همه چیز درباره ی Xbox Live

يه مشكل...
من هر جاي لايو بجز Market Place كه ميرم ... 360 هنگ مي كنه و بايد خاموش روشن كنم ... چه مشكلي پيش اومده ؟؟؟
1 و نيمه شب جلويه آقا فرزاد خجل شديم ... نمي تونم چت كنم :((
چي كار كنم ....؟؟؟؟؟؟
فوري لطفا !!

MIcrosift Bann

سلام

چند وقتی من به XBL وصل نشدم علتش هم bann شدن بود و حال هم نداشتم که firmwareدستگاه رو به حالت original برگردونم

توی forumها که گشت می زدم متوجه شدم که گویا وقتی که بازی کپی رو توی دستگاه قرار ندی
مشکلی پبش نمیاد البته نمی خوام دستگاه رو با firmware ixtreme هک کنم

سوال من از کسانی که تازگی ها به XBLوصل شدن اینکه این حرف
حقیقت داره یا نه

يه مشكل...
من هر جاي لايو بجز Market Place كه ميرم ... 360 هنگ مي كنه و بايد خاموش روشن كنم ... چه مشكلي پيش اومده ؟؟؟
1 و نيمه شب جلويه آقا فرزاد خجل شديم ... نمي تونم چت كنم :((
چي كار كنم ....؟؟؟؟؟؟
فوري لطفا !!

یه صفحه قبل رو میخوندی نوشته بود ! :biggrin1:
این مشکل همه است .
اگه میخوای چت کنی ، مسیج بفرستی ، بری توی لیست دوست هات و .... از منوی اصلی نرو .
دکمه XBOX Live رو بزن ( همون دکمه وسطیه روی دسته ) ، از اونجا برو .

یه صفحه قبل رو میخوندی نوشته بود ! :biggrin1:
این مشکل همه است .
اگه میخوای چت کنی ، مسیج بفرستی ، بری توی لیست دوست هات و .... از منوی اصلی نرو .
دکمه XBOX Live رو بزن ( همون دکمه وسطیه روی دسته ) ، از اونجا برو .
تیکه اصلیش رو یادت رفت : اول برو تو بازی بعد برو تو Friend هات! البته اینطوری هم بعضی موقع گیر میکنی ولی خیلی کمتر!

==========

یه راه دیگه برا باز کردن NAT ( این رو در مودم های D-Link امتحان کردم ) فعال کردن DMZ برروی پورت مورد استفاده برای XBox هست ، به این صورت که DMZ رو فعال و آدرس IP پورتتون رو در قسمت مربوطه وارد می کنید :

66xcpsn.jpg

البته ( در مودم های D-Link ) بطور معمول :
IP پورت Ethernet برابر با 192.168.1.2
IP پورت USB برابر با 192.168.1.3

اگر هم نمی دونید IP پورتهاتون چیه تو قسمت Lan Clients در ( تنظیمات مودمتون ) نوشته.

من چند روز پیش بالاخره تونستم NAT م را از moderate به open تبدیل کنم. کارهایی که کردم رو میگم کسایی که نت strict و moderate دارن که نتیجش مشکلاتی در برقراری ارتباط با دیگران در Live هست ( عکس زیر ) انجام بدن ببینن نتیجه میده یا نه.

NAT_table.jpg

همونطور که می بینید در حالاتی که دو طرف strict یا یکی از طرفین strict و یکی moderate باشند ارتباط برقرار نمیشه. voice chat نمیتونند بکنند و اگر یکی از آنها هم host شود دیگری قادر به ورود به بازی نخواهد بود.

البته این روش بیشتر بدرد کسانی میخوره که دسترسی به تنظیمات مودم ندارند مثل خودم. وگرنه اگر دسترسی به تنظیمات مودم داشته باشید فقط لازمه 3 پورتی که خواهم گفت را برای IP مربوط به 360 باز کنید یا تنظیماتی مثل پست بالایی انجام بدید. من adsl پارس آنلاین دارم و نمیتونم تنظیمات مودم را تغییر بدم ( مودم symphony 3200 )

اول از همه IP را از حالت اتوماتیک خارج کنید تا بشه پورت های مربوطه را به اون ip ثابت فروارد کرد. ( در حالت اتوماتیک هر دفعه یک IP مختلف انتخاب میشه ) برای این کار به properties لوکال کانکشن مربوطه برید و روی internet protocol دوباره properties بزنید و اینها را وارد کنید :
IP: 192.168.0.1
subnet: 255.255.255.0
preferred dns: 192.168.0.1
در دشبورد 360 هم در قسمت تنظیمات نتورک همین ها را وارد کنید فقط IP را بدید 192.168.0.2

