چرا مشکل پیش میاد.به احتمال 99% بن میشی.مثلا در همین چند روز گذشته مایکروسافت اعلام کرده کسانی که بازی halo:reach رو قبل از عرضه بازی کنند بن میشند.یه سوال...اگه بازی که هنوز ریلیز نشده رو تو یه پروفایل دیگه بازی کنیم 100% مشکلی پیش نمیاد؟
چرا مشکل پیش میاد.به احتمال 99% بن میشی.مثلا در همین چند روز گذشته مایکروسافت اعلام کرده کسانی که بازی halo:reach رو قبل از عرضه بازی کنند بن میشند.یه سوال...اگه بازی که هنوز ریلیز نشده رو تو یه پروفایل دیگه بازی کنیم 100% مشکلی پیش نمیاد؟
چرا مشکل پیش میاد.به احتمال 99% بن میشی.مثلا در همین چند روز گذشته مایکروسافت اعلام کرده کسانی که بازی halo:reach رو قبل از عرضه بازی کنند بن میشند.
چرا مشکل پیش میاد.به احتمال 99% بن میشی.مثلا در همین چند روز گذشته مایکروسافت اعلام کرده کسانی که بازی halo:reach رو قبل از عرضه بازی کنند بن میشند.
دو تا جواب متناقض....:dتو پروفایل آنلاین بازی کردن آهر اما تو پروفایلی که باهاش وصل نشدی لایو مشکلی نداره !
اگه تو پروفایلی که باش به لایو وصل نمیشی ( آفلاین ) ایرادی نداره ولی اگه باش وصل میشی و اگه زودتر از تاریخ ریلیز بازی کنی مشکل داره ( بن )یه سوال...اگه بازی که هنوز ریلیز نشده رو تو یه پروفایل دیگه بازی کنیم 100% مشکلی پیش نمیاد؟
اگه میخوای بری لایو حتما LT رو بریز .دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
به نظرتون الان برم اکستریم 1.61 LT بریزم برای لایو یا صبر کنم؟
میشه از خود لایو اکانت یا مایروسافت پوینت بخریم؟
میگن کنسولایی که تا به حال به لایو وصل نشدن یک ماه رایگان گلد و بعد یک ماه یک ماه دیگه
سیلور دارن.می خوام بدونم این رو خود دستگاهه یا کارت اکانت داخل جعبه هست؟چون ماله من هیچ کارتی ماله اکانت تو جعبه نداره .
جدیدترین آپدیت برای درایو ورژن 1.1 از iXtreme LT . نمیاد .یعنی فعلا آپدیت جدید نمیاد برای لایو؟
بعد ما می تونیم این آپدیت های جدید مثل همینی که آواتارا طبیعی تر شدن رو از خود لایو دانلود کنیم؟
سلام دوباره اقايون كسي نميدوونه كه چه توري ميشه اين مشكل mtu براي xbox live رو حل كرد اگر كسي ميدوونه بگه >:d<
نه خواهش میکنم شاید من بد توضیح میدم .یعنی با آمدن همین ورژنی که با کینکت میاد خطر بن شدن نیست؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم آخه دقیق نفهمیدم.