همه چیز درباره ی Xbox Live

در حال حاضر کسی gears of war 2 بازی نمیکنه؟؟؟چون هرچی توی بازی سرچ میکنم هیچی نمیاد...:(
ایول.منم همین مشکل رو دارم.من الان ورلد کاپ و red dead redemption و فیفا 10 و خلاصه همه بازیها رو دارم بازی میکنم.ولی این گرز 2 رو نمیتونم.نیم ساعت هم صبر کردم ولی بازم خبری نشد.جالبیش این هست که گرز 1 رو وقتی زدم 3 سوت رفت تو بازی.ولی نمیدونم این چرا اینجوریه.کسی میدونه چرا؟:((

ایول.منم همین مشکل رو دارم.من الان ورلد کاپ و red dead redemption و فیفا 10 و خلاصه همه بازیها رو دارم بازی میکنم.ولی این گرز 2 رو نمیتونم.نیم ساعت هم صبر کردم ولی بازم خبری نشد.جالبیش این هست که گرز 1 رو وقتی زدم 3 سوت رفت تو بازی.ولی نمیدونم این چرا اینجوریه.کسی میدونه چرا؟:((
این کارو بکن 3 سوته پیدا می کنه :
1- تو داشبورد sign out کن
2-برو تو بازی Geow2
3- start بزن
4- ازت می خواد که sing in کنی , ولی تو این کارو نمی کنی . (یک اخطار هم بهت می ده که می گه چیزی save نمی شه )
5- حالا می ری تو multiplayer
6-اونجا کلید Xbox روی دسته می زنی , بعد x (آبی) , بعد پروفایل لایو sign in می کنی .
7 - sing in که شدی خودش میاد صفحه اول menu
8 - حالا بری تو multyplayer و search کنی پیدا می کنه .
البته اینم بگم هر بازی طرفدار نداره , تو Gears2 بیشتر گاردین و اکسکیوشن و وینگمن بازی می کنن ...

این کارو بکن 3 سوته پیدا می کنه :
1- تو داشبورد sign out کن
2-برو تو بازی Geow2
3- start بزن
4- ازت می خواد که sing in کنی , ولی تو این کارو نمی کنی . (یک اخطار هم بهت می ده که می گه چیزی save نمی شه )
5- حالا می ری تو multiplayer
6-اونجا کلید Xbox روی دسته می زنی , بعد x (آبی) , بعد پروفایل لایو sign in می کنی .
7 - sing in که شدی خودش میاد صفحه اول menu
8 - حالا بری تو multyplayer و search کنی پیدا می کنه .
البته اینم بگم هر بازی طرفدار نداره , تو Gears2 بیشتر گاردین و اکسکیوشن و وینگمن بازی می کنن ...
شدیدا از شما سپاسگزارم.درست شد.فقط حیف که دیسکم خراب هست و وقتی میره تو بازی ارور دیسک رو میده.واقعا ازت ممنونم.مرسی.:x:d:-*

آقا این عکس پروفایل مجانی رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ تو MarketPlace پولی بود تا اونجایی که من دیدم...
بیشتر عکسای پروفایل پولین ولی اگه بگردی مجانی هم پیدا میکنی.
مثلآ از فیلمای I am legend,final destinationعکس پروفایل مجانی هست.

مایکروسافت پوینت مجانی

سلام دوستان با مراجعه به سایت زیر بدون پرداخت پول صاحب مایکروسافت پوینت و لایو گلد میشید
http://thelivegenerator.com/?r=316406

دوستان معذرت تعداد صفحات خیلی زیادهه:-oبرای همین دویاره میپرسم(اگه کسی پرسیده و جواب داده شده بازم ببخشید)
من می خام برای اولین بار به لایو وصل شم یه پروفایل هم توی خوده ایکس باکس دارم ولی یه بار سعی کردم به لایو وصل شم ولی یه پروفایل جدید ساخت حالا باید چیکار کنم که حدود هفت هزار گیم اسکورم ازبین نره و بتونم با همون پروفایل قدیم ام به لایو وصل شم
لطفا کمکم کنید

دوستان معذرت تعداد صفحات خیلی زیادهه:-oبرای همین دویاره میپرسم(اگه کسی پرسیده و جواب داده شده بازم ببخشید)
من می خام برای اولین بار به لایو وصل شم یه پروفایل هم توی خوده ایکس باکس دارم ولی یه بار سعی کردم به لایو وصل شم ولی یه پروفایل جدید ساخت حالا باید چیکار کنم که حدود هفت هزار گیم اسکورم ازبین نره و بتونم با همون پروفایل قدیم ام به لایو وصل شم
لطفا کمکم کنید
یکی به ما نمی خاد جواب بده! ضروری است!

سلام دوستان
همونطور که مطلع نیستید , من قبلا PSN بودم و هستم ولی الان به خواست بعضی از بچه اومدم XBL و در حال حاضر از Silver استفاده میکنم , البته Gold خریدم ولی هرکاری کردم نتونستم فعالش کنم ! وقتی کد گلد رو وارد میکنم میگه که باید بعضی از اطلاعات رو کامل کنید(آدرس,کد پستی و...) آدرس رو وارد میکنم , شهر رو وارد میکنم اما کد پستی رو هرچی میزنم ایراد میگیره !
از بعضی ها پرسیدم که چیکار کنم , گفتن که باید ببینی ریجن اکانتت چنده ! حالا من میخوام بدونم ریجن اون اکانتی که تو live.com ساختم یا اینی که تو xbl ساختمه ؟! :d وقتی میخوام تو live.com هم یه ایمیل جدید واسه xbl بسازم , هر چی که میسازم ایراد میگیره , مایکروسافت ازش تو XBL ! حالا نمیدونم چشه ! آخه کشورم رو هم میزنم UK :d شاید هم باید با وی پی ان بیام :d
جونه هرکی دوست دارید کمک کنید :x:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or