نه نمیشه! چون اگر اینطوری باشه اچیومنت ها هم باید باهاش برن که این امکان پذیر نیست!دوستان می تونم سیو یک پروفایل مو بریزم رو پروفایلی که ماله لایومه؟
جانه ما جواب بدین همش از این خارجی ها تو اسپلیت سکند به خاطر نداشتن ماشین می بازم:d.
نه نیازی نیست همین 256 هم کفاف میده.آیا برای اتصال به xbox live نیاز به هارد external دارم ؟ چون مال من 256مگابایت
نهآیا برای اتصال به xbox live نیاز به هارد external دارم ؟ چون مال من 256مگابایت
آره می شه!فقط شما باید لپ تاپی که به نت وصل هست رو با کابل لن به XBOX360 وصل کنید!بچه ها خیلی ممنون.
آیا برای وصل شدن به xbox live با wireless , راهی به غیر از wireless adaptor هم هست؟
مثلا میشه از لپ تاپی که از طریق wireless به internet وصل هست استفاده کرد؟اگه میشه چطوری ؟
من درست متوجه منظورتون نشدم ولی در کل برای عوض کردن gamerTag پروفایلی که باهاش به لایو وصل شدی باید 800پوینت بدی.امشب واسه اولین بار وصل شدم به لایو و وقتی خواستم یه گیمرتگ بسازم از پروفایل اصلیم خارج شد و الان یه پروفایل صفرکیلومتر دیگه هم ساخته شده
میخواستم بدونم میشه که gamerTag رو به پروفایل قبلیم انتقال بدم ؟
نترس بن نشدیسلام،
آقا من الان اومدم برم تو لایو نوشت شما به بعضی کانتنت ها دسترسی نداری ولی می تونی بازی کنی با دوست هاتون چت کنین و انگاری بعد مدتی درست میشه!!!!!!!! قضیه چیه؟؟؟؟
سلام
آقا من HAWX 2 رو بازی کردم و دوتا اچیومنت گرفتم دو روز پیش و بعد از بازی اومدم بیرون و فرداش وصل شدم یه دمو دانلود کردم حالا می خوام بدونم تو بن ویو کارم تموم هست؟در صورتی که HAWX 2 تازه امروز ریلیز شده