اگه میخوای بری لایو حتما LT رو بریز .دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
به نظرتون الان برم اکستریم 1.61 LT بریزم برای لایو یا صبر کنم؟
میشه از خود لایو اکانت یا مایروسافت پوینت بخریم؟
میگن کنسولایی که تا به حال به لایو وصل نشدن یک ماه رایگان گلد و بعد یک ماه یک ماه دیگه
سیلور دارن.می خوام بدونم این رو خود دستگاهه یا کارت اکانت داخل جعبه هست؟چون ماله من هیچ کارتی ماله اکانت تو جعبه نداره .![]()
جدیدترین آپدیت برای درایو ورژن 1.1 از iXtreme LT . نمیاد .یعنی فعلا آپدیت جدید نمیاد برای لایو؟
بعد ما می تونیم این آپدیت های جدید مثل همینی که آواتارا طبیعی تر شدن رو از خود لایو دانلود کنیم؟
سلام دوباره اقايون كسي نميدوونه كه چه توري ميشه اين مشكل mtu براي xbox live رو حل كرد اگر كسي ميدوونه بگه >:d<
نه خواهش میکنم شاید من بد توضیح میدم .یعنی با آمدن همین ورژنی که با کینکت میاد خطر بن شدن نیست؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم آخه دقیق نفهمیدم.
بابا ما که نمی تونیم آینده رو ببینیم ! :dیعنی با آمدن همین ورژنی که با کینکت میاد خطر بن شدن نیست؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم آخه دقیق نفهمیدم.
دوستان این گلد 1 ماهه که زده 1 دلار () رو میتونه مثلا کسی بخره و بعد به ما بفروشه ؟
یا همون لحظه اکانت شارژ میشه جای اینکه کد بده ؟
کسی میتونه یه دلیل بیاره که چرا سایت ایکس باکس هیتلره؟؟؟![]()
برو Gamertag خودتو بنویس یا add کن کسایی که از این تو هستن . بچه های بازی سنترن .من تو لاییوم اما همشون خارجین بچه های ایران رو از کجا پیدا کنم و باهاشون بازی کنم؟