همه چیز درباره ی Xbox Live

کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟ خواهشا اگر کسی میتونه کمک کنه .
حالا این wireless adaptor قیمتش چنده ؟ کجا میشه پیداش کرد ؟اگه فروشگاه اینترنتی که اینو داره, میشناسید لطفا معرفی کنید .
اگه کسی تجربه کار کردن باهاشو داره ,بگه آیا مشکلی داره یا نه ؟ مثلا قطع و وصل نمیشه ؟

دوستان من فعلا دسترسي به اين ندارم كه از طريق داشبورد كنسول به XBL جوين شم و GT درست كنم...
خواستم بدونم ميشه PC كاري كرد كه اينكارو كرد؟
پ.ن:البته من ميتونم با PC اكانت درست كنم و فقط نميدونم چطور پروفايلي كه باهاش اچيومنت گرفتم رو به XBL جوين كنم و GamerTag درست كنم

سلام دوستان من می خوام به xbox live وصل بشم و وقتی که وصل شدم چه جوری باید بازی کنم مثلا بازی pes10 یا هر بازی دیگه ای لطفا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه

ببخشید دوستان GS در XBL به چه دردی می خوره؟
دوست عزیز به درده کاره خاصی نمی خوره ( شاید بشه گفت باسه رقابت )

کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟ خواهشا اگر کسی میتونه کمک کنه .
حالا این wireless adaptor قیمتش چنده ؟ کجا میشه پیداش کرد ؟اگه فروشگاه اینترنتی که اینو داره, میشناسید لطفا معرفی کنید .
اگه کسی تجربه کار کردن باهاشو داره ,بگه آیا مشکلی داره یا نه ؟ مثلا قطع و وصل نمیشه ؟
شما سوالتو اینجا بپرس بهتره http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2876&page=81
ولی این سایت داره شاید یه کمکی بت بشه

سلام دوستان من می خوام به xbox live وصل بشم و وقتی که وصل شدم چه جوری باید بازی کنم مثلا بازی pes10 یا هر بازی دیگه ای لطفا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه

فقط لازمه بازی هات stealth باشن و قبل تاریخ انتشار یک بازی ، با اون بازی تو پروفایلی که باهاش میری لایو ، اچیومنت نگیری‌!

برای Stealth برو اینجا :
رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در XBOX LIVE

دوستان من فعلا دسترسي به اين ندارم كه از طريق داشبورد كنسول به XBL جوين شم و GT درست كنم...
خواستم بدونم ميشه PC كاري كرد كه اينكارو كرد؟
پ.ن:البته من ميتونم با PC اكانت درست كنم و فقط نميدونم چطور پروفايلي كه باهاش اچيومنت گرفتم رو به XBL جوين كنم و GamerTag درست كنم
من زیاد منظوره شما رو نفهمیدم ولی از خود سایت xbox میتونی بسازی .
بعد فک کنم بتونی اون اکانتی که با pc ساختی رو تو xbox ریکاور کنی تا بیاد .

شما اول میخوای وصل شی باید رو دستگات Lt نصب باشه بعد دیسکات هم چک کنی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815
میری تو بازی که میخوای یا یه قسمت xbox live هست یا multiplayer که میتونی بازی کنی .

ماكروسافت پوينت

سلام دوستان به سايت زير حتما سر بزنين با روزي 2 ساعت افر ميتونيد صاحب 1600 پوينت بشين در ضمن بگم كه خودم ظرف 7روز 2 تا 1600 تا گرفتم

دوستان اگه از پروفایلمون که ماله لایوه استفاده نکنیم بازم یک ماه گلد رایگانمون مصرف میشه؟
بعد اگه پروفایلی که ماله لایو رو حذف کنیم همه چیز حذف میشه؟اگه میشه دقیق توضیح بدید چی میشه؟
دوستان اگه میشه سوالامو زودتر جواب بدید ممنون میشم.بدجوری اعصابمو ریخته به هم

دوستان اگه از پروفایلمون که ماله لایوه استفاده نکنیم بازم یک ماه گلد رایگانمون مصرف میشه؟
بعد اگه پروفایلی که ماله لایو رو حذف کنیم همه چیز حذف میشه؟اگه میشه دقیق توضیح بدید چی میشه؟
دوستان اگه میشه سوالامو زودتر جواب بدید ممنون میشم.بدجوری اعصابمو ریخته به هم
اره وقتی فعال میکنی گلدو بعد 1 ماه تموم میشه و به silver تبدیل میشه ( چه بازی کنی چه نه )
یعنی چی حذف کنی پروفایلو ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or