همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا من هر موقع میرم live بازی کنم هر بازی رو که میزارم میگه یه آپدیت باید بکنه هر موقع هم که آپدیت می کنه بازیم تموم میشه بیرون میام دوباره می خوام برم میگه بازم باید آپدیت کنی قضیه چیه؟؟؟؟؟
چقدر حجم آپدیت هست؟؟؟

سلام بچه ها من یک اکانت ساختم ولی وقتی میخوام وارد شم این ارورو میده و فقط باید بزنی ok که خارج میشه از این قسمت ؟؟ باید چیکار کنم ؟؟ کمکم کنید :((:((:((

DSC00592.JPG

بچه ها من اکانت رو میسازم وقتی حالا میخواد اطلاعات رو به xbox live ارسال کنه بعد از چند ثانیه این ارورو میده یعنی چی ؟؟ چی میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :((

DSC00594.JPG

آقا من هر موقع میرم live بازی کنم هر بازی رو که میزارم میگه یه آپدیت باید بکنه هر موقع هم که آپدیت می کنه بازیم تموم میشه بیرون میام دوباره می خوام برم میگه بازم باید آپدیت کنی قضیه چیه؟؟؟؟؟
چقدر حجم آپدیت هست؟؟؟
تو رو خدا یکی جواب بده!!!!:((:(

سلام من خيلي دوست دارم live بازي كنم اما نمي تونم من مودم يك پورت دارم و فقط مي تونم با ايكس باكس وصل بشم يعني با كامپيوتر نمي تونم ببينيد من اون آدرس ip و........ رو كه توي اينجا وارد كرده بوديد همه رو دقيق وارد كردم ولي نمي دونم DNS server چيه من مي تونم اين DNS سرور كه گذاشته بوديد رو وارد كنم بعد MCA adrees رو هم نمي دونم يعني چي ؟ جون هركي دوست داريد كمك كنيد

چقدر حجم آپدیت هست؟؟؟
اگه هارد یا فلش داشته باشی نمیخواد هی اپدیت کنی
اگه هارد نداشته باشی هی اپدیت ها موقتا ذخیره میشن وقتی از بازی میای بیرون و میری یه بازی دیگه اپدیت های اون بازی جای اپدیت بازی قبلی ذخیره میشن
حجم اپدیت ها هم 2 3 مگ هست اگه اشتباه نکنم

سلام.من 7 ماهه ایکس باکس خریدم اوایل تابستون آپدیتش کردم تا بحال یه بار هم اینترنت نرفتم باهاش ولی الان هوس rdr کردم اگه بخوام وصل کنم بن میشم؟یا اکانت خاصی میخواد؟گیرز 2 چی؟جریانstealth وLTچیه؟

اگه هارد یا فلش داشته باشی نمیخواد هی اپدیت کنی
اگه هارد نداشته باشی هی اپدیت ها موقتا ذخیره میشن وقتی از بازی میای بیرون و میری یه بازی دیگه اپدیت های اون بازی جای اپدیت بازی قبلی ذخیره میشن
حجم اپدیت ها هم 2 3 مگ هست اگه اشتباه نکنم
آخه بعضی وقت ها هم که میرم هیچی دانلود نمی کنه!!!!
این آخرین ورژنی هم که از Live دانلود کردم همون ورژنی هست که فلش می خوره دیگه؟؟؟

من روزها راحت میتونم به لایو وصل بشم اما شب های تو قسمت XBOX LIVE ارور MTU میده . میگه مینیمومش فلانه برو تغییر بده.

مودم رو هم مستقیم وصل کردم به کنسول. NAT اینترنتم هم اپنه.

لطفا بگید چه کنم

مودمم هم zyxel

من روزها راحت میتونم به لایو وصل بشم اما شب های تو قسمت XBOX LIVE ارور MTU میده . میگه مینیمومش فلانه برو تغییر بده.

مودم رو هم مستقیم وصل کردم به کنسول. NAT اینترنتم هم اپنه.

لطفا بگید چه کنم

مودمم هم zyxel

mtu رو درمودم اتوماتیک بزار ببین میشه ؟
اگر نشد بزاری روی 1400

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or