jetalpha
کاربر سایت
آقای مایکروسافت وقتی نمی تونی جواب بدی و کمک کنی چرا مسخره میکنی ؟؟)x)x)xآقای سونی لطفا سوالت را در تاپیک ps3 و سونی مطرح کن اینجا برای X360 و مایکروسافت است
آقای مایکروسافت وقتی نمی تونی جواب بدی و کمک کنی چرا مسخره میکنی ؟؟)x)x)xآقای سونی لطفا سوالت را در تاپیک ps3 و سونی مطرح کن اینجا برای X360 و مایکروسافت است
من با اون پروفایل قبلا انلاین بازی کردم اما 10 روز بود به لایو وصل نشده بودم یعنی تو این 10روزی که وصل نشدم KYNE&LYNCH رو تموم مردم چک کردم دیدم بن نشدم یعنی ممکنه بازم بن شم؟! یا سر همون BanWave سال بعد بن میشم
من هیچی از این جمله بالا نفهمیدم میشه توضیح بدید
تنظیمات مدم چطوری باز کنم؟!
آقای مایکروسافت وقتی نمی تونی جواب بدی و کمک کنی چرا مسخره میکنی ؟؟)x)x)x
ببخشید که سوال تکراریه:d
اگه به خوام به لایو وصل بشم اما نخوام بازی کنم (ولی از چیزای دیگه می خوام استفاده کنم) اون وقت بن می شم؟
یعنی بدون lt حتما بن می شی؟شما اگر فریمور LT روی درایوت باشه و آخرین ورژن داشبورد رو داشته باشی،دیسک رو که نذاری داخل دستگاه،احتمال بن شدنِت کمه
یعنی بدون lt حتما بن می شی؟
فکر کنم بشی!من پریروز Kane And Lynch 2 رو بازی کردم و اشتباهی با همون پروفایلی که بازی کرده بودم، رفتم لایو! (کی منتشر میشه، یا شده بازی؟) الآن بن میشم؟ (دیسک تو دستگاه نبود)
من پریروز Kane And Lynch 2 رو بازی کردم و اشتباهی با همون پروفایلی که بازی کرده بودم، رفتم لایو! (کی منتشر میشه، یا شده بازی؟) الآن بن میشم؟ (دیسک تو دستگاه نبود)
فکر کنم بشی!
سلام
آیا راهی وجود داره که بشه فهمید کنسول به لایو وصل شده یا نه ؟