mohamad_lhp
کاربر سایت
1.من فقط برای دانلود آرکید به لایو وصل میشم. فرمویر LT هم دارم. هیچ موقع آنلاین بازی نمیکنم. آیا باز لازمه نکات stealth بودن رو رعایت کنم؟سلام دوستان، من چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1.من فقط برای دانلود آرکید به لایو وصل میشم. فرمویر LT هم دارم. هیچ موقع آنلاین بازی نمیکنم. آیا باز لازمه نکات stealth بودن رو رعایت کنم؟سلام دوستان، من چند تا سوال ابتدایی داشتم:
موقعی که به لایو وصل میشی دیسکی تو دستگاه نزار مشکلی نیست1.من فقط برای دانلود آرکید به لایو وصل میشم. فرمویر LT هم دارم. هیچ موقع آنلاین بازی نمیکنم. آیا باز لازمه نکات stealth بودن رو رعایت کنم؟
اگه بازی ای leak شه و بازی کنم( آفلاین) بازم مشکلی نیست؟موقعی که به لایو وصل میشی دیسکی تو دستگاه نزار مشکلی نیست
اگه بازی ای leak شه و بازی کنم( آفلاین) بازم مشکلی نیست؟
در ضمن میشه چند فروشگاه برای خرید MSP معرفی کنین؟
ممنون از پاسختون
سلام
ميخوام بدونم وقتي تو Live دارم يه چيزي رو دانلود ميکنم اگه وسط دانلود بخوام دستگاه رو خاموش کنم بعدا دانلودم از ادامه مياد يا نه؟
اگه ممکنه چند تا جاي درست و حسابي هم براي خريد Microsoft Point معرفي کنيد...
با تشکر
نه چون بازى Arcade هست.این بازیهای آرکید مثل limbo غیر از محیط لایو جای دیگه ای برای دانلودشون وجود نداره؟؟
کلا ...تا ا.نجا که من مید.نم باید واسه دانلود xbox رو وصل کنی به pc و pc هم به نت. و v.......p.....n رو هم اجرا کنی...تا اینترنت تونل شه...قسمت سخت کار وصل کردن pc به xbox ...مخصوصا ویندوز vista و seven که هی باید firewall و password protection و .... رو ببندی.. اگر به تونی این 2 تا رو به هم وصل کنی که مشکل حله... واسه وصل کردن هم میتونی bridge کنی یا ip بدی..... دقیقا یام نیست چکار کردم من... آخه اوندفعه که خواست انجام بدم دوباره، هر کار ی کردم نشد....تو هر دو کانکشن مربوط به نت و xbox رو bridge کن بعدش v..........p.........nn رو روشن کن ببین جواب میده.؟؟؟!!!!!!!سلام دوستان یه سوال از کسایی که از v..p..n تو محیط لایو استفاده کردن دارم اگه جوابمو بدین منو از 2 ماه سرگردانی نجات خواهید داد:
من الان v..p..n امریکا دارم از تو سایت xbox مپهای geow2 رو سفارش دادم تا 97 درصد هم دانلود شد بعدش موند....چون pc و v..p..n به دستگاه وصل نبود
حالا اومدم pc و کنسول و مودم رو با هم زدم به هم ...هر دو با هم کانکت میشن ولی متاسافانه نمیتونم این v..p.n رو به کنسول بشناسونم و ناکام میمونم.......
دوست عزیز شما باید بری nat مودمت رو باز کنی باید تو بخش کانفیگ مودم از طریق browser و این رو وارد کنی 192.168.1.1 و..دوستان من وقتی به لایو وصل میشم میگه your nat type is moderate.و گرز 2 هم نمیتونم بازی کنم.کمک کنید.