همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
همونطور که مطلع نیستید , من قبلا PSN بودم و هستم ولی الان به خواست بعضی از بچه اومدم XBL و در حال حاضر از Silver استفاده میکنم , البته Gold خریدم ولی هرکاری کردم نتونستم فعالش کنم ! وقتی کد گلد رو وارد میکنم میگه که باید بعضی از اطلاعات رو کامل کنید(آدرس,کد پستی و...) آدرس رو وارد میکنم , شهر رو وارد میکنم اما کد پستی رو هرچی میزنم ایراد میگیره !
از بعضی ها پرسیدم که چیکار کنم , گفتن که باید ببینی ریجن اکانتت چنده ! حالا من میخوام بدونم ریجن اون اکانتی که تو live.com ساختم یا اینی که تو xbl ساختمه ؟! :d وقتی میخوام تو live.com هم یه ایمیل جدید واسه xbl بسازم , هر چی که میسازم ایراد میگیره , مایکروسافت ازش تو XBL ! حالا نمیدونم چشه ! آخه کشورم رو هم میزنم UK :d شاید هم باید با وی پی ان بیام :d
جونه هرکی دوست دارید کمک کنید :x:d
اول از همه باید یک hotmail داشته باشی.
بعدش هر کشوری رو که انتخاب کردی zip code اون کشور و اون شهر رو باید وارد کنی:d
که میتونی برای zip code از google هم کمک بگیری...

سلام
شرمنده اینجا میپرسم .. آخه تو قسمت خودش هیچکس نمیومد ....

تو بازی PES2010 ... تو قسمت لایو چطور میشه تو مسابقات لیگ و کاپ شرکت کرد ..؟؟؟
تا میخوام وارد اون قسمت بشم میگه باید بری سیستم ستینگ رو آپدیت کنی ... اما انگار اونجا پولیه ...البته فکر کنما ... چطوری میتونم وارد مسابقات بشم ؟؟؟

البته دوستانه میشه اما مسابقات ؟؟؟

اول از همه باید یک hotmail داشته باشی.
بعدش هر کشوری رو که انتخاب کردی zip code اون کشور و اون شهر رو باید وارد کنی:d
که میتونی برای zip code از google هم کمک بگیری...

هات میل نمی خواد که !
شما ایمیل یاهوتو بده برات یه هات میل هم قدش میسازه !
یعنی بعد از ثبت نام یه ایمیل هات میل برات میاد !

روی جعبه x360 من نوشته 12 ماه اشتراک gold xbox live دارم ولی هنوز به live وصل نشدم .

یعنی این 12 ماه تا وقتی که به live وصل نشم استفاده نمیشه؟

قانونا 1 ماه اشتراک گُلد به صورت رایگان روی دستگاه ها هست که وقتی برای اولین بار به XBox Live متصل میشید،فعال میشه.
در کل شما تا وصل نشید به XBox Live مصرف نمیشه این اکانتی که روی خود دستگاه هست.

روی جعبه x360 من نوشته 12 ماه اشتراک gold xbox live دارم ولی هنوز به live وصل نشدم .

یعنی این 12 ماه تا وقتی که به live وصل نشم استفاده نمیشه؟
هر دستگاه یک ماه اکانت گلد مجانی داره ولی شما میتونین علاوه بر 1 ماه رایگان 2 ماه دیگه با ساختن دوتا پروفایل جدید مجانی اکانت گلد بگیرین که در مجموع 3 ماه میشه.

سلام چطوری؟

تازه اومدم به جمع لایوی ها یه مشکلی دارم :

اکانت رو که ساختم تموم; حالا اومدم Microsoftpoint بخرم دیدم که زده US و EU:-o حالا من نمیدونم اکانتم EU هست یا US اگه لطف کنید راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم.:)

آخرین ویرایش:
:d
سلام چطوری؟

تازه اومدم به جمع لایوی ها یه مشکلی دارم :

اکانت رو که ساختم تموم; حالا اومدم Microsoftpoint بخرم دیدم که زده US و EU:-o حالا من نمیدونم اکانتم EU هست یا US اگه لطف کنید راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم.:)
بستگی به اون کشوری داره که اکانتتو باهاش ساختی.(البته فکر کنم:d)

