همه چیز درباره ی Xbox Live

من با اون پروفایل قبلا انلاین بازی کردم اما 10 روز بود به لایو وصل نشده بودم یعنی تو این 10روزی که وصل نشدم KYNE&LYNCH رو تموم مردم چک کردم دیدم بن نشدم یعنی ممکنه بازم بن شم؟! یا سر همون BanWave سال بعد بن میشم

من هیچی از این جمله بالا نفهمیدم میشه توضیح بدید
تنظیمات مدم چطوری باز کنم؟!

شما لوکال ای پی 360 رو بدست بیارید (وقتی رفتین network configuration اگه جای ای پی ها 0 بود یه صفحه عقب جلو کنین ای پی ها نمایش داده میشه )
بعد برین تو تنظمیات مودم (تو مرورگر باید ای پی مودم رو بدین ! مثه 192.168.2.1)
تو قسمتی به نام virtual server یا nat وارد کنین ای پی 360 رو
اما به نظر من اگه تو بخش dmz وارد کنین ای پی لوکال مودم رو بهتره !

سلام به همه لايو بازها.
من يه مشكل فكر كنم رايج تو لايو دارم مثلا وقتي ميخوام با دوستام ورد كاپ بازي كنم ميزنه: This session is no longer available يا موقع مدرن وارفر ميزنه unable to join host در اكثر موارد نميتونم ولي بازي هايي مثل بتل فيلد رو ميتونم به نظرتون مشكل از كجاست؟ اينترنتم هم 128 مخابراته.

*در ضمن لطفا به من نگيد كه لااقل صفحه هاي قبلي رو ميخوندي ، و به من حق بديد كه سخته اين همه خوندن.

ببخشید که سوال تکراریه:d
اگه به خوام به لایو وصل بشم اما نخوام بازی کنم (ولی از چیزای دیگه می خوام استفاده کنم) اون وقت بن می شم؟

شما اگر فریمور LT روی درایوت باشه و آخرین ورژن داشبورد رو داشته باشی،دیسک رو که نذاری داخل دستگاه،احتمال بن شدنِت کمه :)

من پریروز Kane And Lynch 2 رو بازی کردم و اشتباهی با همون پروفایلی که بازی کرده بودم، رفتم لایو! (کی منتشر میشه، یا شده بازی؟) الآن بن میشم؟ (دیسک تو دستگاه نبود)

من پریروز Kane And Lynch 2 رو بازی کردم و اشتباهی با همون پروفایلی که بازی کرده بودم، رفتم لایو! (کی منتشر میشه، یا شده بازی؟) الآن بن میشم؟ (دیسک تو دستگاه نبود)

فکر کنم بشی!

درست گفتن !
مایکرو لست اچیو ها رو میگرده بازی قبل عرضه بازی کردی میگیرتت بنت میکنه !

دوستان قضیه ی این LTچیه من واقعا گیج شدم.آیا امکان داره دوباره این ورژن هم بی اثر بشه یا نه وقتی نصبش کنی دیگه همیشگیه.امکان بن شدن چه قدر هستش با این ورژن؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or