همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان می تونم سیو یک پروفایل مو بریزم رو پروفایلی که ماله لایومه؟
جانه ما جواب بدین همش از این خارجی ها تو اسپلیت سکند به خاطر نداشتن ماشین می بازم:d:(.
نه نمیشه! چون اگر اینطوری باشه اچیومنت ها هم باید باهاش برن که این امکان پذیر نیست!
آیا برای اتصال به xbox live نیاز به هارد external دارم ؟ چون مال من 256مگابایت
نه نیازی نیست همین 256 هم کفاف میده.

بچه ها خیلی ممنون.
آیا برای وصل شدن به xbox live با wireless , راهی به غیر از wireless adaptor هم هست؟
مثلا میشه از لپ تاپی که از طریق wireless به internet وصل هست استفاده کرد؟اگه میشه چطوری ؟

بچه ها خیلی ممنون.
آیا برای وصل شدن به xbox live با wireless , راهی به غیر از wireless adaptor هم هست؟
مثلا میشه از لپ تاپی که از طریق wireless به internet وصل هست استفاده کرد؟اگه میشه چطوری ؟
آره می شه!فقط شما باید لپ تاپی که به نت وصل هست رو با کابل لن به XBOX360 وصل کنید!

حالا این wireless adaptor قیمتش چنده ؟ کجا میشه پیداش کرد ؟اگه فروشگاه اینترنتی که اینو داره, میشناسید لطفا معرفی کنید .
اگه کسی تجربه کار کردن باهاشو داره ,بگه آیا مشکلی داره یا نه ؟ مثلا قطع و وصل نمیشه ؟

امشب واسه اولین بار وصل شدم به لایو و وقتی خواستم یه گیمرتگ بسازم از پروفایل اصلیم خارج شد و الان یه پروفایل صفرکیلومتر دیگه هم ساخته شده
میخواستم بدونم میشه که gamerTag رو به پروفایل قبلیم انتقال بدم ؟

امشب واسه اولین بار وصل شدم به لایو و وقتی خواستم یه گیمرتگ بسازم از پروفایل اصلیم خارج شد و الان یه پروفایل صفرکیلومتر دیگه هم ساخته شده
میخواستم بدونم میشه که gamerTag رو به پروفایل قبلیم انتقال بدم ؟
من درست متوجه منظورتون نشدم ولی در کل برای عوض کردن gamerTag پروفایلی که باهاش به لایو وصل شدی باید 800پوینت بدی.

سلام،
آقا من الان اومدم برم تو لایو نوشت شما به بعضی کانتنت ها دسترسی نداری ولی می تونی بازی کنی با دوست هاتون چت کنین و انگاری بعد مدتی درست میشه!!!!!!!! قضیه چیه؟؟؟؟

سلام،
آقا من الان اومدم برم تو لایو نوشت شما به بعضی کانتنت ها دسترسی نداری ولی می تونی بازی کنی با دوست هاتون چت کنین و انگاری بعد مدتی درست میشه!!!!!!!! قضیه چیه؟؟؟؟
نترس بن نشدی :دی
این مشکل از سرعت اینترنتت تو اون موقعس بعدا درست میشه ;)

سلام
آقا من HAWX 2 رو بازی کردم و دوتا اچیومنت گرفتم دو روز پیش و بعد از بازی اومدم بیرون و فرداش وصل شدم یه دمو دانلود کردم حالا می خوام بدونم تو بن ویو کارم تموم هست؟در صورتی که HAWX 2 تازه امروز ریلیز شده

ببخشید من یک مشکلی داشتم من نمی تونم توی windows 7 بین کامپیوتر و ایکس باکس به درستی شبکه ایجاد کنم
من کابل شبکه رو از یک طرف زدم به سیستم از طرف دیگه هم که به کنسول وصله تنظیمات ip و dns روی ایکس باکس رو زدم automatic ولی وقتی میزنم test pc connection ارور میده اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون

سلام
آقا من HAWX 2 رو بازی کردم و دوتا اچیومنت گرفتم دو روز پیش و بعد از بازی اومدم بیرون و فرداش وصل شدم یه دمو دانلود کردم حالا می خوام بدونم تو بن ویو کارم تموم هست؟در صورتی که HAWX 2 تازه امروز ریلیز شده

به احتمال بسیار زیاد کنسولت flag شده و اگر بن ویو بعدی شروع بشه ...... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or