بستگی به اون کشوری داره که اکانتتو باهاش ساختی.(البته فکر کنم:d)سلام چطوری؟
تازه اومدم به جمع لایوی ها یه مشکلی دارم :
اکانت رو که ساختم تموم; حالا اومدم Microsoftpoint بخرم دیدم که زده US و EU:-o حالا من نمیدونم اکانتم EU هست یا US اگه لطف کنید راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم.
یک سوال فوری فوتی حیاتی دم مرگی VERY IMPORTANT PLEASE HELPPPPPPPPPP
راستی اول سلام به روی ماهت
من میخوام اینترنت رو بین XBOX 360 و PC شیر کنم همچنین برای استفاده از ویندوز مدیا سنتر و این کار رو کردم و به لایو و مدیا سنتر وصل شدم اما بخاطر کوتاه بودن کابل اترنت یا لن وقتی رفتم یک 10 متریش رو خریدم اصلا دو دستگاه بهم وصل نشدند وقتی رو کابل 10 متری رو نگاه کردم از نوع CAT 6 با RATE 250 MHZ بود اما قبلی که کانکت میشد از نوع CAT 5 E 100MHZ بود سوال اینجاست آیا کنسول این کابل CAT 6 رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PS3 همراش یک عدد کابل CAT 6 داره اما X360 نههههههههههه
ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d .از هر کابل می تونی استفاده کنی فقط توجه کن از نوع Cross باشد یعنی برای شبکه کردن یک دستگاه به یک دستگاه دیگر (حتی از کابل مودم ADSL هم میتونی استفاده کنی) احتمالا کابلی که گرفتی برای شبکه کردن چندین PC به وسیله هاب به یکدیگر است نه یک به یک فرق این دو در سوکت آن است یعنی ترتیب رنگ سیم ها با هم فرق می کند(این یک پروتکل جهانی است :d) حتی خودت هم میتونی کابل را درست کنی. سیم را می تونی بخری و به وسیله آچار مخصوص و به ترتیب رنگ کابل 360 سوکت بزنی :d
خودت اگر ترتیب رنگ ها را در سوکت دو کابل نگاه کنی متوجه این تناقص می شوی:d
درود بر مایکروسافت
اقا یه کابل جدید بخر راحت تری !ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d .
1- کابل از نوع crossover هست.
2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
3-اگه هاب بخرم چی سیم رو بزنم به هاب بعداز هاب category 5e رو به کنسول بزنم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
5-به مایکرو ایمیل زدم ولی امیدی نیست.
6- فک کنم آخرشم باید category 5 e بگیرم و این یعنی ضرر پس نتیجه میگیریم که:
درود و زنده باد بر سونی و ps3
شانسیه !اقا من امروز 2 تا بازیی بازی کردم که stealth نبودن !!!
بن می شم ؟؟؟
(به مدت 2 , 3 ساعت!!!)
اقا من امروز 2 تا بازیی بازی کردم که stealth نبودن !!!
بن می شم ؟؟؟
(به مدت 2 , 3 ساعت!!!)
ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d .
1- کابل از نوع crossover هست.
2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
3-اگه هاب بخرم چی سیم رو بزنم به هاب بعداز هاب category 5e رو به کنسول بزنم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
5-به مایکرو ایمیل زدم ولی امیدی نیست.
6- فک کنم آخرشم باید category 5 e بگیرم و این یعنی ضرر پس نتیجه میگیریم که:
درود و زنده باد بر سونی و ps3
خب من Kyne&Lynch 2 رو قبل از زمان عرضع رسمی تموم کردم اما تو مدتی که بازی میکردم اصلا LIVE نمیرفتم امروز گرفتم هم PROFILE و همSAVEهاشو پاک کردم بعد چک کردم دیدم بن نشدم الان 100% به زودی بن میشم؟ یا سر همون BAN WAVE?
یه مسائله دیگه برا من زده NAT is moderated .... این حرفا این NAT رو چی کارش میشه کرد؟!
دوستان در مورد dmz :اگه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین
مشکل nat هم اینه که باید یا یه dmz براش بازی کنین یا برین تو تنظیمات مودم لوکال ای پی 360 رو به بخش نت بدین و پورت های یا 88 udp یا 3074 tcp رو براش باز کنین
دوستان در مورد dmz :
اول اینکه بعد کلی دهن سرویسی به این نتیجه رسیدم که فک کنم پورت های گفته شده ما از isp بستس چون با پورت چکر هم هر پورتی که اد کرده بودم رو بش میگفتم چک کنه میگفت بسته.
حالا یه سوال:
من 360 رو از طریق شیر کانکشن در pc به اینترنت وصل کردم.حالا میخوام ip dmz بدم باید ip کامپوترم رو بد دیگه؟؟؟
چون ip کامپوترم اینه 192.168.2.1.2
اما ای پی شیر شده که اصلا به مودم هم کاری نداره و تو قسمت مک آدرس ها هم تشخیصش نمیده اینه 192.168.0.1
گه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :biggrin1:
مشکل nat هم اینه که باید یا یه dmz براش بازی کنین یا برین تو تنظیمات مودم لوکال ای پی 360 رو به بخش نت بدین و پورت های یا 88 udp یا 3074 tcp رو براش باز کنین