یعنی بدون lt حتما بن می شی؟
احتمال بن شدنِت زیادتره بدون LT
یعنی بدون lt حتما بن می شی؟
فکر کنم بشی!من پریروز Kane And Lynch 2 رو بازی کردم و اشتباهی با همون پروفایلی که بازی کرده بودم، رفتم لایو! (کی منتشر میشه، یا شده بازی؟) الآن بن میشم؟ (دیسک تو دستگاه نبود)
من پریروز Kane And Lynch 2 رو بازی کردم و اشتباهی با همون پروفایلی که بازی کرده بودم، رفتم لایو! (کی منتشر میشه، یا شده بازی؟) الآن بن میشم؟ (دیسک تو دستگاه نبود)
فکر کنم بشی!
سلام
آیا راهی وجود داره که بشه فهمید کنسول به لایو وصل شده یا نه ؟

نه دیگه مثله ورژن های قبلی اینم بی اثر می شه ( البته بعد از مدتی ) . اونم دیگه خود ماکروسافت می دونه . ولی قطعا اگه موج بن شروع شه دیگه تعداد زیادی بن می شن . ماکروسافت تو بن کردن حرفه ای هنوزم رازه کاراش معلوم نشده .دوستان قضیه ی این LTچیه من واقعا گیج شدم.آیا امکان داره دوباره این ورژن هم بی اثر بشه یا نه وقتی نصبش کنی دیگه همیشگیه.امکان بن شدن چه قدر هستش با این ورژن؟![]()
دوستانی لایوی با چه پینگی بازی میکنید؟با 700 اینا میشه بازی کرد؟

مشکلی نداره آپدیتش کنید!ببخشید ممکنه جای سوالم اینجا نباشه. من دیروز بالاخره xbox گرفتم. جای که می خوام آواتار درست کنم واسه خودم میگه باید با لایو وصل شم و آپدیت کنم. خب چه کار کنم؟آپدیتش کنم؟ به گفته فروشنده فریم ویر دستگاهم LT است.
بله حتما باید گلد باشه و تو ایران هم به راحتی یافت میشه.اولین باری که Gmer Tag بسازیم ۱ ماه رایگان به ورت گلد در میایم؟!
برای بازی کردن باید حتما گلد بشیم؟! میشه تو ایران این کارت گلد و یلور گیر اور؟ قیمتش چقدره؟!