همه چیز درباره ی Xbox Live

چند روز پیش مایکروسافت برام 400 پوینت مجانی فرستاد.
این قضیش چیه؟
واسه همه فرستاده؟
بچه خوبی باشیم بازم میفرسته؟:D
بعد این پوینتا رو می شه نگهداشت یعنی expire نمیشن؟

برای من هم فرستاد آن هم به صورت redem code به ایمیل به نظرم برای من به خاطر اینه که اسم گیمر تگ من هست : Saeid Only X360:d

منم در پاسخ به این لطف مایکروسافت (چشم سونی و فن هاش کور) :d رفتم 4000 پوینت خریدم که شد 4400 و نشستم به دانلود Ninja Gaiden 2 - Resident Evil 5 - Gears Of War 2 و در 4 روز آینده انشاالله Alane Wake:d

سلام

دوستان میخوام اکانت گلد 1 ساله به قیمت مناسب پیدا کنم شما کجا رو برای خرید پیشنهاد میدید؟

در ضمن به صورت کد خریداری کنم بهتره یا کارت فیزیکی؟

ممنون

پارس ان لاین
نه قسمت اخر یعنی Live مشکل داره و ضبدر میده

شما برو توی قسمت تنظیمات مودم،MAc رو پیدا کن با ادرسش- تو قسمت مک ادس کنسول بزن- IP و اینا رو هم بدست بیار- من با این روش تونستم وصل شم:)

سلام دوستان
من تا حالا به لايو وصل نشدم
ميخواستم بدونم الان اگه وصل بشم اکانت گلد رايگان دارم؟
اکانت گلد فقط براي آنلاين بازي کردنه؟
براي DLC بايد MP داشت؟

سلام دوستان
من تا حالا به لايو وصل نشدم
ميخواستم بدونم الان اگه وصل بشم اکانت گلد رايگان دارم؟
اکانت گلد فقط براي آنلاين بازي کردنه؟
براي DLC بايد MP داشت؟
تا 3 پروفایل هر پروفایل جدیدی که بسازی 1 ماه گلد رایگان داری
بله فرق اکانت سیلور و گلد در این هست که با سیلور نمیشه بازی کرد ولی با گلد میشه هم بازی کرد هم از بقیه امکاناتش استفاده کرد
برای خریدDLC و برخی اضافات بازیها باید MP یا همون Microsoft Points داشته باشی
که میتونی ار فروشگاهای گیمی بخری

سلام
من وقتی دستگام رو خریدم سه ماه لایو مجانی داشت(اکانت gold) حالا از یه ماهش استفاده کردم نمیدونم باید ماه بعدی رو چه جوری فعال کنم میشه لطفا راهنمایی کنید کجای داشبورد باید برم تا فعالش کنم؟
با تشکر

سلام
من وقتی دستگام رو خریدم سه ماه لایو مجانی داشت(اکانت gold) حالا از یه ماهش استفاده کردم نمیدونم باید ماه بعدی رو چه جوری فعال کنم میشه لطفا راهنمایی کنید کجای داشبورد باید برم تا فعالش کنم؟
با تشکر
شما الان یک ماه رایگان پروفایلی که دارید باهاش بازی میکنید تموم شده
و باید یک پروفایل از نو بسازی
در تب My Xbox برید رو پروفایل خودتون (همونی که آواتر کنارش وایستاده:d)
حالا روی Switch Profile کلیک کن و بعدش Create Profile رو بزن و بقیه مراحل>:d<
اینو که ساختی هر وقت خواستی لایو بازی کنی برو رو Switch Profile واینو انتخاب کن تا بتونی از یک ماه رایگانش بهره ببری:d
برا فعال کردن 1 ماه رایگان هم باید به لایو وصل شی تو این پروفایل جدید که بتونی قعالش کنی

• Like
Reactions: Hosein M
من دوستم یزده از پارس ان لاین استفاده میکنه مشکلم نداره

با وی پی ن درست میشه ؟

من و یکی از دوستام از صبا نت استفاده می کنیم چند وقت پیش این ارور را به ما میداد همین ارور چهار خطی که نوشتی ولی در قسمت network ضربدر می خورد بعد mac رو ازشون خواستیم که بردارن درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or