ممنون می شم از دوستان با تجربه یکی پاسخ بده.