حالا به properties کانکشن اینترنت برید در قسمت advance گزینه allow other network users to connect .... را فعال کنید و بعد به قسمت setting برید.
اینجا باید 3 تا پورت که برای open بودن NAT لازمه را به IP مربوط به 360 فروارد کنید. اون پورت ها اینها هستن:
UDP 88
UDP 3074
TCP 3074
برای اضافه کردن این پورت ها گزینه add را بزنید و در قسمت description دقیقاً این عبارت را وارد کنید:
xbox (192.168.0.2:88) 88 UDP
در قسمت nameّ بزنید xbox و در قسمت IP ها بزنید 88 و گزینه UDP را انتخاب کرده و ok کنید.
برای 2 پورت باقیمانده هم همین روند را تکرار کنید و بجای 88 بزنید 3074 یکبار UDP و یکبار TCP
حالا پورت های مورد نظر باز شدند و دقت کنید که جلوی آنها تیک خورده باشد.
ok کنید و در همان قسمت advanced گزینه setting مربوط به ویندوز فایروال را بزنید. اگر فایروال on است آنرا off کنید و بعد به قسمت advanced آن رفته و تیک جلوی کانکشن اینترنت و لوکال را برداربد تا فایروال به آنها اعمال نشود. برای اطمینان به Setting هرکدام از کانکشن ها رفته و مطمئن شوید پورت هایی که باز کردید اینجا هم فعال هستند. ( جلوی آنها تیک خورده باشد )

به این ترتیب NAT من open شد البته مطمئن نیستم که این روش برای بقیه ISP ها یا مودم ها جواب بده یا نه.

محمد جان ، دستت درد نکنه واقعا مفیده!
فقط یه سوال دارم ، من هم نتم Moderate بود و بعد Open شد!
می خواستم بدونم کسی اینجا هست که نتش Strict بوده و بعد Openش کرده باشه؟!
چون یکی از دوستام نتش Strict بوده و نتونسته بازش کنه ، مجبور شد مودمش رو عوض کنه!
من فکر می کنم فقط نت های Moderate قابلیت Open شدن رو داشته باشن ، بر طبق شواهد!
======

در ضمن یک نکته رو هم من محض اطلاع بگم ، فقط محض اطلاع : مستقیم بودن ارتباط XBox با مودم یا یا شیر بودن XBox با PC هیچ تاثیری در وضعیت NAT نداره.

تیکه اصلیش رو یادت رفت : اول برو تو بازی بعد برو تو Friend هات! البته اینطوری هم بعضی موقع گیر میکنی ولی خیلی کمتر!

نه لازم نیست ... مال من که اینجوریه ... از همون منوی اصلی اگه دکمه ی XBL رو بزنم دیگه هنگ نمیکنه

نه لازم نیست ... مال من که اینجوریه ... از همون منوی اصلی اگه دکمه ی XBL رو بزنم دیگه هنگ نمیکنه
يه كشف جديد از خشي :p :
هر وقت كنسولتون هنگ كرد ( چه در حال بازي و چه در محيط لايو ) اين كارو بكنيد :
يه دكمه ي كوچولو بالاي دسته هست ... براي اتصال دسته ... اونرو نگه داريد تا وقتي كه دور دكمه ي Xbox Live (وسطي) هي يه نور سبز چرخ بزنه ... يه كم صبر كنيد ... كنسول از هنگ در مياد و مينويسه Please Reconect The Controler ... و دوباره اون دكمه ريزرو بزنيد تا دسترو بشناسه ... اينطوري از هنگ در مياد (خودم امتحان كردم);)
--------------
متشكرم ... زياد برام دست نزنيد :love::love::laughing:;)

يه كشف جديد از خشي :p :
هر وقت كنسولتون هنگ كرد ( چه در حال بازي و چه در محيط لايو ) اين كارو بكنيد :
يه دكمه ي كوچولو بالاي دسته هست ... براي اتصال دسته ... اونرو نگه داريد تا وقتي كه دور دكمه ي Xbox Live (وسطي) هي يه نور سبز چرخ بزنه ... يه كم صبر كنيد ... كنسول از هنگ در مياد و مينويسه Please Reconect The Controler ... و دوباره اون دكمه ريزرو بزنيد تا دسترو بشناسه ... اينطوري از هنگ در مياد (خودم امتحان كردم);)
--------------
متشكرم ... زياد برام دست نزنيد :love::love::laughing:;)
نیاز به این کار نیست .

یکم صبر کنی از هنگ در میاد .

با سلام
میشه بازی های Arcade رو با Silver Account آنلاین با بقیه بازی کنیم یا نیاز به Gold داره؟:bash:
-------------------
آخه Bomberman که قراره بیاد مولتیش خیلی حال میده:cheesygri

آقا این داستان بن شدن چیه اگه بن بشی چه اتفاقی میفته؟؟؟
چه طوری میشه جلوگیری کرد ازش ... کلا یه راهنمایی کامل اگه میشه؟؟؟
صفحات تاپیک زیاد بود نتونستم همرو بخونم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or