همه چیز درباره ی Xbox Live

یه بار اینکار و کردم احتمالا بلد نبودم :دی
یوزرم پاک شد
میگید کدوم مرحلست؟

قرنهاست من اکانتی درست نکردم اینطوری :دی
ببین شما پروفایل رو Change Name می کنی و بعدش فکر می کنم گزینه Join To XBox Live یا همچین چیزی که بدون این که پروفایل مشکلی براش ایجاد بشه وارد XBox Live میشید.

سلام ...
من به لایو متصل شدم حافظه ایکس باکس پاک شده و پوینت هم 0 هست
همه کسانی که تو لایو هستن خارجی(اروپا و امریکایی)هستن چه جوری باید ایرانی ها رو پیدا کنم

اینم اضافه کنم میشه که همین یوزر رو کاری کنم لایو شه که گیم اسکورها بمونه.
:"> یکی جواب بده
شما باید اکانت گلد بخرید اینم لایوش کنید البته تو محیط لایو هم می تونید برید با همین یوزر ولی بازی نمی تونید بکنید!(البته هر 360 می تونه دو تا یوزر هر کدوم 1 ماه رایگان اکانت داشته باشند!شما استفاده کردی؟)

دوستان دو تا سوال مهم.
1-کجا می تونم اکانت سیلور تهیه کنم؟
2-اگه به لایو وصل بشیم هارد مون فرمت میشه؟
1-دوست عزیز اگه تا حالا لایو وصل نشدی میتونی 3تا اکانت بسازی که هر کدوم 1 ماه gold دارند و بعد 1 ماه silver میشن !!
2-نه فرمت نمیشه

جواب سوال قبلیمو که هیچ کس نداد:)) واقعا ممنونم=d>:-w
یک سوال دیگه اگر کسی دوست داشت جواب بده

میشه یه جایی رو معرفی کنید که مثل گرگهای درنده موقع خرید پوینت یا اکانت لایو پولها رو نخورند:-s:(( و منصفانه قیمت بدهند
راحت تر بگم از کجا بخرم؟

من قبلا به ایکس باکس لایو وصل شدم ولی نمیدونم چی شده که الان بعد از 7 ماه که میخوام وصل شم،وصل نمیشه و در قسمت آخر(وصل شدن به ایکس باکس لایو)قطع میشه و میگه mtu شما مشکل داره و باید از 1364 کمتر باشه که نفهمیدم منظورش چیه.کسی میدونه مشکلم از کجاست؟تو رو خدا جواب بدید.:-??:-??

جواب سوال قبلیمو که هیچ کس نداد:)) واقعا ممنونم=d>:-w
یک سوال دیگه اگر کسی دوست داشت جواب بده

میشه یه جایی رو معرفی کنید که مثل گرگهای درنده موقع خرید پوینت یا اکانت لایو پولها رو نخورند:-s:(( و منصفانه قیمت بدهند
راحت تر بگم از کجا بخرم؟
از من می شنوی از ebey بخر برو بانک ملی بگو می خوام از سایت خارجی خرید کنم راهنماییت می کنم من که خودم 25 تومن پیاده شدم 3 ماه ولی ebey ه 13 هزار تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or