همه چیز درباره ی Xbox Live

دوست عزیز شما باید بری nat مودمت رو باز کنی باید تو بخش کانفیگ مودم از طریق browser و این رو وارد کنی 192.168.1.1 و..
باید بری تو بخش nat و پورت های 3074 و 80 و 88 رو وارد کن مشکلت حل میشه
سعی کن از آموزش های تصویری توی نت استفاده کنی حتما مو به مو انجام بدی..!
خیلی ها مشکل شما را داشتن به راحتی حل شده...;)

88 udp
3074 tcp
این دوتا بهترین هستند برای وارد کردن تو بخش نت

مودم ندارم.یعنی از شرکت اومدن یه دیش رو پشت بوم نصب کردن.بعد یه چیزی مثل آداپتور هست که از اون هم یه کابل لن میزنم به کنسول.

مودم ندارم.یعنی از شرکت اومدن یه دیش رو پشت بوم نصب کردن.بعد یه چیزی مثل آداپتور هست که از اون هم یه کابل لن میزنم به کنسول.

یعنی از طری اون وصل میشی به اینترنت یمثلا شرکت ؟
فک کنم اینطوری باشه
اگه اینطوریه باید بری مودم شرکت رو یه حالی بدی :دی

یعنی از طری اون وصل میشی به اینترنت یمثلا شرکت ؟
فک کنم اینطوری باشه
اگه اینطوریه باید بری مودم شرکت رو یه حالی بدی :دی
میشه بیشتر توضیح بدی؟حالا همین روشی که میگی رو بگو.شاید خودم تونستم انجامش بدم.
یعنی چی برو تو تنظیمات مودم.یعنی با pc منظورت هست؟ببخشید iqم نمیکشه:d

دوستان من مشکلی دارم اینه که بعد از چند دقیقه از live یهو disconect میشم و ip addres واسه خودش تغییر میکنه میشه خواهشا کمک کنین؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟حالا همین روشی که میگی رو بگو.شاید خودم تونستم انجامش بدم.
یعنی چی برو تو تنظیمات مودم.یعنی با pc منظورت هست؟ببخشید iqم نمیکشه:d

نگا تنظیمات مودم وارد شی باید یه ای پی وارد کنی مثه 192.168.2.1 ک برا هر مودمی فرق میکنه
میزنی وارد تنظیمات میشی بعد یه قسمت داره nat اگه نداشت دنباله یه قسمت به اسمه virtual server بگرد
تو این قسمت بایداای پی اییی که دستی به کنسول دادی به این هم بدی و بعد چن تا پورت وارد کنی
بعد این تنظیماتو سیو کنی یا ادد کنی
بعدش یه سر مودم رو از طریق مرورگر ریستارت می کنی و تنظیمات سیو شدن
فقط اگه مدل مودم شرکتت رو میدونستی میتونستم کمکت کنم :دی

در حال حاضر کسی gears of war 2 بازی نمیکنه؟؟؟چون هرچی توی بازی سرچ میکنم هیچی نمیاد...:(
ایول.منم همین مشکل رو دارم.من الان ورلد کاپ و red dead redemption و فیفا 10 و خلاصه همه بازیها رو دارم بازی میکنم.ولی این گرز 2 رو نمیتونم.نیم ساعت هم صبر کردم ولی بازم خبری نشد.جالبیش این هست که گرز 1 رو وقتی زدم 3 سوت رفت تو بازی.ولی نمیدونم این چرا اینجوریه.کسی میدونه چرا؟:((

ایول.منم همین مشکل رو دارم.من الان ورلد کاپ و red dead redemption و فیفا 10 و خلاصه همه بازیها رو دارم بازی میکنم.ولی این گرز 2 رو نمیتونم.نیم ساعت هم صبر کردم ولی بازم خبری نشد.جالبیش این هست که گرز 1 رو وقتی زدم 3 سوت رفت تو بازی.ولی نمیدونم این چرا اینجوریه.کسی میدونه چرا؟:((
این کارو بکن 3 سوته پیدا می کنه :
1- تو داشبورد sign out کن
2-برو تو بازی Geow2
3- start بزن
4- ازت می خواد که sing in کنی , ولی تو این کارو نمی کنی . (یک اخطار هم بهت می ده که می گه چیزی save نمی شه )
5- حالا می ری تو multiplayer
6-اونجا کلید Xbox روی دسته می زنی , بعد x (آبی) , بعد پروفایل لایو sign in می کنی .
7 - sing in که شدی خودش میاد صفحه اول menu
8 - حالا بری تو multyplayer و search کنی پیدا می کنه .
البته اینم بگم هر بازی طرفدار نداره , تو Gears2 بیشتر گاردین و اکسکیوشن و وینگمن بازی می کنن ...

این کارو بکن 3 سوته پیدا می کنه :
1- تو داشبورد sign out کن
2-برو تو بازی Geow2
3- start بزن
4- ازت می خواد که sing in کنی , ولی تو این کارو نمی کنی . (یک اخطار هم بهت می ده که می گه چیزی save نمی شه )
5- حالا می ری تو multiplayer
6-اونجا کلید Xbox روی دسته می زنی , بعد x (آبی) , بعد پروفایل لایو sign in می کنی .
7 - sing in که شدی خودش میاد صفحه اول menu
8 - حالا بری تو multyplayer و search کنی پیدا می کنه .
البته اینم بگم هر بازی طرفدار نداره , تو Gears2 بیشتر گاردین و اکسکیوشن و وینگمن بازی می کنن ...
شدیدا از شما سپاسگزارم.درست شد.فقط حیف که دیسکم خراب هست و وقتی میره تو بازی ارور دیسک رو میده.واقعا ازت ممنونم.مرسی.:x:d:-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or