همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان قضیه ی این LTچیه من واقعا گیج شدم.آیا امکان داره دوباره این ورژن هم بی اثر بشه یا نه وقتی نصبش کنی دیگه همیشگیه.امکان بن شدن چه قدر هستش با این ورژن؟:|
نه دیگه مثله ورژن های قبلی اینم بی اثر می شه ( البته بعد از مدتی ) . اونم دیگه خود ماکروسافت می دونه . ولی قطعا اگه موج بن شروع شه دیگه تعداد زیادی بن می شن . ماکروسافت تو بن کردن حرفه ای هنوزم رازه کاراش معلوم نشده .

دوستانی لایوی با چه پینگی بازی میکنید؟با 700 اینا میشه بازی کرد؟

با هر پینگی می شه بازی کرد!
بستگی داره بازیت چی باشه؟
مثلا برای این که بدون هیچ لگی تو COD بازی کنی باید زیر 100 باشه ، ولی با 200 ، 300 هم میشه بازی کرد.
ولی برای بازییی مثل Guitar Hero یا Rock Band هیچ فرقی نداره ;)
بازم شما از سایت www.speedtest.netیه تست بگیرید و نتیجه رو تو تست سرعت اینترنت برای بازی در xboxlive تا بچه ها نظر بدن ;)

ببخشید ممکنه جای سوالم اینجا نباشه. من دیروز بالاخره xbox گرفتم. جای که می خوام آواتار درست کنم واسه خودم میگه باید با لایو وصل شم و آپدیت کنم. خب چه کار کنم؟آپدیتش کنم؟ به گفته فروشنده فریم ویر دستگاهم LT است.

اولین باری که Gmer Tag بسازیم ۱ ماه رایگان به ورت گلد در میایم؟!
برای بازی کردن باید حتما گلد بشیم؟! میشه تو ایران این کارت گلد و یلور گیر اور؟ قیمتش چقدره؟!

ببخشید ممکنه جای سوالم اینجا نباشه. من دیروز بالاخره xbox گرفتم. جای که می خوام آواتار درست کنم واسه خودم میگه باید با لایو وصل شم و آپدیت کنم. خب چه کار کنم؟آپدیتش کنم؟ به گفته فروشنده فریم ویر دستگاهم LT است.
مشکلی نداره آپدیتش کنید!
اولین باری که Gmer Tag بسازیم ۱ ماه رایگان به ورت گلد در میایم؟!
برای بازی کردن باید حتما گلد بشیم؟! میشه تو ایران این کارت گلد و یلور گیر اور؟ قیمتش چقدره؟!
بله حتما باید گلد باشه و تو ایران هم به راحتی یافت میشه.

دوستان یه سوال فنی : دستگاه من pal هست و اکانته live برای Us هست .
kane&lynch قرار بود 17 AUg بیاد (3شنبه) آمریکا . من بازی کردم همون 3شنبه ایرادی داره ؟ ( بن )
وقتی میگن زودتر بازی نکنید به پروفایل بستگی داره یا ریجن دستگاه ؟
ممنون .

دوستان یه سوال فنی : دستگاه من pal هست و اکانته live برای Us هست .
kane&lynch قرار بود 17 AUg بیاد (3شنبه) آمریکا . من بازی کردم همون 3شنبه ایرادی داره ؟ ( بن )
وقتی میگن زودتر بازی نکنید به پروفایل بستگی داره یا ریجن دستگاه ؟
ممنون .
نه مشکلی نیست اگر همون تاریخ release بازی کنی...
این سوال آخ رو متوجه نمیشم!!!!!
کلا زود بازی کردن ربطی که به این چیزا نداره... کلا میگن قبل از release رسمی بازی نباید بازی کنید چون احتمال بن شدن وجود داره...به طور کلی وقتی سایت abgx360.net روی Database ش اطلاعات مربوط به stealth بازی رو قرار بده دیگه شما میتونی بازی رو stealth کنی و بازی کنی...به کجا بودن طرف ربط نداره...ممکن من xbox رو از amrica خریده باشم اما تو ژاپن باش بازی کنم...دلیلی نمیشه که بن بشم...

من میخوام یه اشتراک Live بسازم
کنسولم پاله و بازیهام هم دیگه پاله! کدوم کشور انتخاب کنم بهتره؟
آدرس و کد پستی و منتظقه و .... از کجا گیر بیارم
الان چه بازیهایی بیشتر آنلاین بازی میشه ( منظورم ایرانیا و بچه های بازیسنتری هست )

الان چه بازیهایی بیشتر آنلاین بازی میشه ( منظورم ایرانیا و بچه های بازیسنتری هست )

کشور رو آمریکا انتخاب کن که برای خرید اشتراک Gold و مایکروسافت پوینت راحت باشی.
اگر آدرس خواست ازت،پیغام خصوصی بذار برات ارسال می کنم.
بازی هایی مثل COD:MW2 و FIFA 10 و BattleField:BC2 هم در XBL طرفدار زیاد دارن.

بچه ها من 2 تا پروفایل دارم حالا میخوام یک اکانت فری لایو بسازم ولی نمیدونم از کجا باید برم شروع بکنم واسه ثبت نام

2. اگه امکانش هست میخوا یکی از اکانتام که اول ساختم رو واسه لایو هم استفاده کنم اما وقتی میزنم رو join live بعد ایمل و رمز و سن رو میزنم وقتی میزنم رو ورود میگه ایمل و رمز وجود تداره وقتی هم تو قسمت پروفایل میرم recover gamertag میزنم میگه تلفن و ادرس و .... حالا من که اینجام ادرس انگلیس رو از کجا بیارم بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

من تازه 2 3 روزه گرفتم بعد یه اکانت ساختم افلین بازی میکنم حالا میخوا همونو هم به انلاین هم وصل کنم ولی نمیدونم :((:((:((:((:((:((:((

والا نمیدونم! من که United States رو انتخاب کردم.
کد پستی رو 32NNN بده (N ها عدد هستن). به جای ایالت اینا هم یه چیزی بده دیگه.
فکر کنم توی ایران و بازی سنتر FIFA 10 و RDR و GeOW و ... از اینجور وسایل بازی میکنند.
نمیدونم وضعیت لایو K&L 2 تو ایران چه جوریه، انصافاً آنلاین ملسی داره، اسمشم اتحاد ناپایداره!

کشور رو آمریکا انتخاب کن که برای خرید اشتراک Gold و مایکروسافت پوینت راحت باشی.
اگر آدرس خواست ازت،پیغام خصوصی بذار برات ارسال می کنم.
بازی هایی مثل COD:MW2 و FIFA 10 و BattleField:BC2 هم در XBL طرفدار زیاد دارن.

والا نمیدونم! من که United States رو انتخاب کردم.
کد پستی رو 32NNN بده (N ها عدد هستن). به جای ایالت اینا هم یه چیزی بده دیگه.
فکر کنم توی ایران و بازی سنتر FIFA 10 و RDR و GeOW و ... از اینجور وسایل بازی میکنند.
نمیدونم وضعیت لایو K&L 2 تو ایران چه جوریه، انصافاً آنلاین ملسی داره، اسمشم اتحاد ناپایداره!

از راهنماییتون ممنون؛ پس از لحاظ بازی که پال و اروپاست مشکلی نداره!
بعد اینم مثل PSN برای دانلود DLC و آپدیت و غیره..... مشکل داره یا فرقی نمیکنه الان من Live برای آمریکا درست میکنم بعد میشه برای بازی پال هم DLC خرید؟!
بازیهای کپی که مشکلی ایجاد نمیکنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or