همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام چطوری؟

تازه اومدم به جمع لایوی ها یه مشکلی دارم :

اکانت رو که ساختم تموم; حالا اومدم Microsoftpoint بخرم دیدم که زده US و EU:-o حالا من نمیدونم اکانتم EU هست یا US اگه لطف کنید راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم.:)

آخرین ویرایش:
:d
سلام چطوری؟

تازه اومدم به جمع لایوی ها یه مشکلی دارم :

اکانت رو که ساختم تموم; حالا اومدم Microsoftpoint بخرم دیدم که زده US و EU:-o حالا من نمیدونم اکانتم EU هست یا US اگه لطف کنید راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم.:)
بستگی به اون کشوری داره که اکانتتو باهاش ساختی.(البته فکر کنم:d)

یک سوال فوری فوتی حیاتی دم مرگی VERY IMPORTANT PLEASE HELPPPPPPPPPP
راستی اول سلام به روی ماهت
من میخوام اینترنت رو بین XBOX 360 و PC شیر کنم همچنین برای استفاده از ویندوز مدیا سنتر و این کار رو کردم و به لایو و مدیا سنتر وصل شدم اما بخاطر کوتاه بودن کابل اترنت یا لن وقتی رفتم یک 10 متریش رو خریدم اصلا دو دستگاه بهم وصل نشدند وقتی رو کابل 10 متری رو نگاه کردم از نوع CAT 6 با RATE 250 MHZ بود اما قبلی که کانکت میشد از نوع CAT 5 E 100MHZ بود سوال اینجاست آیا کنسول این کابل CAT 6 رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PS3 همراش یک عدد کابل CAT 6 داره اما X360 نههههههههههه

یک سوال فوری فوتی حیاتی دم مرگی VERY IMPORTANT PLEASE HELPPPPPPPPPP
راستی اول سلام به روی ماهت
من میخوام اینترنت رو بین XBOX 360 و PC شیر کنم همچنین برای استفاده از ویندوز مدیا سنتر و این کار رو کردم و به لایو و مدیا سنتر وصل شدم اما بخاطر کوتاه بودن کابل اترنت یا لن وقتی رفتم یک 10 متریش رو خریدم اصلا دو دستگاه بهم وصل نشدند وقتی رو کابل 10 متری رو نگاه کردم از نوع CAT 6 با RATE 250 MHZ بود اما قبلی که کانکت میشد از نوع CAT 5 E 100MHZ بود سوال اینجاست آیا کنسول این کابل CAT 6 رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PS3 همراش یک عدد کابل CAT 6 داره اما X360 نههههههههههه

از هر کابل می تونی استفاده کنی فقط توجه کن از نوع Cross باشد یعنی برای شبکه کردن یک دستگاه به یک دستگاه دیگر (حتی از کابل مودم ADSL هم میتونی استفاده کنی) احتمالا کابلی که گرفتی برای شبکه کردن چندین PC به وسیله هاب به یکدیگر است نه یک به یک فرق این دو در سوکت آن است یعنی ترتیب رنگ سیم ها با هم فرق می کند(این یک پروتکل جهانی است :d) حتی خودت هم میتونی کابل را درست کنی. سیم را می تونی بخری و به وسیله آچار مخصوص و به ترتیب رنگ کابل 360 سوکت بزنی :d

خودت اگر ترتیب رنگ ها را در سوکت دو کابل نگاه کنی متوجه این تناقص می شوی:d

درود بر مایکروسافت

از هر کابل می تونی استفاده کنی فقط توجه کن از نوع Cross باشد یعنی برای شبکه کردن یک دستگاه به یک دستگاه دیگر (حتی از کابل مودم ADSL هم میتونی استفاده کنی) احتمالا کابلی که گرفتی برای شبکه کردن چندین PC به وسیله هاب به یکدیگر است نه یک به یک فرق این دو در سوکت آن است یعنی ترتیب رنگ سیم ها با هم فرق می کند(این یک پروتکل جهانی است :d) حتی خودت هم میتونی کابل را درست کنی. سیم را می تونی بخری و به وسیله آچار مخصوص و به ترتیب رنگ کابل 360 سوکت بزنی :d

خودت اگر ترتیب رنگ ها را در سوکت دو کابل نگاه کنی متوجه این تناقص می شوی:d

درود بر مایکروسافت
ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d;) .
1- کابل از نوع crossover هست.
2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
3-اگه هاب بخرم چی سیم رو بزنم به هاب بعداز هاب category 5e رو به کنسول بزنم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
5-به مایکرو ایمیل زدم ولی امیدی نیست.
6- فک کنم آخرشم باید category 5 e بگیرم و این یعنی ضرر پس نتیجه میگیریم که:
درود و زنده باد بر سونی و ps3

2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
اقا یه کابل جدید بخر راحت تری !

