همه چیز درباره ی Xbox Live

خب من Kyne&Lynch 2 رو قبل از زمان عرضع رسمی تموم کردم اما تو مدتی که بازی میکردم اصلا LIVE نمیرفتم امروز گرفتم هم PROFILE و همSAVEهاشو پاک کردم بعد چک کردم دیدم بن نشدم الان 100% به زودی بن میشم؟ یا سر همون BAN WAVE?

یه مسائله دیگه برا من زده NAT is moderated .... این حرفا این NAT رو چی کارش میشه کرد؟!

اقا من امروز 2 تا بازیی بازی کردم که stealth نبودن !!!
بن می شم ؟؟؟
(به مدت 2 , 3 ساعت!!!:-s)

مایکروسافت گفته که ما با یک بار شناسایی بن نمی کنیم بسا اشتباه رخ داده باشد و اگر به اشتباه باعث بن شدن یک فرد شود حالا بیا و درستش کن:d

با این حال شانسیه و هیچ چیز معلوم نیست!!!

ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d;) .
1- کابل از نوع crossover هست.
2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
3-اگه هاب بخرم چی سیم رو بزنم به هاب بعداز هاب category 5e رو به کنسول بزنم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
5-به مایکرو ایمیل زدم ولی امیدی نیست.
6- فک کنم آخرشم باید category 5 e بگیرم و این یعنی ضرر پس نتیجه میگیریم که:
درود و زنده باد بر سونی و ps3

آقای سونی لطفا سوالت را در تاپیک ps3 و سونی مطرح کن اینجا برای X360 و مایکروسافت است

خب من Kyne&Lynch 2 رو قبل از زمان عرضع رسمی تموم کردم اما تو مدتی که بازی میکردم اصلا LIVE نمیرفتم امروز گرفتم هم PROFILE و همSAVEهاشو پاک کردم بعد چک کردم دیدم بن نشدم الان 100% به زودی بن میشم؟ یا سر همون BAN WAVE?

یه مسائله دیگه برا من زده NAT is moderated .... این حرفا این NAT رو چی کارش میشه کرد؟!

اگه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :دی
مشکل nat هم اینه که باید یا یه dmz براش بازی کنین یا برین تو تنظیمات مودم لوکال ای پی 360 رو به بخش نت بدین و پورت های یا 88 udp یا 3074 tcp رو براش باز کنین

اگه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :دی
مشکل nat هم اینه که باید یا یه dmz براش بازی کنین یا برین تو تنظیمات مودم لوکال ای پی 360 رو به بخش نت بدین و پورت های یا 88 udp یا 3074 tcp رو براش باز کنین
دوستان در مورد dmz :
اول اینکه بعد کلی دهن سرویسی به این نتیجه رسیدم که فک کنم پورت های گفته شده ما از isp بستس چون با پورت چکر هم هر پورتی که اد کرده بودم رو بش میگفتم چک کنه میگفت بسته.
حالا یه سوال:
من 360 رو از طریق شیر کانکشن در pc به اینترنت وصل کردم.حالا میخوام ip dmz بدم باید ip کامپوترم رو بد دیگه؟؟؟
چون ip کامپوترم اینه 192.168.2.1.2
اما ای پی شیر شده که اصلا به مودم هم کاری نداره و تو قسمت مک آدرس ها هم تشخیصش نمیده اینه 192.168.0.1

دوستان در مورد dmz :
اول اینکه بعد کلی دهن سرویسی به این نتیجه رسیدم که فک کنم پورت های گفته شده ما از isp بستس چون با پورت چکر هم هر پورتی که اد کرده بودم رو بش میگفتم چک کنه میگفت بسته.
حالا یه سوال:
من 360 رو از طریق شیر کانکشن در pc به اینترنت وصل کردم.حالا میخوام ip dmz بدم باید ip کامپوترم رو بد دیگه؟؟؟
چون ip کامپوترم اینه 192.168.2.1.2
اما ای پی شیر شده که اصلا به مودم هم کاری نداره و تو قسمت مک آدرس ها هم تشخیصش نمیده اینه 192.168.0.1

یعنی شما dmz باز کردی و کارت راه نیوفتاد ؟
اخه dmz یه کاری میکنه که هیچ نظارتی رو اون ای پی نباشه و بقولی کیلویی وصل شه
من با NAT کارم راه نیوفتاد اما dmz که باز کردم برا 360 مثه ساعت کار میکنه

گه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :biggrin1:

من با اون پروفایل قبلا انلاین بازی کردم اما 10 روز بود به لایو وصل نشده بودم یعنی تو این 10روزی که وصل نشدم KYNE&LYNCH رو تموم مردم چک کردم دیدم بن نشدم یعنی ممکنه بازم بن شم؟! یا سر همون BanWave سال بعد بن میشم

من هیچی از این جمله بالا نفهمیدم میشه توضیح بدید
تنظیمات مدم چطوری باز کنم؟!

من با اون پروفایل قبلا انلاین بازی کردم اما 10 روز بود به لایو وصل نشده بودم یعنی تو این 10روزی که وصل نشدم KYNE&LYNCH رو تموم مردم چک کردم دیدم بن نشدم یعنی ممکنه بازم بن شم؟! یا سر همون BanWave سال بعد بن میشم

من هیچی از این جمله بالا نفهمیدم میشه توضیح بدید
تنظیمات مدم چطوری باز کنم؟!

شما لوکال ای پی 360 رو بدست بیارید (وقتی رفتین network configuration اگه جای ای پی ها 0 بود یه صفحه عقب جلو کنین ای پی ها نمایش داده میشه )
بعد برین تو تنظمیات مودم (تو مرورگر باید ای پی مودم رو بدین ! مثه 192.168.2.1)
تو قسمتی به نام virtual server یا nat وارد کنین ای پی 360 رو
اما به نظر من اگه تو بخش dmz وارد کنین ای پی لوکال مودم رو بهتره !

سلام به همه لايو بازها.
من يه مشكل فكر كنم رايج تو لايو دارم مثلا وقتي ميخوام با دوستام ورد كاپ بازي كنم ميزنه: This session is no longer available يا موقع مدرن وارفر ميزنه unable to join host در اكثر موارد نميتونم ولي بازي هايي مثل بتل فيلد رو ميتونم به نظرتون مشكل از كجاست؟ اينترنتم هم 128 مخابراته.

*در ضمن لطفا به من نگيد كه لااقل صفحه هاي قبلي رو ميخوندي ، و به من حق بديد كه سخته اين همه خوندن.

ببخشید که سوال تکراریه:d
اگه به خوام به لایو وصل بشم اما نخوام بازی کنم (ولی از چیزای دیگه می خوام استفاده کنم) اون وقت بن می شم؟

شما اگر فریمور LT روی درایوت باشه و آخرین ورژن داشبورد رو داشته باشی،دیسک رو که نذاری داخل دستگاه،احتمال بن شدنِت کمه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or