همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان یه سوال از کسایی که از v..p..n تو محیط لایو استفاده کردن دارم اگه جوابمو بدین منو از 2 ماه سرگردانی نجات خواهید داد:

من الان v..p..n امریکا دارم از تو سایت xbox مپهای geow2 رو سفارش دادم تا 97 درصد هم دانلود شد بعدش موند....چون pc و v..p..n به دستگاه وصل نبود
حالا اومدم pc و کنسول و مودم رو با هم زدم به هم ...هر دو با هم کانکت میشن ولی متاسافانه نمیتونم این v..p.n رو به کنسول بشناسونم و ناکام میمونم.......

خواهشا کمک کنید دو ماه علاف اینم....:-s

ممنون

سلام دوستان یه سوال از کسایی که از v..p..n تو محیط لایو استفاده کردن دارم اگه جوابمو بدین منو از 2 ماه سرگردانی نجات خواهید داد:

من الان v..p..n امریکا دارم از تو سایت xbox مپهای geow2 رو سفارش دادم تا 97 درصد هم دانلود شد بعدش موند....چون pc و v..p..n به دستگاه وصل نبود
حالا اومدم pc و کنسول و مودم رو با هم زدم به هم ...هر دو با هم کانکت میشن ولی متاسافانه نمیتونم این v..p.n رو به کنسول بشناسونم و ناکام میمونم.......
کلا ...تا ا.نجا که من مید.نم باید واسه دانلود xbox رو وصل کنی به pc و pc هم به نت. و v.......p.....n رو هم اجرا کنی...تا اینترنت تونل شه...قسمت سخت کار وصل کردن pc به xbox ...مخصوصا ویندوز vista و seven که هی باید firewall و password protection و .... رو ببندی.. اگر به تونی این 2 تا رو به هم وصل کنی که مشکل حله... واسه وصل کردن هم میتونی bridge کنی یا ip بدی..... دقیقا یام نیست چکار کردم من... آخه اوندفعه که خواست انجام بدم دوباره، هر کار ی کردم نشد....تو هر دو کانکشن مربوط به نت و xbox رو bridge کن بعدش v..........p.........nn رو روشن کن ببین جواب میده.؟؟؟!!!!!!!
حالا فضولی نباشه... ولی چرا مپ های geow2 ؟ آخه این بازی سراسر lag هستشووو اصلا ارزش نداره... باید صبر کنیم تا همون geow3 ;که وضعیت این سرورها درست شه.... به نظر من بیا تو بازی badcompany 2 عضو VIP شو... اینطوری تمام مپ پک ها واست Free میاد... ارزشم داره چون بازیش فوق العاده است از طرفی سروراشم که عالیه.....
موفق باشی....

آخرین ویرایش:
دوستان من وقتی به لایو وصل میشم میگه your nat type is moderate.و گرز 2 هم نمیتونم بازی کنم.کمک کنید.
دوست عزیز شما باید بری nat مودمت رو باز کنی باید تو بخش کانفیگ مودم از طریق browser و این رو وارد کنی 192.168.1.1 و..
باید بری تو بخش nat و پورت های 3074 و 80 و 88 رو وارد کن مشکلت حل میشه
سعی کن از آموزش های تصویری توی نت استفاده کنی حتما مو به مو انجام بدی..!
خیلی ها مشکل شما را داشتن به راحتی حل شده...;)

دوست عزیز شما باید بری nat مودمت رو باز کنی باید تو بخش کانفیگ مودم از طریق browser و این رو وارد کنی 192.168.1.1 و..
باید بری تو بخش nat و پورت های 3074 و 80 و 88 رو وارد کن مشکلت حل میشه
سعی کن از آموزش های تصویری توی نت استفاده کنی حتما مو به مو انجام بدی..!
خیلی ها مشکل شما را داشتن به راحتی حل شده...;)

88 udp
3074 tcp
این دوتا بهترین هستند برای وارد کردن تو بخش نت

مودم ندارم.یعنی از شرکت اومدن یه دیش رو پشت بوم نصب کردن.بعد یه چیزی مثل آداپتور هست که از اون هم یه کابل لن میزنم به کنسول.

مودم ندارم.یعنی از شرکت اومدن یه دیش رو پشت بوم نصب کردن.بعد یه چیزی مثل آداپتور هست که از اون هم یه کابل لن میزنم به کنسول.

یعنی از طری اون وصل میشی به اینترنت یمثلا شرکت ؟
فک کنم اینطوری باشه
اگه اینطوریه باید بری مودم شرکت رو یه حالی بدی :دی

یعنی از طری اون وصل میشی به اینترنت یمثلا شرکت ؟
فک کنم اینطوری باشه
اگه اینطوریه باید بری مودم شرکت رو یه حالی بدی :دی
میشه بیشتر توضیح بدی؟حالا همین روشی که میگی رو بگو.شاید خودم تونستم انجامش بدم.
یعنی چی برو تو تنظیمات مودم.یعنی با pc منظورت هست؟ببخشید iqم نمیکشه:d

دوستان من مشکلی دارم اینه که بعد از چند دقیقه از live یهو disconect میشم و ip addres واسه خودش تغییر میکنه میشه خواهشا کمک کنین؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟حالا همین روشی که میگی رو بگو.شاید خودم تونستم انجامش بدم.
یعنی چی برو تو تنظیمات مودم.یعنی با pc منظورت هست؟ببخشید iqم نمیکشه:d

نگا تنظیمات مودم وارد شی باید یه ای پی وارد کنی مثه 192.168.2.1 ک برا هر مودمی فرق میکنه
میزنی وارد تنظیمات میشی بعد یه قسمت داره nat اگه نداشت دنباله یه قسمت به اسمه virtual server بگرد
تو این قسمت بایداای پی اییی که دستی به کنسول دادی به این هم بدی و بعد چن تا پورت وارد کنی
بعد این تنظیماتو سیو کنی یا ادد کنی
بعدش یه سر مودم رو از طریق مرورگر ریستارت می کنی و تنظیمات سیو شدن
فقط اگه مدل مودم شرکتت رو میدونستی میتونستم کمکت کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or