خب من Kyne&Lynch 2 رو قبل از زمان عرضع رسمی تموم کردم اما تو مدتی که بازی میکردم اصلا LIVE نمیرفتم امروز گرفتم هم PROFILE و همSAVEهاشو پاک کردم بعد چک کردم دیدم بن نشدم الان 100% به زودی بن میشم؟ یا سر همون BAN WAVE?

یه مسائله دیگه برا من زده NAT is moderated .... این حرفا این NAT رو چی کارش میشه کرد؟!

اقا من امروز 2 تا بازیی بازی کردم که stealth نبودن !!!
بن می شم ؟؟؟
(به مدت 2 , 3 ساعت!!!:-s)

مایکروسافت گفته که ما با یک بار شناسایی بن نمی کنیم بسا اشتباه رخ داده باشد و اگر به اشتباه باعث بن شدن یک فرد شود حالا بیا و درستش کن:d

با این حال شانسیه و هیچ چیز معلوم نیست!!!

آقای سونی لطفا سوالت را در تاپیک ps3 و سونی مطرح کن اینجا برای X360 و مایکروسافت است

خب من Kyne&Lynch 2 رو قبل از زمان عرضع رسمی تموم کردم اما تو مدتی که بازی میکردم اصلا LIVE نمیرفتم امروز گرفتم هم PROFILE و همSAVEهاشو پاک کردم بعد چک کردم دیدم بن نشدم الان 100% به زودی بن میشم؟ یا سر همون BAN WAVE?

یه مسائله دیگه برا من زده NAT is moderated .... این حرفا این NAT رو چی کارش میشه کرد؟!

اگه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :دی
مشکل nat هم اینه که باید یا یه dmz براش بازی کنین یا برین تو تنظیمات مودم لوکال ای پی 360 رو به بخش نت بدین و پورت های یا 88 udp یا 3074 tcp رو براش باز کنین

اگه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :دی
مشکل nat هم اینه که باید یا یه dmz براش بازی کنین یا برین تو تنظیمات مودم لوکال ای پی 360 رو به بخش نت بدین و پورت های یا 88 udp یا 3074 tcp رو براش باز کنین
دوستان در مورد dmz :
اول اینکه بعد کلی دهن سرویسی به این نتیجه رسیدم که فک کنم پورت های گفته شده ما از isp بستس چون با پورت چکر هم هر پورتی که اد کرده بودم رو بش میگفتم چک کنه میگفت بسته.
حالا یه سوال:
من 360 رو از طریق شیر کانکشن در pc به اینترنت وصل کردم.حالا میخوام ip dmz بدم باید ip کامپوترم رو بد دیگه؟؟؟
چون ip کامپوترم اینه 192.168.2.1.2
اما ای پی شیر شده که اصلا به مودم هم کاری نداره و تو قسمت مک آدرس ها هم تشخیصش نمیده اینه 192.168.0.1

دوستان در مورد dmz :
اول اینکه بعد کلی دهن سرویسی به این نتیجه رسیدم که فک کنم پورت های گفته شده ما از isp بستس چون با پورت چکر هم هر پورتی که اد کرده بودم رو بش میگفتم چک کنه میگفت بسته.
حالا یه سوال:
من 360 رو از طریق شیر کانکشن در pc به اینترنت وصل کردم.حالا میخوام ip dmz بدم باید ip کامپوترم رو بد دیگه؟؟؟
چون ip کامپوترم اینه 192.168.2.1.2
اما ای پی شیر شده که اصلا به مودم هم کاری نداره و تو قسمت مک آدرس ها هم تشخیصش نمیده اینه 192.168.0.1

یعنی شما dmz باز کردی و کارت راه نیوفتاد ؟
اخه dmz یه کاری میکنه که هیچ نظارتی رو اون ای پی نباشه و بقولی کیلویی وصل شه
من با NAT کارم راه نیوفتاد اما dmz که باز کردم برا 360 مثه ساعت کار میکنه

گه تو پروفایل انلاین بازی کرده باشین صد در صد بن هستین :biggrin1:

من با اون پروفایل قبلا انلاین بازی کردم اما 10 روز بود به لایو وصل نشده بودم یعنی تو این 10روزی که وصل نشدم KYNE&LYNCH رو تموم مردم چک کردم دیدم بن نشدم یعنی ممکنه بازم بن شم؟! یا سر همون BanWave سال بعد بن میشم

من هیچی از این جمله بالا نفهمیدم میشه توضیح بدید
تنظیمات مدم چطوری باز کنم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or