نه نمی شه از لحظه ای که وصل می شید 1 ماه گلدتون شمارش معکوس می رهمیشه وقتی میخوایم وصل شیم اول سیلور رو استفاده کنیم؟؟؟
چون من الان فقط میخوام برای آپدیت فایلهای تصویری وصل شم......
دوستان من الان 2 تا پروفایل دارم.یکیش برای لایو یکی دیگه برای بازی های خودم که کل اچیومنت هام توش هست.
می خوام بدونم اگه با اون پروفایلی که ماله بازی های خودم هست و بازی هارو قبل از عرضه رسمی بازی کنم بازم بن میشم؟
ممنون.
دوست عزیز اول شما باید Lt رو نصب کنی که اگه از Lt اطلاع زیاد نداری اینو بخونسلام یکی یه راهنمایی بکنه که چطوری میتونم به لایو وصل شم بدونه اینکه بن بشم تا حالا نشدم
منظور شما از سیلور اینه که میشه بازیهایی مثل لیمبو رو با game score هامون خرید؟شما اگر برای بار اول به لایو وصل بشید یک ماه اکانت گلد رایگان میگیرد
بعد از یک ماه تبدیل به اکانت سیلور میشه که فقط میتونید دانلود کنید و بازی آنلاین نمی تونید انجام بدید
پس این سیلور به چه دردی می خوره؟با GS نمیشه بازی خرید ! با پوینت میتونین بخرین
در حدی نیست بتونید بازی دانلود کنید! با گلدشم بدون پوینت نمی شه چه برسه به ....پس این سیلور به چه دردی می خوره؟
آخه پس به چه دردی می خوره؟در حدی نیست بتونید بازی دانلود کنید! با گلدشم بدون پوینت نمی شه چه برسه به ....
دوست عزیز زمان بن ویو رو نمیشه از قبل دقیق گفت کیه !!!بن ویو جدید از کی شروع میشه؟