یک سوال فوری فوتی حیاتی دم مرگی VERY IMPORTANT PLEASE HELPPPPPPPPPP
راستی اول سلام به روی ماهت
من میخوام اینترنت رو بین XBOX 360 و PC شیر کنم همچنین برای استفاده از ویندوز مدیا سنتر و این کار رو کردم و به لایو و مدیا سنتر وصل شدم اما بخاطر کوتاه بودن کابل اترنت یا لن وقتی رفتم یک 10 متریش رو خریدم اصلا دو دستگاه بهم وصل نشدند وقتی رو کابل 10 متری رو نگاه کردم از نوع CAT 6 با RATE 250 MHZ بود اما قبلی که کانکت میشد از نوع CAT 5 E 100MHZ بود سوال اینجاست آیا کنسول این کابل CAT 6 رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PS3 همراش یک عدد کابل CAT 6 داره اما X360 نههههههههههه

یک سوال فوری فوتی حیاتی دم مرگی VERY IMPORTANT PLEASE HELPPPPPPPPPP
راستی اول سلام به روی ماهت
من میخوام اینترنت رو بین XBOX 360 و PC شیر کنم همچنین برای استفاده از ویندوز مدیا سنتر و این کار رو کردم و به لایو و مدیا سنتر وصل شدم اما بخاطر کوتاه بودن کابل اترنت یا لن وقتی رفتم یک 10 متریش رو خریدم اصلا دو دستگاه بهم وصل نشدند وقتی رو کابل 10 متری رو نگاه کردم از نوع CAT 6 با RATE 250 MHZ بود اما قبلی که کانکت میشد از نوع CAT 5 E 100MHZ بود سوال اینجاست آیا کنسول این کابل CAT 6 رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PS3 همراش یک عدد کابل CAT 6 داره اما X360 نههههههههههه

از هر کابل می تونی استفاده کنی فقط توجه کن از نوع Cross باشد یعنی برای شبکه کردن یک دستگاه به یک دستگاه دیگر (حتی از کابل مودم ADSL هم میتونی استفاده کنی) احتمالا کابلی که گرفتی برای شبکه کردن چندین PC به وسیله هاب به یکدیگر است نه یک به یک فرق این دو در سوکت آن است یعنی ترتیب رنگ سیم ها با هم فرق می کند(این یک پروتکل جهانی است :d) حتی خودت هم میتونی کابل را درست کنی. سیم را می تونی بخری و به وسیله آچار مخصوص و به ترتیب رنگ کابل 360 سوکت بزنی :d

خودت اگر ترتیب رنگ ها را در سوکت دو کابل نگاه کنی متوجه این تناقص می شوی:d

درود بر مایکروسافت

از هر کابل می تونی استفاده کنی فقط توجه کن از نوع Cross باشد یعنی برای شبکه کردن یک دستگاه به یک دستگاه دیگر (حتی از کابل مودم ADSL هم میتونی استفاده کنی) احتمالا کابلی که گرفتی برای شبکه کردن چندین PC به وسیله هاب به یکدیگر است نه یک به یک فرق این دو در سوکت آن است یعنی ترتیب رنگ سیم ها با هم فرق می کند(این یک پروتکل جهانی است :d) حتی خودت هم میتونی کابل را درست کنی. سیم را می تونی بخری و به وسیله آچار مخصوص و به ترتیب رنگ کابل 360 سوکت بزنی :d

خودت اگر ترتیب رنگ ها را در سوکت دو کابل نگاه کنی متوجه این تناقص می شوی:d

درود بر مایکروسافت
ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d;) .
1- کابل از نوع crossover هست.
2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
3-اگه هاب بخرم چی سیم رو بزنم به هاب بعداز هاب category 5e رو به کنسول بزنم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
5-به مایکرو ایمیل زدم ولی امیدی نیست.
6- فک کنم آخرشم باید category 5 e بگیرم و این یعنی ضرر پس نتیجه میگیریم که:
درود و زنده باد بر سونی و ps3

ایول بخاطر پاسخ فقط یجا کتابی میشه یجا متابی :d;) .
1- کابل از نوع crossover هست.
2- با همین کابل category 6 میشه درست کرد؟ تو xbox.com میخوندم نوشته category 6 واسه system link کار نمیکنه باید 5e باشه .ولی مستقیم به مودم و اینترنت باهاش میتونم نصب شم.
3-اگه هاب بخرم چی سیم رو بزنم به هاب بعداز هاب category 5e رو به کنسول بزنم.
4-آره کاملا سراشون فرق میکنه بابا آچار مخصوصش رو کجا گیر بیاریم بعد درست زدنش بدبختی داره راه آسونتر بگو از روی تنظیمات pc نمیشه کاریش کرد مثل dhcp یا mac address
5-به مایکرو ایمیل زدم ولی امیدی نیست.
6- فک کنم آخرشم باید category 5 e بگیرم و این یعنی ضرر پس نتیجه میگیریم که:
درود و زنده باد بر سونی و ps3
اقا یه کابل جدید بخر راحت تری !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or