همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به همه
من می خواستم برای اولین بار به live وصل بشم و کارهایی که لازم بود برای وصل شدن به live ودر پست ها گفته شده بود هم انجام دادم ولی به live وصل نشد و مودم من xyxel هست و پسورد اینترنت هم داخلش تعریف شده و دیه احتیاجی به کانکشن نداره ینی خودش همیشه به اینترنت کانکت هست. حتی dns هم از شرکتی adsl ازش گرفتم پرسیدم که این شماره هارو داد یکی 85.15.1.10 , یکی دیگه 85.15.1.12 . این اعداد هم وارد کردم ولی باز نشد. وقتی برای تست live میرم دستگاه به اینترنت وصل میشه ولی وقتی خط سبزرنگ live پر میشه وسط خط یه مثلث زرد رنگ میاد و ارور میده که عکس ارور رو براتون گذاشتم.
لطفا راهنمایی کنید.

1j6rphozjqxaynhvswi.jpg

qclsk1jgtkrmupmkul2.jpg
منم همین مشکلو دارم مودمم هم tp-link هستش ولی به لایو وصل میشم و بازی می کنم مشکلی خاصی هم نیست اما اگه بگید مشکل چیه و باید چیکار کنم ممنون می شم

منم همین مشکلو دارم مودمم هم tp-link هستش ولی به لایو وصل میشم و بازی می کنم مشکلی خاصی هم نیست اما اگه بگید مشکل چیه و باید چیکار کنم ممنون می شم

شما پست اول این صفحه رو بخون اول.
شما یه قسمت NAT دارید داخل مودم که باید این پورت ها رو وارد کنید داخلش و بعد مودم رو ریست کنید تا اعمال بشه.البته تنظیمات نتورک روی کنسول باید دستی انجام بشه.

سلام..
همونطور که دوست خوبمون گفتن شما باید تنظیمات نت رو انجام بدی و پرت های لازم رو اصطلاحا باز کنی.....
یکی دیگه از ارور های مربوط به مثلث زرد رنگ ، مربوط به firewall است که اونم باید توی مودم off باشه... البته با توجه به این اروری که الان داده مربوط به nat میشه ولی واسه اینکه بعدا اتفاقی نیوفته دوباره چک کن که firewall هم خاموش یا disable باشه...

پورت هارو قبلا دادم،پست اول هم خوندم
اما یه مشکلی هست:تو تنظیمات مودمم قسمت nat سه بخش داره:virtual servers,port triggering,dmz host
حالا تو port triggering باید وارد کنم یا تو virtual servers ؟
در ضمن اون عکسی که پورت هارو نوشته بود دیگه واسه من نمیاد یکی بی زحمت پورت هارو به من بده

پورت هارو قبلا دادم،پست اول هم خوندم
اما یه مشکلی هست:تو تنظیمات مودمم قسمت nat سه بخش داره:virtual servers,port triggering,dmz host
حالا تو port triggering باید وارد کنم یا تو virtual servers ؟
در ضمن اون عکسی که پورت هارو نوشته بود دیگه واسه من نمیاد یکی بی زحمت پورت هارو به من بده
توی virtual server وارد کن...
پورت های 88 و 3074
اینم عکسش:
6210xboxnat.jpg

اینم لینک عکس:
http://www.myspaceimagecodes.net/images/6210xboxnat.jpg
c07a63a258ee15761daf5bb60e77e280.jpg

224351710b443cb6876e9b795d93fa3b

این پورت ها را باز کنید.

53
3074
88
80
.

میتونید مثل من 65 هزار پورتی که وجود دارن را باز کنید البته فقط برای آی پی کنسول. چون اگه رو پی سی نتتون انقدر باز باشه ، پر ویرویس میشه سیستم

آقا الان این درسته؟قبلا هم این کارو کردم اما نتیجه نداد
firewall رو چک کردی؟ تو همون config کردن باید غیر فعالش کنی....
nat درست تنظیم کردی.... راستی ... 88 و 3074 رو روی UDP و TCP باز کن.... من الان خودم 88 و 30744 رو هر دو روی UDP وTCP باز کردم.
اگر باز هم جواب نداد علاوه بر اینها پورت 80 رو هم باز کن.
نتیجش رو همین جا بگو....

firewall رو چک کردی؟ تو همون config کردن باید غیر فعالش کنی....
nat درست تنظیم کردی.... راستی ... 88 و 3074 رو روی UDP و TCP باز کن.... من الان خودم 88 و 30744 رو هر دو روی UDP وTCP باز کردم.
اگر باز هم جواب نداد علاوه بر اینها پورت 80 رو هم باز کن.
نتیجش رو همین جا بگو....
الان اگه بخوام fire wall رو غیر فعال کنم تو این صفحه کدوم رو باید بزنم؟

در ضمن چرا dnsی که شرکت به من داد با dnsی که تو device info نوشته عدد آخرش فرق داره؟

الان اگه بخوام fire wall رو غیر فعال کنم تو این صفحه کدوم رو باید بزنم؟
در ضمن چرا dnsی که شرکت به من داد با dnsی که تو device info نوشته عدد آخرش فرق داره؟
سلام.....
firewall توی این صفحه نیست ... تو صفحه بعد یا قبل باید باشه(میدونم تو یکی از صفحه هاست حالا بالا پایین داره:).... ولی مثل همین هاست باید تیکش رو ورداری (disable کنی)...
اگر مودم رو config کنی مسلما نیازی به وارد کردن dns نیست و مودم بطور auto مقدار رو میشناسه.... هرچیزی شناخت همون ملاکه.... احتمالا اشتباه بت گفته یا تو متوجه نشدی... همونی که مودم شناخته درسته....

سلام به تمامی دوستان. من کنسول خودم رو با برنامه XVal 2.0 چک کردم و در نهایت پیغام Secdata is Clean رو گرفتم. حالا من اگه بازی های Non Stealth در محیط لایو اجرا کنم ولی بصورت آنلاین هیچ بازی رو انجام ندم امکانش هست کنسول در لیست بن قرار بگیره یا خیر؟ ممنون می شم از دوستان با تجربه یکی پاسخ بده.

سلام به تمامی دوستان. من کنسول خودم رو با برنامه XVal 2.0 چک کردم و در نهایت پیغام Secdata is Clean رو گرفتم. حالا من اگه بازی های Non Stealth در محیط لایو اجرا کنم ولی بصورت آنلاین هیچ بازی رو انجام ندم امکانش هست کنسول در لیست بن قرار بگیره یا خیر؟ ممنون می شم از دوستان با تجربه یکی پاسخ بده.
برنامه Xval بیشتر برای اینکه شما یه کنسول رو تست کنی ببینی بن شده هست یا نه مثلاً می خوای یک کنسول دست دوم بخری. وقتی این برنامه پیغام clean می ده به این معنی هست که کنسول بن نشده ولی تضمینی نداره که شناسایی یا flagged نشده باشه کنسول.
شناسایی شدن هم اصلاً ربطی به آنلاین بازی کردن نداره. از همون لحظه های که اکانت شما در لایو لاگین می شه کلیه اطلاعات کنسول در اختیار مایکروسافت قرار می گیره یعنی شما اگر بازی رو داخل درایو بگذارید و اصلاً اجراشم نکنید، اگر بازی non-stealth باشه شناسایی می شید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or